Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
30
Favori
77.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan_198945

slm beyler ben bu uydu cihazını almayı düşünüyorum fılbox gibi kartları destekliyormu

ASELAM hayır modul gırısı yoktur
  • nasıl bir çihaz ve tavsiye edermisiniz
  • fatihmc kullanıcısına yanıt
    dedıklerınızı uyguluyorum herhangı bır yazı vs gelmıyor uydu kaldıgını kanaldan devam edıyor
  • arkadaşlar...cihaza son gelen yazılım varmı zira epeydir bende v-17 versiyonu yüklü menüdeki internet güncellemeye geçtiğimiz günlerde girip bakmıştım yeni yazılım gözükmüyordu teknik yönetim ne zaman yeni yazılımı gerçekleştirir fatih forumdaşım dizibox facebook ve web radyo halen çalışmıyor malesef üzücü vaziyet sorun çözülebilirmi sence ne dersin zira paylaşım iptv hava durumu filmon tv çalışıyor sanırım yanılıyormuyum?...
  • selamlar bende yakın zamanda aranıza katılacağım bir iki sorum olucaktı.

1-beleş server özelliği ile yabancı ligler vs rahat izlenebiliyormu.
    2-hotbird üstündeki tüm paketlerimi yoksa sadece belirli paketlerimi izleyebiliyorsunuz
    3-sky it polsat NC+ gibi paketler açıkmı
    yardımınız için teşekkürler
  • Dostum, hotbirtte futbol kanalları var ama futbol sevmediğim için lig mi degil mi bilmem ama açılıyor. Bazı paketler açık. Donma olabilir sonuçta beleş. Polsat paketleri de var yanlış değilsem. Hic olmadı ücretli cccam alırsın keyfine bakarsın güzel cihaz tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydemir86 A kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkürler hocam donma pek sıkıntı olmaz iptv ile desteklerim onu :)
    spor olsunda her kanal iş görür :)
  • canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    Kurtarma Yazilimi indirip flasha yükleyin cihaza takin
    On paneldeki bir tuşa basılı tutarken fişi takarsan yazılım yüklenmesi başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 8 Aralık 2015; 1:43:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_198945

nasıl bir çihaz ve tavsiye edermisiniz

Evet tavsiye ederim
    Görüntü kalitesi
    Tkgs
    Ccam ıptv
    Giriş seviyesinde alınabilecek en iyi cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 8 Aralık 2015; 6:12:36 >

• Hepsiburadadan siparis gecerek araniza katildim umarim cihaz beklentilerimi karsilar :)

• kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Yazılımın bu hafta içi çıkması muhtemel..
    Web radyo zaten çalışıyor. Ağ Bağlantısı menüsünden "Manuel Kurulum" (kırmızı tuş) ardından IP metodunu "Sabit" yaparak DNS'i 8.8.8.8 olarak değiştirirsen kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerGS

Yazılımın bu hafta içi çıkması muhtemel..
    Web radyo zaten çalışıyor. Ağ Bağlantısı menüsünden "Manuel Kurulum" (kırmızı tuş) ardından IP metodunu "Sabit" yaparak DNS'i 8.8.8.8 olarak değiştirirsen kullanabilirsin.

arkadaşım...yeni yazılım v 18 versiyonu şeklindemi çıkar?...https://www.merihvideo.com.tr url adresi üzerinden kırmızı tuşa basıp yazılımı yükselt deyince ekrana v 12 ve v 13 versiyonları geliyor sende aynı şekilmi niçin v 14 v 15 v 16 v 17 gözükmüyor anlıyamadım diğer versiyonları teknik yönetim silmişmi?... zira daha önce bende hepsi ekranda gözüküyordu enteresan vaziyet acaba url adresine başka bişeymi yazmak gerekir?...senin mesajında yazdığın gibi aynen ip metodunu sabit yapıp dns 8.8.8.8 şeklinde değiştim ancak ekranda şöyle bi yazı çıkıyo radio genres top internet radio stations uyarı: network error network timeout or may not be connected to the network diye ingilizce ikaz çıkıyor yabancı lisanım zayıf olduğu için niçin böyle yazdığını pek fazla anlamadım ne demek istiyor sorun nedir? facebook ve dizibox çalışmıyor sende öylemi iptv ve filmon tv youtube ve hava durumu çalışıyor hepsinin birden çalışması için yeni yazılım gelir inşallah...

• v18 geldi arkadaslar keske yuklemez olaydim. diziboxu komple kaldirmislar. kanaldan kanala geciste goruntu resmen 2.3 saniye slow motion da geciyor cok sinir bozucu ayrica cccam de bazi kanallarda ses yok (mesela hbo, bbc) nasil bu hale geldi olacak is degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • v18 yazılımını ben de yükledim dediğiniz gibi çoğu şey gitmiş,radyo kanallarında da hiç ses yok,hava durumu her ilin hava durumu yoktu ama daha önce çalışıyordu o da çalışmıyor,facebook halen adı var kendi yok.Ben kablolu ile ethernetten bağlantı yapıyorum ancak normal kanalları seyrederken bile sanki internetten bir şey indiriyormuş gibi ethernet ışığı sürekli yanıp sönüyor ve bu televizyona zırıltı şeklinde rahatsız edici bir ses olarak aktarılıyor,kabloyu çıkardığımda zırıltı kesiliyor.Bunları hiromco'ya mesajla bildirmiştim ama hiç bir şey değişmediği gibi daha da kötü etmişler. Ben aldığıma pişman oldum keşke daha ucuz bir şey alsaydım en azından beklentim yüksek olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neman -- 18 Aralık 2015; 16:28:15 >
  • ben sizin gibi dusunmuyorum hocam 135 tlye geldi ve bu fiyata alinabilecek en kapsamli cihaz oldugunu dusunuyorum hala. belki sizin cihazda bir problem olabilir. evet v18 yazilimi hosuma gitmedi anlik olarak cihazi kotuledim fakat v17ye geri donus yapinca yakindigim problemlerde duzeldi. bir de şu dizibox uygulamasi duzeltilse ve ek olarak bir film uygulamasi eklense efsane cihaz olacak. bu da yazilimci arkadaslara selam olsun artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: öndersinan35

ben sizin gibi dusunmuyorum hocam 135 tlye geldi ve bu fiyata alinabilecek en kapsamli cihaz oldugunu dusunuyorum hala. belki sizin cihazda bir problem olabilir. evet v18 yazilimi hosuma gitmedi anlik olarak cihazi kotuledim fakat v17ye geri donus yapinca yakindigim problemlerde duzeldi. bir de şu dizibox uygulamasi duzeltilse ve ek olarak bir film uygulamasi eklense efsane cihaz olacak. bu da yazilimci arkadaslara selam olsun artik.

Nerden aldığınızı öğrenebilir miyim ? Ben de almayı düşünüyorum da

• arkadaşlar...hiremco zapper hd plus receiver makinamın üzerinden halen v.17 yazılımını kullanırım yeni yazılım v.18 versiyonu gelmiş fakat forumda okuduğum mesajlara göre yazılımın başarılı olamadığını düşündüğüm için eski yazılımla idare edeceğim şimdilik youtube,filmon tv,hava durumu ve iptv uygulamaları başarıyla çalışıyor fakat web radyo,facebook ve dizibox halen çalışmıyor üzgünüm...
  • hocam özelden yazdım

• Arkadaşlar. Asıl amacım scart çıktısı veren ve cep telefonundaki resim video ları televizyona aktarabileceğim, usb den medyaları oynatabileceğim sıkıntı çıkarmayan yanı sıra olursa birazcıkta başarılı olursa iptv fena olmaz dediğim bi cihaz arıyorum.

Bu cihaz bu tanıma uygun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 22 Aralık 2015; 21:04:15 >
  • Evet o dediğin işleri yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.