Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
30
Favori
77.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bende worker hd var. Wifi adaptör aldım ama bir türlü bağlantı kuramadım.

Yardımcı olacak var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Beyler bende worker hd var. Wifi adaptör aldım ama bir türlü bağlantı kuramadım.

Yardımcı olacak var mı ?

bu wıfı anten ıle baglanır ancak ccam calısır youtube vs dıger uygulamalar olmuyor

• Cihazdan bendede mevcut cogu beklentimi karsiladi ama problemlerde beraberinde olustu.
    1)Beles server sayesinde elevensport canal sport vs butun onemli maclari izliyorum ama nedense donuyor yada sifreli kanal uyarisi verip duzeliyor ?
    2)Cccam ekledigim halde baglantid basarili bir sekilde ekleniyor ama kanallara ulasamiyorum ?
    3)Dizi uygulamasi cok guzel dusunulmus fakat cok yavas islem yapiyor cogu zaman reset atmak zorunda kaliyorum.
    3)Goruntu kalitesi full hd yeterli derecede ama eski bir digiturk kullanicisi olarak onun uydusuda full hd goruntusu sanki daha kaliteliydi buda iyi sonucta.
    Yeni guncelleme gelmesi gerektigini dusunuyorum yazdiklarima olumlu bir cevap verirseniz sevinirim ozellikle beles kanaldaki donmalar canimi skmaya basladi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Beyler bende worker hd var. Wifi adaptör aldım ama bir türlü bağlantı kuramadım.

Yardımcı olacak var mı ?

bu wıfı anten ıle baglanır ancak ccam calısır youtube vs dıger uygulamalar olmuyor

http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/hiremco-usb-wifi-adaptor-P79975610

Maşallah uydu parasınaymış

Sağ ol hocam eğer zapper hd plus alırsam alırım artık bunu

• arkadaşlar...nihayet bugün kararımı verdim ve eski yazılımdan sıkılıp değişiklik için yeni yazılımı yükledim makinama v.17 internetten güncelledim iptv ağ güncellemesinide yeniledim 500 üzerindeki dünya televizyonları kanal listesi oluştu iptv üzerinden fakat malesef bazı kanallar çalışmıyor yinede pek çoğu çalışıyor sevindim web radyo hava durumu paylaşım youtube ve filmon tv internet uygulamaları başarıyla çalışıyor fakat üzgünüm facebook ve dizibox çalışmıyor...wifi antenimle ağ ayarları kuvvetli şekilde sinyal çekiyor...yeni yazılım çıkartıp mutlaka facebook ve dizibox sorununa kesin çözüm bulmalı hiremco teknik personeli...edit...web radyo çalıştıramadım yanlış bilgi vermişim kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 24 Kasım 2015; 22:03:30 >

• ben de bugün itibariyle aranıza katıldım arkadaşlar cihaz çok hoşuma gitti. ozellikle cccam cok faydali. son surume yukselttim ve tkgsyi de guncelledim. cccam polonya ve italya kanallarını göstermekte dil seceneklerinden ingilizce ayarlanabiliyor ingilizceye daha aşina oldugum icin oyle izliyorum. mesela su an polonya nat geo wild de lewandowskinin huawei telefon reklamini gosteriyor :)) bazi kanallarin turkce dil secenegi mevcut eurosport bunlardan hatirladiklarim. cccam hd kanallarda donabiliyor fakat sd kanallarda sikinti yok gibi. simdilik iptvyi pek kullanacagimi sanmiyorum fakat o da iyi calisiyor istisnalar haric tabii ki. youtube hava durumu filmontv iyi durumda fakat dizibox web radyo ve facebook calismiyor dnsyi 8.8.8.8 ayarlamama ragmen niye calismiyor anlayamadim. ustteki arkadas web radyoyu nasil calistirdigini anlatabilirse cok iyi olur :)) simdilik bu kadar kanal ayarlamalari yapmaktayim. cihaz tam bi fp urunu bu fiyata boyle cihaz piyasada da yok sanirim.

düzeltme: usbden film izleyeyim dedim mp4 formatı kabul etmedi sonra mkv formatla denedim calistirdi fakat bu seferde altyaziyi gormedi. ne yaptim ne ettimse altyaziyi gosteremedim son care altyaziyi filme gomdum boyle izleyecegiz artik.

düzeltme2: cihazi internete ethernetten bagladim fakat cok can sıkıcı bir sekilde zirt pirt kablolu aga baglandi diye uyari verip duruyor. ethernet kullanan arkadaslarda ayni sorun var mi acaba ya da bu sorunun cozumu var midir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öndersinan35 -- 26 Kasım 2015; 1:17:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Free User Teğmen 31 dk. önce hocam merhaba ,
    bu cihazla ilgili sizden bilgi almak istiyorum mümkünse. şimdi bende bu cihaz var , ücret karşılığı iptv kanalları yüklettirdim. sanırım bu yükleme olunca kendi iptv kanalları silindi.
    1.benim şuan cihazda yüklü iptv kanallarını usb belleğe kadar başka bir yere yedekleme şansım var mı ?
    2.cihazı sıfırlarsam yada güncellersem yüklü iptv kanalları gidip cihazın kendi iptv kanallarımı gelir?
    3.şuanki iptv kanalarını ellemeden üzerine yeni iptv kanalları ekleyebilirmiyim.

teşekkür ederim.

merhaba

1. hostta kı freelerı yuklemek ıcın ıptv kanal lıstesını acıp 0 tusuna basın
    ag guncellemesı secın paketler gelır yukleyınce en sona kayıt eder
    2. ucretlı ıptvlerı satın aldıgın kısıye soylersın maıl atsın yedekle
    3. cıhaz sıfırlarsan herseyı sılınır
    4. 1.secenegı yap
  • Arkadas cıhaz elıme ulastı taktım izlıyorum suan yapmam gereken guncelleme varmı ?
  • canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    Son yazılıma güncellersen iyi olur.
  • aydemir86 A kullanıcısına yanıt
    tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbaz67

Arkadas cıhaz elıme ulastı taktım izlıyorum suan yapmam gereken guncelleme varmı ?

www.merihvideo.com.tr
    Sayfa bulunamadı – Merihvideo
    https://www.merihvideo.com.tr/softwares.php

bu sayfadakı hıremco zapper hd plus kurtarma yazılımı ındırıp flasha yukleyın

cıhazın onundekı bır tusa basılı tutun fısı takın

f0001 yazmaya baslayınca elınızı cekın

son yazılım oluyor

• ARKADASLAR ACIL YARDIM UYDU ALICI BELES KANALDA GEZERKEN KITLENDI UYDU ALICISI KUMANDA CALISMIYOR UYDU ALICISININ TUSLARI CALISMIYOR YAZILIM YUKLICEM ONUDA YUKLEYEMIYORUM TUSLAR CALISMADIGI ICIN NE YAPABILIRIM
    arkada power dugmesi var kapatip acacaksin. bende de bazen kitleniyor cozumu boyle sagliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    3000 küsür kanalında bug var

www.merihvideo.com.tr adresinden yazılımlara girin

Hiremco zapper hd plus kurtarma yazılımı ni flash atın
    On paneldeki bir tuşa basılı tutarken fişi takın f001 yazin elini cek
    Yüz olunca cihaz yeniden başlar
    Bir daha kapanmaz..

• fatihmc kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptim onu kurulum menusune geldim ama uydudaki tuslarda calismiyor yaziyi nasil yazicam?

• Zapper HD Plus IPTV converter çok güzel çalışıyor.Kırılmış panellerden ip eklerken baya uğraştırıyordu.@canbaz67 ön panelde f0001 yazacak demiş sen yazmayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbaz67

Hocam yaptim onu kurulum menusune geldim ama uydudaki tuslarda calismiyor yaziyi nasil yazicam?

sen yazmiyorsun on paneldeki bir tusa basili tutup fisi takinca 3 sn bekle on panelde yazı cikicak
    F001 den yükleme başlayınca. Elini cekebilirsin

• Hocam bu dizibox'ı çalıştırmak için ne yapmak gerekiyordu? unable... gibi bir hata veriyor. Dns mi girmek gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Hocam bu dizibox'ı çalıştırmak için ne yapmak gerekiyordu? unable... gibi bir hata veriyor. Dns mi girmek gerekiyor?

bu dızıbox ın lınklerı ölüydü sanırım buna hıremco yazılım ıle baska bır sıte eklıyecektı
    eklenınce yayınlarlar
  • slm beyler ben bu uydu cihazını almayı düşünüyorum fılbox gibi kartları destekliyormu
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.