Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
30
Favori
78.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kurtarma yazılımını farklı USB ye tekrar atıp öyle denedim düzeldi. Peşinede V8 yazılımını güncelledim. Şuan çalışıyor fabrika ayarlarıma dönüp TKGS Kapalı konuma getirip bıraktım. Kanalları düzenlemem kaldı geriye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvd.disappear -- 11 Ocak 2016; 20:12:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı almayı düşünüyordum ama bir çok sorun görünüyor. O nedenle next machina 3d alacağım.

• Asagidaki urunle hiremco'yu karsilastirsak ne dersiniz?

m.n11.com/redline-ts-4000-hd-plus-kasali-hd-uydu-alicisi-P59582263

• arkadaşlar...hiremco zapper hd plus cihazımdaki yazılım güncelleme üzerinde xsamba v.17 yazılımı gözüküyor zaten bende yüklü olan versiyon budur peki en son çıkan yazılım bumu 2016 yılında yeni yazılım ne zaman çıkar zapper uydu alıcı sahipi forumdaşlarım?...
  • İptv ye biraz hareket gelmiş.Bir de iptv kanal sayısı sınırı yeni yazılımla kalksa güzel olacak.
  • Hiremco zapper hd plus media player özelliği nasıl acaba. Deneyen var mı. Hangi formatları açamıyor. Dosya büyüklükleri problem yaratır mı.

• arkadaşlar cihazdakı ıptvler yenıden guncellenerek daha cok yayın almanız saglanacak ..

saygılar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 16 Ocak 2016; 19:16:40 >
  • merhaba arkadaşlar zapper hd plus cihazını aldım.Cihazda bana göre en önemli sorun server'a bağlanmadığım halde sadece intenet soketim cihaza takılıyken, bile aşırı inteneti sömürmesi. IPtv hiç kullamıyorum
    sadece arasıra server kullanıyorum çünkü intenetim kotalı.
    serverda bağlı değilken 1 dakikada yaklaşık 8 Mbyte 1 saatde 700 Mbyteları harcıyor kotamı bitirdi bunu da tesadüfen gördüm normal ulusal kanalları izlerken. serverla işim yokken örneğin ulusal kanallardan TRT Starı izlerken tv farketmez
    bir baktim kotam hızla azalıyor.
    Cihazıma takılı intenet soketimi söktüm. internet sayacım durdu geri taktım yine sömürüyor.
    forumda buna dikkat çeken arkadaşlar servera bağlıykende bu kadar hızlı kota tüketiyor.olmuş böyle giderse 10 saat de 5 gb harcar.hala sınırsız olmayan kullanıcılar var.intenetden video izlesem bu kadar sömürmez.
    IP tvyi az denedim çoğu kanalda yoktu zaten internetim sınırlı olduğu için açmıyorum ama sınırsız arkadaşlar içinde acil düzeltilmeli.

• Kesinlikle katiliyorum. Hiremcoyu arayıp bilgi verelim arkadaslar yeni yazılımla bu sacmaligi duzeltsinler. Bende forumdaki bir arkadaşın uyarmasiyla uyandım. Veri boyutuna bak arkadaş gorende torrentten film cekiyor zanneder. 1 saatte bu kadar veri ne gonderiyorsun arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydemir86 -- 17 Ocak 2016; 13:19:10 >
  • Burada da aynı sorunda bahsediyorlar. Sürekli download yapan birisi olduğum için durumu farkedemedim.
    http://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=757999

sansüre takıldı t-u-r-k-e-y-f-o-r-u-m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardok -- 17 Ocak 2016; 17:24:03 >
  • Interneti sömürdüğü kesin, 2 aydır 150 gb kota ay ortasında bitiyor, kullanım alışkanlıkları ise aynı, bu süreçre tek fark yeni almış olduğum Hiremco kutu.
  • Kota ile ilgili sıkıntılar bir sonraki yazılımda iyileştirilecek.

Bilginize.
  • CanerGS kardeşim benhttp://www.hiremcoteknik.com/ adresinden M3U_Converter,
    İp tv listesi hazırlama programı indirdim. Created by CanerGS tarafından oluşturulmuş. Benim ilk aklıma sen geldin. bu programı sen mi yazdın? Sen yazdıysan eğer şöyle bir hata var bende program linkleri 2 kere ouşturuyor. Bu konuda bilgin var mı? Ayrıca Firma ile bir alakan var mı? Cevaplarını bekliyorum. teşekkürler.

"M3U >> Zapper HD Plus IPTV converter programı'nı buradan indirebilirsiniz. (30.11.2015)

DİKKAT: Program çalışmıyorsa java yazılımını yüklemeniz ve güncellemeniz gerekmektedir."
  • aydemir86 A kullanıcısına yanıt
    Programın bulunduğu klasörün altında "iptv_list.txt" dosyası bulunuyor ise bu dosyanın içerisine en son dönüştürmüş olduğunuz linkleri ekler. Yani önceki dosyada bulunan eski linkleri silmez.
    Eğer yeni bir liste oluşturmak istiyorsanız "Dosyayı Sil" butonuyla varolan dosyayı silin ardından "Dosya Oluştur" butonuyla yeni dosyayı oluşturun..
    Veya aynı dizinde bulunan "iptv_list.txt" dosyasının değişikliklerden etkilenmesini istemiyorsanız dosyanın adını değiştirin.
  • CanerGS C kullanıcısına yanıt
    Yok dostum demek istediğimi anlatamadım. Resmi incelersen daha net anlaşılır kanaatindeyim. Yani kanal adlarını 1-1, 2,2, 3-3 gibi yapıyor.

http://postimg.org/image/3pmprc06b/
  • Bu da başka bir örnek;

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu)

Burada da kanal isimlerini ve linklerini karıştırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydemir86 -- 18 Ocak 2016; 12:26:55 >
  • aydemir86 A kullanıcısına yanıt
    Tamamdır durumu şimdi anladım feedback için saol.
    Kısa zamanda kontrol edeceğim.
  • CanerGS C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Hiremco çalısani misiniz?

• merhaba Caner bey yeni kanalları ekleyip ulaşılamayan kanalları silip yeni IPTV düzenleyip burdan paylaşırsanız sevinirim ve ayrıca servera bağlandığında sanki birşey indiriyormuş gibi intenertden çok yüksek kota yemesini çözerseniz sevinirim.saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmankara -- 18 Ocak 2016; 22:56:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydemir86

Rica ederim. Hiremco çalısani misiniz?

Evet.
    Linkten M3U Converter yazılımının yeni versiyonunu indirebilirsiniz.

Kota ile ilgili olarak, IPTV uygulamasının kota yemesi normaldir.
    Bir sonraki yazılımda kota ile ilgili bir çalışma olacaktır. Ancak bunun IPTV ile bir ilgisi yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.