Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
30
Favori
77.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı. Tv görüntüsünü kaydederken parça parça videolar halinde atıyor hdd ye. Bilgisayarda açarken tek bir video olmuyor. Bunun bir ayarı var mı? Bu pvr ayarlarını bilen varsa anlatabilir mi.? Bir de kayıt tuşuna basıldığında kaydederken 120 dakika diyordu ben onu 1400 dakkaya çıkardım böyle yapınca ben kaydı durdurasıya kadar kayıt yapar değil mi? Yani 120 dakika değilde 1400 dakika boyunca.

http://postimg.org/image/vucu7hwon/
  • Arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum ben note 4 android teledon kullanıyorum hiremco zapper hd plus ile aynı ağdan interneti alıyorlar ben android telefonumu paylaşıma nasıl açabilirim hiremco üzerinden sitesinde pc için olanı anlatılmış varmıdır bir yolu veya deneyip yapabilen...
  • arkadaşlar bende hiremco zapper hd plus aldım. tüplü tv de scart girişi ile denedim fakat sd ve hd görüntüsü beni tatmin etmedi. microstar s1 var sd ve hd yayınlar çok daha renkli ve net tüplü tv de.lcd de denemedim hafta sonu deneyecem ama ilk gözlemlerim görüntü açısından memnun etmedi.

--------------------------------------------

lcd tv de scart ve hdmı performansları .
    ekranda mavi çizgiler belirdiğinden geri iade ettim.
     Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _erdal_ -- 14 Şubat 2016; 16:52:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İptv deki yabanci filmler altyazisiz ve ingilizce bunun bir cozumu varmidir. Bilen varmi

• Merhaba arkadaşlar,

bende bu cihazdan almayı düşünüyorum IPTV kullanımıyla ilgili bir konu kafama takılıyor,para ile IPTV satınaldım linkleri usb flash belleğe kopyalattım,bilgisayarda simpletv-kodi benzeri programlar ile izleyebiliyor bilgisayara bağlı tv ye aktarabiliyorum,bu cihazı satınaldığımda görüntü kalitesi,kullanım kolaylığı sağlarmı ? en çok merak ettiğimde para ile link satınalıp cihaza attığınızda linklerin güncellemesi yapılıyormu,ben usb ye belli sayıda link kopyalattığım için güncelleme şansım yok.sırf IPTV için bu cihazı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetates

Merhaba arkadaşlar,

bende bu cihazdan almayı düşünüyorum IPTV kullanımıyla ilgili bir konu kafama takılıyor,para ile IPTV satınaldım linkleri usb flash belleğe kopyalattım,bilgisayarda simpletv-kodi benzeri programlar ile izleyebiliyor bilgisayara bağlı tv ye aktarabiliyorum,bu cihazı satınaldığımda görüntü kalitesi,kullanım kolaylığı sağlarmı ? en çok merak ettiğimde para ile link satınalıp cihaza attığınızda linklerin güncellemesi yapılıyormu,ben usb ye belli sayıda link kopyalattığım için güncelleme şansım yok.sırf IPTV için bu cihazı düşünüyorum.

merhaba

ıptv goruntu kalıtesı satıcı nasıl yayın verıyorsa buna baglıdır

hıremcoda txt formatında olucak

dosyayı flash atıp cıhaza takınca kendı yukler

m3u oldugu ıcın satıcı kanal eklerse guncelleme yapmaz satıcıdan bellı arayla guncel dosya ıstersın

yada soyle soyluyum devamlı ulasabılecegın bır satıcıdan temın et yoksa guncellenmez,

guncellemeyı ancak xtream codes gb androıd uygulama calıstıran cıhaz alırsan olur ...

• fatihmc kullanıcısına yanıt
    yanıt için teşekkürler,cihaza harddisk bağlayıp iptv yayınlarını kaydedebiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetates

yanıt için teşekkürler,cihaza harddisk bağlayıp iptv yayınlarını kaydedebiliyormuyuz ?

ıptv yayınları kayıt edılemıyor
  • arkadaşım...fatih...hiremco zapper hd plus receiver için yeni yazılım artık çıkmazmı?...makinamın üzerindeki son yazılım 22 ekim 2015 tarihli gözüküyor aradan yaklaşık 4 aya yakın zaman geçmiş firma cihaza yazılım desteğini kestimi üzgünüm?...
  • neden yeni güncelleme gelmiyor ya inandık aldık güncellemeye 4 aydır tık yok
  • Cihazı yeni aldım hiremcoteknik linki ile versiyon 17 yükseltmesini yapıp dns ayarını 8.8.8.8 yapmama rağmen dizibox a girip dizileri ve bölümleri seçebiliyor ancak izleyemiyorum.
    Youtube da bağlantı zaman aşımına uğradı hatası veriyor.
    İptv web radyo filmon tv çalışıyor.
    Dizibox ve youtube çözümü varmıdır.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: ..samochu..

hocam sa ben bu hd zapper plus cihazi internete baglayamadim tplink adaptoru taktim modemi gordu sifreyi yazdim baglaniyorda kaliyor ama baglanmiyor birde bu iptv hakkinda bilgi alabilirmiyim biraz acemisiyim de :)

bu uydu alıcılarında tplınk calısmaz dıye bılıyorum genellıkle ralınk cıp setlı wıfı antenler calısır

ınternet olmadan ag guncelleme goremez

ıptvye gırınce okye basıp kanal lıstesını acın

0 tusuna basın altta ag guncellemeden ıstedıgın paketı secın okye basın yuklenır ...

Fatih bey,

Ralink chipsetli modeller hangileridir?
    Dark rangemax ucuz yollu model işimizi görür mü? İllaki hiremco usb wifi dongle' ı damı almak gerekecek?

• Yazılım konusunda bilgisi olan var mı? Güncelleme gelecek mi, yoksa 17'yle devam mı?
  • Vestelin 42 inç Tv sahibim Hiremco zapper hd ve Hiremzo zapper hd plus arasında kaldım . Hangisini almalıyım ip tv benim için önemli değil yani futbol maçı izleyemediğim sürece uefa , Şampiyonlar ligi falan . Hiremco zapper hd bana tam fp ürünü gibi duruyor yanı aralarında 70-80 tl kadar fark olacağını düşünmüyorum . Yardımcı olursanızı sevinirim . Bu arada 2 adet çanak antenim var biri hotbird diğeri ise türksat belki karar verme konusunda yardımcı olur .
  • Yeni yazılım gelmiş deneyen var mı?
     Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardok -- 26 Şubat 2016; 22:10:17 >
  • iyi olmus mu yazilim deneyen olursa yazsin lutfen simdi yukleyip sonra eski yazilimi mumla aramayalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NOTLAR: *Yeni SDK yazılımdır.

*IPTV'de geliştirmeler yapıldı.

*Youtube düzeltildi.

*PowerVu desteği eklendi.

*TS butonu IPTV butonu olarak değiştirildi.

*Kanal listesi ve keyler güncellendi.

*NOT:Dizibox konusunda çalışmalarımız devam etmektedir

Diyor. Yükleyince bilgi veririm arkadaşlar. Benim için önemli olan download işlemi yapmasını engellemeleriydi yani ip tv kullanmasan da kotayi somuruyor. Sanırım bununla ilgili bir gelişme olmamış anlaşılan.

• Arkadaşlar test ettim hiç kullanıcı dostu bir yazılım olmamış. Şöyle ki;
    1: ip tv ye girildiginde her seferinde yazılım indiriyor deyip Türksat kanalarini silsende listeye zorla indirip ekliyor.
    2:ses ve video ayarlarını bozmuşlar istediğin çözünürlüğe ayarlamanda her seferinde sorun çıkartıyor.
    3: ağ kisminda ağ bağlantısı ac kapat ekleyecegiz diyorlardi o da yok.
    Evet bir YouTube yi duzeltmisler( çok önemliydi sanki)
    Sonuç:
    Hiremconun daha çok çalışması lazım.

• Kanal degistirirken ilk resimde 1 sn donuyor.
    Yine kanal degistirirken 1 sn suren cizirti gibi bi ses geliyor. (Bu her zaman olmuyor)
    Daha yeni aldim herkes de mi boyle bu. Guncelleme ile filan duzelir mi?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.