Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
30
Favori
77.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses ve video ayarlarindan kanalı donarak değiştirme kısmını devre dışı yap. Bizim cihazlarda ziriltili vur geçiş yapmadi. Yazılımı v17 sürümüne guncellemen yararına olabilir. V18 şu an yeni çıktı ve problemleri var tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yazilimi yukledim,fav butonuna bastigimiz zaman beles kanal listesi kalkmis bu kanalarra ulasmak icin kumandadan uydu tusuna basarak tumu dememiz yeterli.Bu ozelligi sevmedim onun disinda youtube duzelmis.Cccam performans iyilestirilmesi yapilmis gibi yazilim genel itibariyle guzel gozukuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HBKaan

Yeni yazilimi yukledim,fav butonuna bastigimiz zaman beles kanal listesi kalkmis bu kanalarra ulasmak icin kumandadan uydu tusuna basarak tumu dememiz yeterli.Bu ozelligi sevmedim onun disinda youtube duzelmis.Cccam performans iyilestirilmesi yapilmis gibi yazilim genel itibariyle guzel gozukuyor.

arkadaşım...geçen yılki yazılımı halen kullanıyom bende malesef üzücü şekilde dizibox web radyo ve facebook çalışmayıp hata veriyo...paylaşım iptv hava durumu filmon tv ve youtube çalışıyo...yeni yazılımda diğerleride dahil web radyo ve facebook çalışıyomu yeni yazılımı makinama yükleyimmi tavsiye edermisin bilgi veriniz forumdaşım...

• quote:

Orijinalden alıntı: aydemir86

Ses ve video ayarlarindan kanalı donarak değiştirme kısmını devre dışı yap. Bizim cihazlarda ziriltili vur geçiş yapmadi. Yazılımı v17 sürümüne guncellemen yararına olabilir. V18 şu an yeni çıktı ve problemleri var tavsiye etmem.

Hocam o zaten oyle ama belki siz farketmemissinizdir kanal gecerken gectigim kanalda resim 1sn kadar duruyo, eski uydumda boyle degildi. Bunu cok da onemsemedim ama cizirti cikmasi hic hos olmadi:) umarim cihazda sikinti yoktur.

• 1sn normaldir ben dikkat etmedim bile. Ama cızırtı olayı normal değil iyi takip et bakalım yazılım güncelle sonuç değişecek mi yine. ?

• kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Hocam facebook kaldirmislar webradyo calisiyor.

• Arkadaşlar bu m3u uzantılı iptv kanal listesini makinaya nasıl yüklüyoruz bilen varmı acaba usb ilemi yüklüyoruz

• Cccam buldum ekledim baglandi kanallara nasil ulasicam bilgisi olan var mi ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu)

• quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

Arkadaşlar bu m3u uzantılı iptv kanal listesini makinaya nasıl yüklüyoruz bilen varmı acaba usb ilemi yüklüyoruz

http://www.hiremcoteknik.com/

M3U >> Zapper HD Plus IPTV converter programı'nı (v1.1) buradan indirebilirsiniz. (19.01.2016)

m3u dosyasını txt dosyası olarak degıstırıp flash atıp flashı cıhazı takman yeterlı kendı yukluyor

flashı cıkarıp 1 dk bekle cıhazı yenıden baslat
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBKaan

Cccam buldum ekledim baglandi kanallara nasil ulasicam bilgisi olan var mi ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu)

uydu tusuna basıp uydular arası gecebılırsın

• Free İP tv ' de kaç adet adam gibi çalışan kanal var ? İşe yarayan kanal olarak soruyorum belgesel kanalları falan .

Bu uydu alıcısı ve next hero hd arasında kaldım , Hiremco zapper hd bunlardan biri bu 3 uydu alıcısı arasında kaldım . Next hero kontörlü olması benı çok tatmin etti sadece belgesel için alacağım zaten ama biss key özelliği var mı yok mu bir fikrim olmadığı için kararsızım . Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasPI

Free İP tv ' de kaç adet adam gibi çalışan kanal var ? İşe yarayan kanal olarak soruyorum belgesel kanalları falan .

Bu uydu alıcısı ve next hero hd arasında kaldım , Hiremco zapper hd bunlardan biri bu 3 uydu alıcısı arasında kaldım . Next hero kontörlü olması benı çok tatmin etti sadece belgesel için alacağım zaten ama biss key özelliği var mı yok mu bir fikrim olmadığı için kararsızım . Yardımcı olursanız sevinirim.

belgesel ıcın alıcaksanzı fılbox alın en ucuz fılboxtır evıne en yakın fılbox bayıısıne gıdıp eskı cıhazını verıyorsun

50tl dusuyorlar 219 tlden hem cıhaz senın olur hem 1 sene 5 sınema 1 dızı 7 belgesel kanalı uydudan ızlersın .
  • fatihmc kullanıcısına yanıt
    Malesef benim için o çok fazla o kadar veremeyeceğim .
  • ben bu ürünü almıştım fakat kanallar arası geçiş çok uzundu 4 5 saniye kadar sürüyordu ekran geçişleri esnasında donmalar oluyordu bi kanalı izlerken pat diye donup kalıyordu iade ettim belki benim cihazımda sorun varmıştır. ama benzer sorunu bikaç üst yorumdaki arkadaşta yaşayınca iade ettiğime sevindim. Yeni bir uydu alıcısı arıyorum tavsiye lütfen çok kafam karıştı gerçekten..
  • Söz konusu internetten gerçekten yararlanmaksa butür şeyler fasa fiso. Ya adam akıllı smart almak lazım yada android vb. sağlam bi cihaz. Ancak cihaz ip tv konusunda iyi. Görüntülerde güzel. Disk tanımasında sorun yok. Ancak klasör klasör göstermiyor sadece. Fiyata göre fena değil.
  • arkadaşlar...hiremco zapper hd plus yeni yazılım v.18 versiyonu makinamın menü üzerindeki yazılım güncelleme kısmında uzaktan kumandamdaki kırmızı tuşa basınca yazılımı yükselte geçince gördüm fakat şimdilik tereddütteyim zira henüz v.17 versiyonu cihazımda kullanıyorum beklemedeyim zira yeni yazılımda gelecek zaman dizibox ve web radyo dahil internet uygulamalarının sağlam çalışması gerektiğini düşünüyorum zira bende şimdilik malesef ikiside çalışmıyor...youtube,hava durumu,filmon tv,iptv ve paylaşım bende şuan başarıyla çalışıyor...bilgilerinize sunarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 1 Mart 2016; 19:31:43 >
  • Dizibox falan yok bizde neden acaba?

• Ha bir de discovery channel Türkiye nasıl izlenir bu uydudan?

• Bir de beleş server ne ise yarıyor arkadaşlar biz hd uydu alcisi konusunda yeniyiz her ne kadar 5 senedir hd ready televizyonumuz varsa da hd almak yeni kısmet oldu

• Cihazı internete bağlayıp paylaşım menüsünü aktif edersen beleş serverden yararlanirsin. Beleş server da hotbird gibi uydulardaki sifreli kanallari çözüp izlersin.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.