Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
30
Favori
77.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam hotbird e ayarlı bi çanağım daha var ordan izlememiz mümkünmü peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgul

hotbırdden paylasım ıle baglanıp yabancı kanalları ızlıyebılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: mcgul

hotbırdden paylasım ıle baglanıp yabancı kanalları ızlıyebılırsın

arkadaşım...yeni versiyon v-18 yazılımında astıra 1-kr,hotbird,azerspace,astıra 4-a ve hellassat uydularındaki kart paylaşımı sıkıntılımı yani şifreli paketlerindeki pek çok kanal çözülemiyomu ve beleş server sorunlumu?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 19 Mart 2016; 1:09:48 >

• Cihazı yeni aldım beklentilerimin üstünde, kanal geçişleri iyi, görüntü çok iyi, YouTube başarılı, sadece telefondan YouTube ve netd açınca sapıtıyor yazılımsal bence. Birde baby tv izleme şansı varmı acaba yardımcı olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz bu aralar flashtan film dizi falan izlerken donmaya basladi sadece powerdan kapatip acinca kendine geliyor bir cozumu var midir?

• Bu cihazı satın almayı düşünüyorum.

Free server dışında kendi cline'larımızı (dışarıdan ccam aboneliklerimizi) tanımlama desteği var mıdır?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: valuable

Bu cihazı satın almayı düşünüyorum.

Free server dışında kendi cline'larımızı (dışarıdan ccam aboneliklerimizi) tanımlama desteği var mıdır?

Teşekkürler.

Evet tabiiki

• Arkadaslar bıkac aylık cihazımikinci kez servise gidiyor, normal calışırken birden cihaz komple gidiyor açılmıyor. Aynı problemi yaşayan varmı benim cihaz mı sorunlu?İlk seferinde cihazın on panel değişimi yapıldı dendi bir süre çalıştı şimdi yine gitti durup dururken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Benim hiremco zapper hd plus uydu alicimi xbox one a nasil tanitacagim konusunda problemlerim var. Uydu alicisinin kumanda kodunu bilen varsa paylasabilir mi acaba? Manuel olarak girerek belki sorunu cozebilirim. Simdiden tesekkurler.

• Beyler birşey soracağım.Şimdi ben bu cihazı almak istiyorum.Ama sormam gereken bazı şeyler var.Şimdi bu ccam dedikleri şeyle ben ligtv ve digitürk izleyebilecekmiyim? Bir de özelliklerinde web radyo özelliği demiş.Peki normal radyo yok mu cihazda?
  • Arkadaşlar hdfilcehennemi gibi sitelerden film dizi izlenebiliyor mu bu cihazla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_carisma33

Arkadaşlar hdfilcehennemi gibi sitelerden film dizi izlenebiliyor mu bu cihazla ?

formuler f3 f1 lınux cıhazlarda turk vod uygulamasından ızlenebılır

• arkadaşlar...hiremco zapper hd plus receiver v.18 yazılımından indirilen iptv listesinde 1500 dünya kanalı mevcut fakat tahmin ederim yaklaşık 800 kanal civarı çalışıyor çeşitli tematik yayınları ekrana geliyor...donanım haber uydu teknolojileri forumdaşlarım bilgilerinize sunarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: by_carisma33

Arkadaşlar hdfilcehennemi gibi sitelerden film dizi izlenebiliyor mu bu cihazla ?

formuler f3 f1 lınux cıhazlarda turk vod uygulamasından ızlenebılır

Çok pahalıymış ya. 150-200 civarı olsa iyi olacaktı. Teşekkürler.

• Merhaba,
    Buradaki övgüler üzerine internetten siparişle bu üründen aldım.Görüntünün güzelliği, anten yardımı ile wifi üzerinden internete bağlanması vs çok hoşumuza gitti.
    Ancak uydu konusunda çok bilgili olmadığımdan bazı şeyler sormak istedim.
    - Aldığım üründe "1 yıl cccam üyeliği bedava", diyordu nasıl alacağım. Kaldı ki ccam nedir nasıl izlenir onu bile bilmiyorum. Mesela yabanci kanallardaki maclari izleyebilir miyim - (la liga, premier lig vs)

- Benim tv de sadece turksat uydusu bagli. (Bir de ayrildigim digiturkten kalma eutelsa'ta donuk canak var. Kablosu cekili. Bir tv tamircisi cagirip o canagi hotbirde cevirmeli miyim?
    - Internet paketimde 50 gb akk var. IP tv ve CCCAM izledigimde cok gider mi internet kotasindan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recko75

Merhaba,
    Buradaki övgüler üzerine internetten siparişle bu üründen aldım.Görüntünün güzelliği, anten yardımı ile wifi üzerinden internete bağlanması vs çok hoşumuza gitti.
    Ancak uydu konusunda çok bilgili olmadığımdan bazı şeyler sormak istedim.
    - Aldığım üründe "1 yıl cccam üyeliği bedava", diyordu nasıl alacağım. Kaldı ki ccam nedir nasıl izlenir onu bile bilmiyorum. Mesela yabanci kanallardaki maclari izleyebilir miyim - (la liga, premier lig vs)

- Benim tv de sadece turksat uydusu bagli. (Bir de ayrildigim digiturkten kalma eutelsa'ta donuk canak var. Kablosu cekili. Bir tv tamircisi cagirip o canagi hotbirde cevirmeli miyim?
    - Internet paketimde 50 gb akk var. IP tv ve CCCAM izledigimde cok gider mi internet kotasindan ?

merhaba
    ccam ıle hotbırd ve astra kanalları ızlıyebılırsın ama bu yone bakan canak antenın olursa ve full degıl tabııkı

Bir ayar cıhazı olan uyducu cagirip o canagi hotbirde cevirmelisin ,

menude paylasım yazan yere gırıp aktıvasyon yapan yeterlı

ınternette baglı olucak kablo takarsan sınyal kaybı olmaz

ccam fazla gıtmez ama ıptv ne kullanırsan kotadan yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 23 Mart 2016; 12:53:30 >

• Fatihmc, cevaplar için cok teşekkür ederim.
  • İp TV türk filmleri hiçbiri açılmıyor ne yapabilirim sildim tekrar yükledim ayni

• arkadaşlar...hiremco zapper hd plus receiver v-18 yazılımın üzerinden indirilen iptv listesindeki dünya ülkeleri filimleride çalışıyor pek çok kaliteli sinema yapımı varmış beğendim...
  • merhaba,

yeni taşındığım eve türk telekom'dan 24 mbps internet (75 gb akk) alıyorum. HD bir uydu alıcısı bakıyorum, hiremco zapper plus alayım dedim ama sonradan redline modelleri de kafamı karıştırdı. Beklentilerim; görüntü kalitesinin iyi olması, cccam. Iptv çok kullanmam.

bir kaç yerde zapper cccam'de bile kotadan çok yiyor ve teknik desteği iyi değil diye okudum. siz aktif kullanıcıları olarak bu cihazı tavsiye eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.