Şimdi Ara

Hırkamı çaldılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hangi okul la bura ? Valla sinirlendim aksam aksam. Vuracaksın ağzına hepsi boş boş herifler. Dayak yemekten de korkmayın bu kadar suratın şişer en kötü ezdirmeyin kendinizi ..
  • Ireneo kullanıcısına yanıt
    bunlar çingene gibiler orda dövdümü onları 10kişi bile gelirler onların mahallesi diye bişey yapmadım
  • speedyrazor kullanıcısına yanıt
    idareye şikayet edersem 10 kişi toplanırlar yine dayak yerim pazartesi günü getiriceğini söyledi getirmezse sağlam bi abimi getircem okula son çare bu arada çocuğun üstünde yoktu hırka bugün
  • Cebay kullanıcısına yanıt
    Olm az sert yapsana yarın getirdin getirdin getirmedin elimde kalırsın de baktın getirmiyo çağır beni
  • Onlara patronun kim olduğunu göster küçük sincap!!1!1bir!bir1!
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Lich King

Hocam dert ettiğin şeye bak. Lisansın var diye fazla ceza yemek nedir sen nasıl haksız çıkıcan bi kere adamlar 3 kişi gelmiş sen bu 3 kişiyi benzetsen bile birşey diyeceklerini zannetmiyorum sonuçta 1v3 giriyorsun ve 3 kişiyide pert edeceğinden ben müdür yardımcısı vs. olsam kesin bu işin arkasında bir iş var diye düşünürüm. Bıçak yemeyi falanda göze alıcan öldürmeyen şey güçlendirir bunu unutma

Fazla gaz yükleme,sonra suçlu olmada

• Bılaşma polise falan giderim diye korkut burda boş yapıyolar yok yumruk at yok tekme at hepside rambo zaten.o adamlari bugun dovsen yarin 20 kisi gelirler baska isleri yok cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direk mahkemeye ver bak bakiyim popoları nasıl tutuşuyor. senden nasıl özür diliyolar yalvarıyolar şikayetini geri çekmen için. gaspın 8 yıla kadar hapis cezası var hemen mahkemeye git 18 yaşından da küçüksün evlerine mahkeme celdi gelsin de ne duruma düşüyolar gör.

lütfen git mahkemeye ver şunları ben sinirlendim okurken al sana örnek haber saat gasp eden öğrenci 5.5 yıl hapis cezası aldı:
    http://www.memurlar.net/haber/441540/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romen Diyojen -- 29 Nisan 2015; 20:03:35 >
  • Ireneo kullanıcısına yanıt
    bu sefer kıllık yapıp hiç getirmez zaten mahalle onların be abicim
  • inanmaz bence polise gidiceğime veya kıllık yapar gitmemi bekler ama diğer konuda haklısın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.