Şimdi Ara

Hırkamı çaldılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben endüstri meslek lisesinde okuyorum bugün 2-3 çocuk geldi 1 tanesi hırkamı istedi bakıcam falan dedi bende vermedim dayak yemek mi hırkayı vermek mi dediler bende arkadaşım yoktu o an verdim hırkamı ve bitanesi giydi ve koştu kaçtı çocuğun adını soyadını aldım bir arkadaşıma söyledim çocuk ona yarın geri vericeğini söyledi sizce gerir verir mi vermezse ne yapmalıyım müdüre söylersem sıkıştırıp döverler beni

• Yok aga ben bunlari gorunce forumu birakasim geliyor ezik ezik konusmayin dayak yersin bir sey olmaz dayak yiye yiye atmayi ogreneceksin utanmadan konu aciyorsun birde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • potur kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cebay -- 1 Mart 2024; 17:51:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Yok aga ben bunlari gorunce forumu birakasim geliyor ezik ezik konusmayin dayak yersin bir sey olmaz dayak yiye yiye atmayi ogreneceksin utanmadan konu aciyorsun birde

Potur reyiz iskinin verdigi emaneti alıp git dagıt ortalıgı

• Cebay kullanıcısına yanıt
    Hocam delirdim resmen lisansım var diyorsun profosyonel olarak ilgileniyorsun kickboks ile ve bu adamlara eşyanı kaptırıyorsun 3 kişi olsalar ne yazar vur birinin ağzının ortasına yada geçir çenesine kulakta olur diğerininde diz kapağının oraya sağlam tekme zaten yamulacak, 2 tanesini indirsen zaten 3.sü kaçar.
  • HAAYIIIIRRR

Edit : adreslerini ver. kan çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesuschristismynigga -- 28 Nisan 2015; 21:11:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Lich King

Hocam delirdim resmen lisansım var diyorsun profosyonel olarak ilgileniyorsun kickboks ile ve bu adamlara eşyanı kaptırıyorsun 3 kişi olsalar ne yazar vur birinin ağzının ortasına yada geçir çenesine kulakta olur diğerininde diz kapağının oraya sağlam tekme zaten yamulacak, 2 tanesini indirsen zaten 3.sü kaçar.

hırkayı alan bendim ve 11 yıldır taekwondo yapıyorum .. ödünç aldım yarın geri veririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şemsiyeyi Yatırdım
    3 ay önce açıldı
    Kapının pervazı çizildi.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Yok aga ben bunlari gorunce forumu birakasim geliyor ezik ezik konusmayin dayak yersin bir sey olmaz dayak yiye yiye atmayi ogreneceksin utanmadan konu aciyorsun birde

Aynen böyle bir eziklik yok. Devir mi değişti anlamıyorum ben, biz mi anormaldik ?
    3 kişi değil 10 kişi olsalar ne olacak ? Dayağını yersin paşa paşa gerekirse. Böyledir bu işler. Sen o dayağı yersin ama o çocuklar anlar kolay lokma olmadığını. Ya hırkayı almazlar, ya alırlar ama sonra istediğinde tırsıp geri verirler. Arkadaşların her zaman yanında olmayacak, alış bu işlere. Türkiye'de yaşıyorsun. İleride sevgilinle kol kola gezerken sevgiline laf atan adamlar da çıkacak. O zaman da sevgilini mi vereceksin ?
  • Cebay kullanıcısına yanıt
    Hocam dert ettiğin şeye bak. Lisansın var diye fazla ceza yemek nedir sen nasıl haksız çıkıcan bi kere adamlar 3 kişi gelmiş sen bu 3 kişiyi benzetsen bile birşey diyeceklerini zannetmiyorum sonuçta 1v3 giriyorsun ve 3 kişiyide pert edeceğinden ben müdür yardımcısı vs. olsam kesin bu işin arkasında bir iş var diye düşünürüm. Bıçak yemeyi falanda göze alıcan öldürmeyen şey güçlendirir bunu unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cebay

etrafta millet olmadığı için ben haksız çıkıcaktım lisans olduğu için daha çok ceza yerdim ve sınıfta kaldığım için son şanslarım sınav dönemimde denk geldi kavga isteğim olmadı ayrıca çocuklar okuduğum okulun mahallesinde oturuyo yani orda dövsem çıkışta bıçak bile yerim öyle lanet bi mahallede okul

Ben acibadem de buyudum ist sayili elit mahallesinden bir tanesi ve ben lise yillarimi unalan ve esatpasanin arasinda gecirdim lise oradaydi ve bir kez dayak yemedim kimsede yan gozle bakamazdi durusun ezik olursa kemer vuran cok olur

ünalan bizim okulun yanında hiçbirşey kalıyor diyebilirim
  • karne günü gelir misiniz o okuldan gidicem zaten son bi çocukları dövüp gidelim belki birlikte bıçaklanırız güçleniriz falan
  • quote:

ünalan bizim okulun yanında hiçbirşey kalıyor diyebilirim

10 sene oncesinden bahsediyorum hatta 13 sene simdi unalan cennet gibi

sonuç olarak ben ne yapıcam şimdi kavga mı ediyim vermezse kavga etsem dövsem bile çocuk evinden getirmez ki daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hırka

HAAYIIIIRRR

konu avatar uyumu
  • quote:

sonuç olarak ben ne yapıcam şimdi kavga mı ediyim vermezse kavga etsem dövsem bile çocuk evinden getirmez ki daha

Illa dovmene gerek yok etkisiz hale getir birak agiz burun dagitmana gerek yok madem pro bokscusun adami tutman yeter zaten yada trolluyorsun cidden bizim bir abi bokscu adam bir pozisyon aldi 3 kisi yanasamadik

• quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

quote:

Orijinalden alıntı: Hırka

HAAYIIIIRRR

konu avatar uyumu

+nick
    çıkışta yine sonumu düşünüyorum döt korkusu var yani
  • Rezillik. Sanki seni tekme tokat doveceklerdi orda.Bi de gelirmisiniz yazmış:d

• Seni döverlerse idareye şikayet et hatta okul gerekli cezayı vermezse savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.