Şimdi Ara

Babam Eski kıyafetlerimi giyiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam lisede kullandığım (yıpranmamıs, giyilebilir) formaları, yerimin bana verdiği eşantiyon tişörtleri falan giyiyor. Paramız olmasına rağmen yapıyor bunu ve iyice abarttı. Yaşı ilerledikçe bu konularda daha çok saldı eski püskü ayakkabılarımı da giymeye başladı. Gizli gizli geri dönüşüm ve ihtiyaç kumbaralarına atıyorum artık eski kıyafetlerimi, eline geçerse affetmez cünkü.

Ulan bu yaşa geldik babamızdan utanmadık ama lise forması nedir, o kadar paramız var, o kazanıyor, annem kazanıyor, ben kazanıyorum. Kıyafetleri de var anlamış değilim bu cimriliği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Var mı bu durumda olan

• Ne alakası var? Adama değer verdiğim için cimriliğine üzülüyorum. Benim lise formamla ve her tarafı yırtık 3 srne giydiğim ayakkabıyla dolasması gayet anormal

• pinbl kullanıcısına yanıt

Sanki sokakta yatıyor, neyine acıyorsun. Yaşlandıkça mal mülk sevdası artıyor, adam para biriktirmekten mutluysa bırak öyle mutlu olsun. Aşırı eski, dilenci ayakkabısı gibiyse tutar çöpe atarsın, diğerlerine de karışma bir zahmet

• Sakin ol şampiyon

• Baban sana babalık yaptıysa bu yaşa kadar.Size baktıysa bu zamana kadar daha belanı mı arıyorsun.Neymişte eski tişörtünü giyiyormuş tek derdin bu olsun be babanla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de benzer durum var 0 giysileri var giymiyor her sey pahalandigi için olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dayağı hak ediyorsun

• Sen de onun eskilerini giy dert etme 😄

• Babam son zamanlarda ikidebir gidip kalorifer kombisini kısıyor, geçen sene aç aç derdi, bu sene kapat diyor.

Annanem de senin dediğini yapıyor, yeni elbiseler birkaç sene bekletilip birine verilirken, sürekli eski elbiselerini giyiyor, rahat olsun diye karışmıyoruz.

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt

Tamam abi

Bak gene mesajımı silmisler. Polyanna herhalde bu modlar

• bende de var benzer bir durum. eski kıyafet giyen benim. şahsen hiç umrumda değil, fark etmiyor da 0 olmuş olmamış benim için hatta eski kıyafetlerin kumaşı daha bir rahat hisettiriyor. bir de anıları oluyor o da önemli bir yönü. bazı tişörtlerimi atmak istemiyorum yırtılıyorlar dike dike bazen yırtık haliyle giyiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.