pşş efekentli efekentliii abemle ne alıp veremediğin var seniin ooh iyi ki de çalmış sen yiyeme
ben daha abenin nelerini ortaya koyacam sen gör bakem basınıda vercem hem
ben hırsızlık yapmıyom orda adam iskender yiyodu dayanamadım istedim vermedi bende güzel bir dilde anlattım ona oda verdi yedim...belki biraz zorladım onu ama en sonunda verdi ..üstünede çay ısmarladı sağolsun
quote:
Orjinalden alıntı: efekentli1966
quote:
Orjinalden alıntı: ***ceylo***
pşş efekentli efekentliii abemle ne alıp veremediğin var seniin ooh iyi ki de çalmış sen yiyeme
ben daha abenin nelerini ortaya koyacam sen gör bakem basınıda vercem hem
hadi ordaaaaaaaan hadi ordaaan benim saf temiz iyi niyetli abeme iftira bunlaar yalan yalaaaaan öhüöhüee
bu arada büyüklerime saygılıyımdır şaka sadece hadi ordan falan
quote:
Orjinalden alıntı: Tarum
ben hırsızlık yapmıyom orda adam iskender yiyodu dayanamadım istedim vermedi bende güzel bir dilde anlattım ona oda verdi yedim...belki biraz zorladım onu ama en sonunda verdi ..üstünede çay ısmarladı sağolsun
çal abi ben olsam bende çalardım. Şimdi pis canım çekti et yiyesim geldi
quote:
Orjinalden alıntı: TiriT
quote:
çal abi ben olsam bende çalardım. Şimdi pis canım çekti et yiyesim geldi
arkadaşlar ben hırkızlık yapmadım güzellikle aldım benim güzellik anlayışım böyle
arkadaşlar inanmayın buna vallahi utanmadan bide çay ısmarladı diyor adam korkudan yaptı hepsini şahitlerde var neredeyse altına yapacaktı
patronsun diye iftira üstüne iftira mı atman lazım
quote:
kız dur patrona laf yok
şimdi millet iş değiştirdim sanacak
quote:
quote:
kız dur patrona laf yok
şimdi millet iş değiştirdim sanacak
abim msnde nası konuşuyosun şimdi nası konuşuyosun ama
/>
hişşşştt konuyu saptırmayalım lütfen tarumm yemegi yerken bogazından nasıl gecti geceleri evde yatabiliyormusun