Şimdi Ara

Hırsızın hiç mi suçu yok{TBF}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her yerde her alanda oldugu gibi burdada , güzel ve gereken gibi olacak birşeyi bir kez daha bu ülkede düzgün bişey yapılmasını istemeyenler engellemeye calısdı. turk yayıncı yayın acar ddos program baslar ddos. ddos koruması bul bi süre sonra yenı bısey cıkarırlar maksat milletin keyfini kacırmak, kendilerini tamamen unutturup milletin baska yerlere saldırmasını saglamak . buna ragmen muhtemelen altta sacma sapan yorumlar dolcak . ekrana kadın cıkınca mme diye yardıranlar , ana avrat küfredenler yüzünden durum bu . böyle devam edin bu saatten sonra değissenizde ne sizden ne de bu zihniyetteki insanlardan bi halt olmaz . riotunda sucu var tabiki ama bi adam bu yayını mahvetmek isterse 100 farklı yolunu bulur yapar.GGWP

• Glandal detected

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jhonie detected
  • ya beş gün önce bomba ihtimallerinden söz ediliyorlardı. biliyorum bana bu forumda çok gıcık insan var ve haksız sayılmazlar ama benim en büyük korkum o. maç 1 saat duraklatılsın, iptal olsun önemli değil. Oradaki insanlara bir şey olmadan sağ salim bitsin de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 8 Ağustos 2015; 16:00:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.