|
Bildirim
|
:) Kamera kaydı varmı yok mu ? Kör nokta vs yok o gün çekmiyordu onları geçicicekler o seni alakadar etmez o onların hatasıdır. O zaman ne yapıcaklar alarm koyucaklar kapı da ötücek :) Kamera her rafa koyucak... X durum mu oldu net kanıtlı delil li tespit ederler.
Sen aldın mı? Almadım diyorsun. Bitti gitti... Fare konulan yer de degilse... Yok kamera da çekmiyor muş kör müş vs. O zaman diyecektin abi şimdi şöyle yapalım ben almadım çalmadım diyorum. sen aldın çaldın diyorsun. BU FARE DEN KAÇ ADET GELDİ SİZİN MAGZAYA FATURANIZ DEKONTUNUZ VARMI ÇIKAR ? 200 MÜ YAZIYOR! Senin farenin yerini degiştirdigin gün kaç adet satılmış kasadan bakıcaklardı... SONUÇ İLK OKUL MATEMATİK İ İLE ORTAYA ÇIKICAKTI... Tabii bu senin gerçekten çalmadıgını varsıyorsak... :)) Ben birgün bankaya gittim iş bankası adını da vereyim asla işbankası kullanmıyorum artık... 1K hesabıma para yatırcam :D 1K oldugunu söylüyorum vezneye !!! Neyse dekontu verdi 900 tl yazıyor bankadan çıktıktan sonra gördüm tam atarken dekont u. Döndüm şubeye abicim 1k verdim ben sen 900 tl yatırmışsın yanlışlık var dedim düzeltirmisin. VERİLEN CEVAP: BİZİM MAKİNEMİZ VAR YANLUŞLLLLLLLLLUKKKKS OLMAZKİİİ BÜZDEEEEE AGIZ OYNATARAK DİL DÖNDÜREK !!! Benim verdigim cevap abi dalgamı geçiyorsun makineyse makine ben saydım paramı 3 defa yetmedi geldim burada sana verirken saydım... Ve sana söyledim 1k diye sen niye demedin bana burada 1k yok 900 tl var diye :)) HALA LAF UZAYIP GİDİCEK SALATA YAPIYOR... Dedim say kasanı kasanı say 100 lira fazla çıkıcak o para benim işte onuda hesabıma yatırma tüm paramı çek ver hesabımı kapatın. SAYDI VE BENDEN ÇALINAN 100 LİRA MI GERİ ALDIM TÜM PARAM İLE O BANKAYI KULLANMIYORUM KULLANDIRTMIYORUM.. SİZE DE TAVSİYEM İŞ BANKASI KULLANMAYIN... Geçen yaz arkadaşım kredi çekicek işlemleri vardı iş bankasında bi kadın sıra bekliyor para yatırcak yanında annesi var 100 lira da onları tokatladılar bayana dedim abla kasasını saydırın kendinizden eminseniz bunların makinası bozuk benim de 100 lira mı gömmüşlerdi dedim tip tip bana bakıyorlar :D |
ISTE KUZU KUZU GELDIM DILEDIGINCE KAPANDIM DIZLERINE BU KEZ GURURUMU ATESE VERDIMDE YAKTIMDA GELDIM
|
Madem çalmadın sakladın nereye gitti o zaman sakladığın yerde değilse ?
Hiç bir yere şikayet edemezsin senden şüphelenmekte haklılar aksini ispatlamadığın sürece. |
Haşırt dı bilekport adam araklamış suç senin üzerine kalmış çalışanlar çok yapıyor bu işleri.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 15 Aralık 2019; 12:26:32 > |