Neden ucuz konser verilmedi diye sorgulayacağına yalakalık için bir sürü şey yazmışsın. dinozorlara harcanan parayı haklı görseydik yine oy verirdik. sandıkta hesabını sorduk. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 15 Kasım 2024; 16:32:38 > |
Hırvatistan, 91 milyon dolara Bayraktar TB2 satın aldı (2. sayfa)
-
-
veya 1,5 Kırgızistan borcu silebilirdi
ya da saray 5,5 günde harcayabilirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufo -- 15 Kasım 2024; 17:49:46 > -
Bu kadar yazdığıma cevap buysa söyleyecek birşey yok. Selametle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ABD’den alsa bu paraya sadece 1 tane filan alabilirdi, silah eğitim vs derken fiyat 200 milyon doları bulurdu. TB-2 almayan sırf ABD baskısı ile almıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ve buna benzer özellikle AB deki ülkelere satılmasının önemini anlamayan yada anlasa da hazmedemeyen zatlar kendince nefretini kinini kusmuş.
Bir ülke savunma sanayisi ürünleri sattığın andan itibaren o ülke üzerindeki etkin hakimiyetin artar.
-
-
Hırvatistan'ın ödediği para Merkez Bankasının mı Bayraktar'ın mı kasasına gidecek? Merkez Bankasının kasasına giden paradan bana birey olarak ne kadar fayda var?
-
Elinize sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam paket ve 6 adet (91 Milyon dolar) ucuza gitmiş sanki
-
Kırgızistan'ın 62,5 milyon dolarlık borcunun silindi.
Kırgızistan ile 19 anlaşma imzaladı geçen hafta.
Türkiye ileriki yıllarda Kırgızistan'dan milyar dolarlık iş alacaktır.
Yani silinen borç çerez parası olarak kalacaktır.
@ufo
-
2026 yılına kadar teslimat uzamışsa Bayraktar TB2 hattı 2 yıl dolu o zaman.
Yanlış anlamadıysam.
-
ne alaka la bütce ayırmıyor mu sonuçta bedavaya mı yapıyor :)
petrol ve gaz zengini bir ülke borcu sildi diye sen de mi sileceksin? Bahane mi bu?
Rusya savaşta ve müttefik arıyor Batı'nın burdaki hegamonyasını kırmaya çalışıyor. Aynı zamanda askeri eğitim, silah satışı ve altyapı projeleri gibi farklı alanlarda da işbirliği yapıyor. Serbest icaret anlaşmaları yaptı mal satacak, adamların petrol ve gaz kuyu/arama işlerini yapacak.
Sen niye sildin Kırgız'ın borcunu?
-
Bunu her ülke yapar diyorum. Abd side çinide başkalarıda bunun sebebi ticari ve siyasi ilişkilerdir. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye bir söz vardır. TAbi bunu anlayabilecek akılda olması gerekiyor.
-
Bunların kafası bu stratejik hamlelere yetmez hocam.
-
özel bir şirket kırgızistana birşeyler satıp para kazanacak diye halkın vergileriyle kırgızistanın borcunun silinmesi yanlış.çok istiyorsa o özel şirket indirim yapsın 62 milyon dolarlık.bize ne.bu arafa kırgızistanın eti ne budu ne milyar dolarlık iş versin.afrika ülkelerinden farkı yok ekonomik olarak.ama bunu sende biliyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bektasari -- 17 Kasım 2024; 2:30:2 >
Konserler tabii ki verilecek ama ben şunu gördüm, önceki yönetimlerin yarı parasına daha çok konser vermişler.
Yani konser kalitesi düşmüş heralde(!)
Niye chp'den önce iki kat harcaniyormuş şimdi düşmüş?
Dalga mı geçiyorsunuz yahu? Adamın aklıyla mı oynuyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 17 Kasım 2024; 13:33:15 >
Sen onu bunu birak, bu siha işi net bir basari midir degil midir onu soyle.
Birincisi "sen" değil. Yine de cevap vereceğim.
Ikincisi;
Tabi ki bir başarıdır. Neden başarı olmasın. Sadece siha değil. Kaan, Húrjet.
ASELSAN, TUSAŞ, Roketsan. Bunların tabiki yaptıkları başarıdır.
Diğer yandan, ülkelerin başarıları siha üretmekle ölçülmez, Siha üretmeyen Almanya, Norveç, Danimarka berbat durumda mı?
Gelişmişlik halkının mutluluğu ve refahı ile ölçülür. Siha yapılıyor diye bunlardan vaz mı geçeceğiz? Bir yandan siha yapıp övünülecek ama diğer yandan birileri benden değil diye elinden alınan ve 15 yıl geciken Altay tankı sürecini eleştirmeyecekmiyim. Baykar ile birlikte İHA geliştiren Vestel İHA'ları neden çöp oldu. Sorgulamayacak mıyım?
Ben hem sihayi, güçlü orduyu, hem de ülkeye çivi çakılan ne varsa desteklerim, diğer yandan da refahı, adaleti, eğitimi sorgularım. Gelir eşitsizliğini sorgularım. Olamıyor mu bunlar bir arada. Sorgulayınca illa Siha karşıtı mı olacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X