Arkadaşlar 2.5 Aydır Sorunsuz Bir Şekilde Kullandığım His 4850 IceQ4 Turbo Ekran Kartım Bu Gün Balataları Sıyırdı. Hemde Çok Saçma Bir Şekilde. Uyandıktan Sonra "Evden Çıkmadan Mail'lerime Bir Bakayım" Diyerek Bilgisayarımı Açtım, Mail'lerime Baktım, Biraz Nette Gezindim Ve 15 Dakika Sonra, Masaüstündeyken Ekranımın Her Noktası Artifact'larla Doldu. Ekran Kartı Isısına Baktım 62 Derece. (Bakıncaya Kadar Neler Çektim Bilseniz.. ) Normal Yani. Bu Kısmı Ekran Kartını Bugün Hiç Zorlamadığımı Bilmeniz İçin Açıkladım. Son Zamanlarda da Ekran Kartını Zorlayacak Bir Oyun Oynamıyordum. Ekran Kartına Hiç Overclock Çekmedim. Yani Gayet İnsancıl Davranıyordum Karta :) Herneyse. Hemen Bilgisayara Bi Reset Attım. Ekrana Görüntü Gelmesiyle Birlikte Sinirlerim Tepeme Çıktı. Çünkü Bios Bilgileri, Anakart Bilgileri vs. Ekranından İtibaren, Yani İlk Gelen Görüntüden İtibaren Artifact'lar Tüm Ekrana Yayılıyordu. 1 Saat Sonra Yine Denedim, Yine Aynı. Akşama Doğru Kartı Garantiye Gönderdim, Ne Kadar Zamanda Gelir Bilinmez.
Asıl Meseleye Gelecek Olursak, Ati Kartların, Özelliklede 4000 Serisinin Problemleri Malum. Bu Problemler Beni de An İtibariyle Vurmuş Durumda. Kart Garantiden Geldikten Sonra Satıp Üstüne de Bi Miktar Para Koyup 9800Gtx+ mı Alsam, Veya Biraz Daha Para Koyup Gtx260 mı Alsam, Yoksa Ati'ye Bir Şans Daha mı Versem Bilemiyorum. Kararsız Kaldım Açıkçası. Bu Konuda Sizden Yardım İstiyorum. Yukarıda Yazdığım İki Nvidia Tabanlı Kart, Ati Tabanlı Kartların Yarattığı Bu Problemleri Yaratıyor mu Arkadaşlar? Nvidia Pazarından Uzun Süredir Bihaber Olduğum İçin Bu Konuda Bir Malumata Sahip Değilim. Gerçi Her Kart Problem Yaratiblir Evet, Ama Kullanıcıların Bu Problemlerle Sık Sık Karşılaşması Ayrı Mesele, Nadiren Karşılaşılması Ayrı Mesele...
Şimdiden Cevaplarınız Ve Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme