Şimdi Ara

HIS ATI HD 3850 IceQ 3 TURBO 512MB Mi axle 9600gt mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HIS ATI HD 3850 IceQ 3 TURBO 512MB Mi axle 9600gt mi

performans, fan sessizliği, hdmi den ses çıkışı, hd video encode ve decode için?

• Düşünmeden direk git 9600GT al, her halukarda daha performanslı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirv

Düşünmeden direk git 9600GT al, her halukarda daha performanslı..
    3850 ye ICEQ soğutması gereksiz. 3870 olsa belki diyebilirdim.

Axle fiyat olarakda çok iyi, 9600GT her açıdan daha iyidir 3850 den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Applejack

3850 ye ICEQ soğutması gereksiz. 3870 olsa belki diyebilirdim.

Axle fiyat olarakda çok iyi, 9600GT her açıdan daha iyidir 3850 den.

Alıntıları Göster
    axle 9600gt hem fiyat hemde f/p olarak daha iyi...ama kart biraz sade:)modding falan ile ugrasıyorsan baska 9600gt bak derim:)sparkle calibre 9600gt dual fly sogutucu modeli cok klas duruyor:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Palatine

axle 9600gt hem fiyat hemde f/p olarak daha iyi...ama kart biraz sade:)modding falan ile ugrasıyorsan baska 9600gt bak derim:)sparkle calibre 9600gt dual fly sogutucu modeli cok klas duruyor:)

Alıntıları Göster
    9600 daha uygun olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

9600 daha uygun olur

Alıntıları Göster
    tabiki 9600gt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

tabiki 9600gt

Alıntıları Göster
    performansta %10 yakın fark olduğunu biliyorum da, atideki 5.1 çozücülü ses kartı, dx 10.1 desteklemesi, uvd ve vc 1, bu tür farkları da değerlendireyim diyorum, imaj kalitesi varkı var mı? problem çıkarma oranları, oc kapasitesi vs, bunları değerşendrdiğimizde netice ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventpisil

performansta %10 yakın fark olduğunu biliyorum da, atideki 5.1 çozücülü ses kartı, dx 10.1 desteklemesi, uvd ve vc 1, bu tür farkları da değerlendireyim diyorum, imaj kalitesi varkı var mı? problem çıkarma oranları, oc kapasitesi vs, bunları değerşendrdiğimizde netice ne olacak

Alıntıları Göster
    Ezbere 9600GT diyorsunuz şaşıyorum.

quote:

fan sessizliği, hdmi den ses çıkışı, hd video encode ve decode

Ati 3800'ler her ne kadar performans olarak Nvidia kartlarında gerisinde kalsalarda HDMI ve video encode konusunda muadili Nvidia kartlarda çok daha iyidir.

1.5 GB lik DVD yi sadece 1 dakika içince AVi formatına encode edebilirsiniz. Quad işlemcilerden kat be kat daha hızlı!
    Nvidia'nın Pure video teknolojisi hakkında pek bi bilgim yok. Sadece hızlandırma mı yapıyor yoksa Encode, converting işlemlerinide yapıyor mu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fettah34

quote:

Ati 3800'ler her ne kadar performans olarak Nvidia kartlarında gerisinde kalsalarda HDMI ve video encode konusunda muadili Nvidia kartlarda çok daha iyidir.

1.5 GB lik DVD yi sadece 1 dakika içince AVi formatına encode edebilirsiniz. Quad işlemcilerden kat be kat daha hızlı!
    Nvidia'nın Pure video teknolojisi hakkında pek bi bilgim yok. Sadece hızlandırma mı yapıyor yoksa Encode, converting işlemlerinide yapıyor mu bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    inş bu cuda ile bi encode programı yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0245653D0

inş bu cuda ile bi encode programı yaparlar

Alıntıları Göster
    Fettah'a ek olarak, IceQ her zaman için daha sessizdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Fettah'a ek olarak, IceQ her zaman için daha sessizdir...

Alıntıları Göster
    arkadaşın belirttiği kriterler için 3850 iceq daha uygun duruyor eğer oyun için isteseydi ozellikle 9600 gt derdik ama 3850 iceq iyi secim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastingmoon

arkadaşın belirttiği kriterler için 3850 iceq daha uygun duruyor eğer oyun için isteseydi ozellikle 9600 gt derdik ama 3850 iceq iyi secim

Alıntıları Göster
    sessizlik istiyorsan tartışmasız iceq
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fettah34

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

quote:

video encode ve decode istegini ilk sıraya alsaydı bizde ona gore 3850 iceq derdik.ama klasik oyuncu mantıgına gore 9600gt.ezberlik bir durum yok ortada...marjinali oynama kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palatine -- 28 Temmuz 2008; 12:46:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Palatine

quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

quote:

video encode ve decode istegini ilk sıraya alsaydı bizde ona gore 3850 iceq derdik.ama klasik oyuncu mantıgına gore 9600gt.ezberlik bir durum yok ortada...marjinali oynama kardesim

Alıntıları Göster
    palit 9600gt sonic +fan sesi yok %35te çalışıyor %50 ye getirsen bile duyulmuyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: reference

palit 9600gt sonic +fan sesi yok %35te çalışıyor %50 ye getirsen bile duyulmuyor....

Alıntıları Göster
    9600
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinar626

9600

Alıntıları Göster
    bence biraz daha ekleyip 4850 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

bence biraz daha ekleyip 4850 al.

Alıntıları Göster
    istediğin uygulamalar için kaçınılmaz 3850 paran varsa 4850 al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 28 Temmuz 2008; 13:46:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarGoS

istediğin uygulamalar için kaçınılmaz 3850 paran varsa 4850 al derim

Alıntıları Göster
    İki kart arasında 9600gt
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSH

İki kart arasında 9600gt

Alıntıları Göster
    İllede bu iki kart arasında derseniz 9600GT daha iyidir.Ancak bir miktar daha ekleyerek 4850 almak mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertekin

İllede bu iki kart arasında derseniz 9600GT daha iyidir.Ancak bir miktar daha ekleyerek 4850 almak mümkün.

Alıntıları Göster
    arkadaşın kriterlerine 3850 uyarken düz bir mantıkla 9600 gt diyorsunuz aklım almıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.