Şimdi Ara

HİS HD 5850 iCooler V nasıl ekran kartı ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hİs HD 5850 iCooler V elime geçecek nasıl bir ekran kartı performansı filan nasıl ses ve ısı sorunu olurmu ?

• bence çok memnun kalacağın bir kart olacaktır hısın bu seilerinin özellği bu zaten sessiz ve serin olma özellği modelinden anlaşıldığı gibi şimdiden güle güle kullan derim
  • peki turbo modeli ile arasında çok fark var mı çnk turbo düşünüyrdum ama yokmuş . yani turbo almamamla çok şey kaçırmış olurmuyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/HD_5850_iCooler_V_Turbo

Tüm cevaplar burada.

tşk ederm turbo ile arasında çok fark edermi turbo yoktu ellerinde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-lonely-qarisma

peki turbo modeli ile arasında çok fark var mı çnk turbo düşünüyrdum ama yokmuş . yani turbo almamamla çok şey kaçırmış olurmuyum ?

Turbo modeli biraz daha yüksek hızlara sahiptir. Sizde oc ile o hızlara çıkabilirsiniz.
  • quote:

quote:

peki turbo modeli ile arasında çok fark var mı çnk turbo düşünüyrdum ama yokmuş . yani turbo almamamla çok şey kaçırmış olurmuyum ?

Turbo modeli biraz daha yüksek hızlara sahiptir. Sizde oc ile o hızlara çıkabilirsiniz.

hım zaten üzerindeki sogutucu ile o.c de sorun yaşamam gibi dimi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

hım zaten üzerindeki sogutucu ile o.c de sorun yaşamam gibi dimi ?

yaşamazsın
  • overclock için iyi bi kart değil zira üzerindeki voltaj kontrolcüsü yazılım ile voltaj değişimi yaptırtmıyor.

Ama bana kalırsa 5850'nin zaten overclock'a da ihtiyacı yok. serin ve sessiz bir kart gerisi mühim olmamalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.