Şimdi Ara

HIS HD4850 IceQ İle Amd 4200 İşlemci Stabil Çalışırmı Lutfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem Ozelliklerim Bunlar bugun bir tane HD4850 IceQ 4 Turbo 512mb ekran kartı siparişi verdim.Bilgisayarımdaki kullanmakta oldugum işlemci yani Amd 4200 x2 acaba ekran kartı performansını kısar veya oyunlarda bir takılma yaratırmı?

AMD ATHLON 64 X2 DUAL-CORE 4200+ AM2 940
    ASUS M2N NFORCE 430 MCP 940 AM2 ANAKART
    TWINMOS 3GB. PC6400 800MHZ DDR2 RAM
    SEAGATE ST3500320AS BARACUDA 500 GB 7200 RPM 32 MB
    COOLER MASTER CAC-T05 CENTURION 430W KASA

İlgilenen herkese tşk ederim.iyi gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkerr -- 13 Aralık 2008; 14:06:33 >

• Kardeşim ben kasmaz diye tahmin ediyorum ama başka arkadaşlar ne soylerler bilmem işlemcin iyi gibi.Ama sınırda bir performansda alabilirsin.
  • Sorun olmaz kardeş. Ama iyi bir CPU soğutucu alıp, işlemciyi OC yaparsan daha iyi olur.
  • Tşk ederim bir tek yanıt veren siz oldunuz.İnşallah sizinde dediginiz gibi işlemci beni yarı yolda bırakmaz...
    quote:

Orjinalden alıntı: strafor

Sorun olmaz kardeş. Ama iyi bir CPU soğutucu alıp, işlemciyi OC yaparsan daha iyi olur.
  • up Arkadaşlar bu konuda başka bilgi veya fikir verecek arkadaş yokmu ?işlemcim performansımı etkilermi?
  • Değiştirme imkanın varsa o anakartı değiştir. Bende o anakarttan kullanıyorum ve hiç de iyi bir anakart değil. OC özürlü.
    Ayrıca bana göre 4200 bir miktar darboğaz yaratacaktır.
  • arkadaşım eğer işlemcinin hızı makul seviyelerde ve fsp hızı da iyi ise rahatlıkla oyunlarını oynayabilirsin. Adamlar son sistem pc lerde bile kasılıyorlar. Okadarda olsun demi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 4 ghz e clocklanmıs c2d lar gibi fps alamassın ama bu senin kötu oyun deneyemi yasıcagın anlamına gelmez.

gayet iyi performans alırsın yani bişey olmaz.
  • ben bu kanakart ve işlemci ile sorunsuzca 8800GT kullanmıştım.
    öyle fazla darboğaz filan olmasa da mucizeler bekleme bence.
    işlemcinin de anakartın da hız aşırtma potansyeli oldukça düşük..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 14 Aralık 2008; 13:52:41 >
  • Yanıtlar için tşk ederim arkadaslar.Peki sadece işlemcimi değiştirip amd 6000+ yapsam ama Anakartımı değiştirmesem bu darboğaz yaratma veya yaratabilme durumundan kurtulurmuyum?

quote:

Orjinalden alıntı: sahafiec

ben bu kanakart ve işlemci ile sorunsuzca 8800GT kullanmıştım.
    öyle fazla darboğaz filan olmasa da mucizeler bekleme bence.
    işlemcinin de anakartın da hız aşırtma potansyeli oldukça düşük..

quote:

Orjinalden alıntı: jedi_master

Değiştirme imkanın varsa o anakartı değiştir. Bende o anakarttan kullanıyorum ve hiç de iyi bir anakart değil. OC özürlü.
    Ayrıca bana göre 4200 bir miktar darboğaz yaratacaktır.

• bence kurtulursun, ben senin yerine aynen öyle yapardım.

fakat hız aşırtma tutkunu isen o anakartla mutlu olamazsın.
    dediğim gibi bu konuda pek başarılı değil, tabii olmak zorunda da değil.
    hız aşırtmak için üretilen yeterince anakart var zaten.
    bunun dışında taş gibi anakart, ben hiç sorun çekmedim.

normal değerlerde ve ya çok ufak bir hız aşırtma ile (%5 - %10 gibi mesela) bu anakart ve AMD 6000+ ile uzun zaman rahat idare edersin.
    ben senin işlemci ve 8800GT ile Crysisi çok rahat bitirmiştim, mesela.
  • O anakart ile doğru dürüst overclock yapamazsın. Fakat AMD 6000+ OC siz halde darboğaz yapmıyacaktır. Yapsa da çok az olacaktır ki bana göre önemsiz olacaktır.
    Kendim AMD 5200+ işlemci ile kullnıyorum o anakartı. 4850 ekran kartım var. Ekran kartını daha başka işlemci ile denemediğim için bilemiyeceğim fakat çok az bir OC ile sorunsuz kullanmaktayım. Bana göre 6000+ yeterlidir.
  • Yanıtlar ve önerileriniz için tşkler arkadaş sagolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.