Şimdi Ara

his hd4850 tam verim alamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaşlar his hd4850 tam verim alamiyorum driverlar kurulu olmasina ragmen world of warcraft , prince of persia4,silkroad, the lord of the ring conquest gibi birçok oyunda istedigim verimi alamadim özellikle antialiasing istedigim gibi degil cok kötü gözüküyo bunun nedeni nedir lütfen yardim edermisiniz. ayriyetten ati catalyst contor center li 3d ayarlarini en yükseğe veya en düşüğe getirdigim halde hiçbir sekilde oyunlarda degisiklik olmuyo simdiden tşkler iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacKTRoN -- 24 Ocak 2009; 20:06:12 >

• grafik ayarlarını oyun menüsündeki performans veya video bölümünden değiştirip gözlemleniz mi?
    değişikliiği hangi araçla gözlemliyorsunuz, gözle mi?
    Fraps kullanabilirsiniz. Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlacKTRoN

merhaba arkdaşlar his hd4850 tam verim alamiyorum driverlar kurulu olmasina ragmen world of warcraft , prince of persia4,silkroad, the lord of the ring conquest gibi birçok oyunda istedigim verimi alamadim özellikle antialiasing istedigim gibi degil cok kötü gözüküyo bunun nedeni nedir lütfen yardim edermisiniz. ayriyetten ati catalyst contor center li 3d ayarlarini en yükseğe veya en düşüğe getirdigim halde hiçbir sekilde oyunlarda degisiklik olmuyo simdiden tşkler iyi akşamlar

o ayarları kurcalama "use application settings" olanı seç kart kendini oyuna adapte edecektir o zaman daha tatminkar performans alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 24 Ocak 2009; 19:57:32 >

• use application settings bu secenegi bulamadim ss atabilirmisin
  •  his hd4850 tam verim alamiyorum
  • yapdim ama degişen birşey olmadi
  • işlemcin dandik
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

bende oseçenek zaten işaretli

yalnız anlamadığım alttaki kapalı seçenekte sende 8x var bende ise 2x görünüyor

sebebi nedir bunun

birde benim kart 55 derecede sabitlemiş gibi bişey

sıcaklık hep bu civarlarda

oyunlardada sıcaklık 65 felan oluyor

oyunu kapatıp bakıyorum hemen

bide fan hızıylada oynasam bişey değişmiyor pek sıcaklık hep sabit gibi bişey

sizde durum nedir

• @JackDaniels

Use application settings i kaldırıp 8x e getirin, sonra tekrar işaretleyin.

Kartınız benimki ile aynı evet 53-55 derece arası değişiyor. Oyunlarda 62-64 gibi değerlere geliyor. O fan hızını şöyle anlayabilirsiniz:

Enable manual Fan Control'ü işaretleyin ve fan hızını %100 e getirin zaten bariz bir şekilde ses çıkıcaktır fandan. Fakat "enable manual fan control" seçeneğini işaretlemelisiniz.

Arkadaşlar benim sorum ise hızları kaç mhz de kullanıyor ice-Q sahipleri? Kart zaten fabrikadan oc çıkışlı olduğu için default kullanıyorum 650/1000. Siz kaç kullanıyorsunuz acaba?

edit:Benim kart da o dediğin tüm oyunlarda high ayarlarda 4xaa ve 1440x990 da çalıştırıyor gayet güzel. İşlemcim amd 6000x2 3.0 ghz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 25 Ocak 2009; 11:15:53 >
  • arkadaşlar yeri gelmişken birşey sormak istiyorum ati ccc de

adaptive anti aliasing

open gl settings .... triple buffiring

bunlar nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalForce -- 25 Ocak 2009; 13:11:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

@JackDaniels

Use application settings i kaldırıp 8x e getirin, sonra tekrar işaretleyin.

Kartınız benimki ile aynı evet 53-55 derece arası değişiyor. Oyunlarda 62-64 gibi değerlere geliyor. O fan hızını şöyle anlayabilirsiniz:

Enable manual Fan Control'ü işaretleyin ve fan hızını %100 e getirin zaten bariz bir şekilde ses çıkıcaktır fandan. Fakat "enable manual fan control" seçeneğini işaretlemelisiniz.

Arkadaşlar benim sorum ise hızları kaç mhz de kullanıyor ice-Q sahipleri? Kart zaten fabrikadan oc çıkışlı olduğu için default kullanıyorum 650/1000. Siz kaç kullanıyorsunuz acaba?

edit:Benim kart da o dediğin tüm oyunlarda high ayarlarda 4xaa ve 1440x990 da çalıştırıyor gayet güzel. İşlemcim amd 6000x2 3.0 ghz

ok 8x yaptım bişey değişiyomu bu durumda şimdi

bende default kullanıyorum kartı

1680x1050 kullanıyorum ben full detail tduda felan

ama antialiasing felan açmıyorum

bide açmayı deneyeyim bakalım

• quote:

Orjinalden alıntı: RoyalForce

arkadaşlar yeri gelmişken birşey sormak istiyorum ati ccc de

adaptive anti aliasing

open gl settings .... triple buffiring

bunlar nedir?

??????????

bende bılmıyorum bı yardım edermısınız
  • tdunun ayralarda 4x antialasing yaptım bi fark göremedim gibi

tek gördüğüm görüntü daha karanlık oldu nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

tdunun ayralarda 4x antialasing yaptım bi fark göremedim gibi

orada aa yı ayarladığınız yerde var binanın çatısı daha netleşiyor. Yani 8x gereksiz bence fakat 2x,4x gibi rakamlar kullanılabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

tdunun ayralarda 4x antialasing yaptım bi fark göremedim gibi

HDR açtınız galiba.
  • hdr ne bilmiyorum

antialiasing 4x aptım ekran dahada karardı

ccc dende 4xe çekeyim o zaman
  • bende HIS marka kullanmakdayım PC ye takınca ne hiketse CPU %100 oluyor başka ekran kartı taktığım anda değişiyor bu 2 tane oyun açıyorum başka ekran kartı ile CPUanca %45 geliyo veyahut gelmiyor vatanbilgisayara verdim dün bakalım sonuç ne olucak ekran kartım Çok ısınıyordu. ama gel görki Çok memnundum oyunları tam ayarda oynuyordum
  • bi sorum daha olacak

bu kart havayı kasa içinden alıp dışarımı atıyor

yoksa dışardan alıp kasa içinemi atıyor

çünkü bi yarım saat oynayınca hamam gibi oluyor masanın altı

eğer içeri atıyosa kasanın yanındaki fanı takayım diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.