Şimdi Ara

hıs hd4870X2 mı zotac gtx 280amp mi????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zaycuk1976

skyline cok teskkurler faydalı bilgilerin için.donanım hakkında fazla bilgim yok sadece forumlardan okuduklarım la hareket edıyorum anlayacagın.bana bu konfigurasyona uygun birde ram önerirsen söyledigin sorunu yasamamıs olurum.(markası ve özelliğiyle birlikte)birde monitör tavsiyesi yaparsan minnettar kalırım.teşekkürler.

Yani ben de bakıyorum da bulamadım daha açıkcası Crucial e mahkum kaldım. Şöyle bi site varhttp://ramlist.i4memory.com/ddr2/ burda ramlerin kullandığı çipler yazıyor. Bu linkden de QVL listesini indirebilirsinhttp://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us Senin için baktım 1024MB KINGSTON KHX9600D2/1G bu ramler 4 slota takılabiliyomuş 1*4gb olarak 1200 mhz de seninkiler bundansa problem olmaz heralde. İstersen bide kingstonun sitesinden bak ordan da aratabiliyorsun anakartına uyumlu ramleri kolaygelsin.........

• menow arkadasım benden cok daha deneyimlisin,kabul ediyorum ama seninde bildigin yanlıs seyler var,arkadaslar yukarıda bassetmis.Ama olayları kendine gore yorumluyorsun cıkısım bu yuzden.bu dunyada zevkler icin milyonlarca dolar harcanıyor.ben 200 dolar daha fazla harcamısım cokmu.senin zevk anlayısın budur sana birsey diyemem.ama ben aldıgım zman bir kere alırım her dkk pc parcalarını pesinden kosamam.bundan bir zevk alıyorsan haşa sozum sana degil.fakat soru acık cevap acık 4870x2
  • Hem performans hemde dx10.1 açısından 4870x2 alınmalı bence de........

Buna bi bakın.http://forum.donanimhaber.com/m_27596467/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylineGTR_34 -- 4 Kasım 2008; 19:17:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Menow

oguz.yaranli kardeşim insan gözü 24FPS den ötesini algılamaz

Gözden bahsediyoruz hocam, webcamdan değil... Rahatlıkla çürütülebilecek bir bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 4 Kasım 2008; 19:24:37 >
  • menow hocam ben drıverların tam anlamıyla desteklemedıgı veya oyunların cıft gpuya elvermedıgınde bahsetmek ıstedım @big daddy hocamın yaptıgı testlerde görduk gtx280slı 4870x2 cfx bıle geçebılıyor bu neden kaynaklanıyor drıverların falan fılan yeterı kadar elverişli olmamasından

bir örnek daha verım crysısde 4870 ile 4870x2 neredeyse aynı fps değerlerını alıyor bundada bı tuhaflık yok mu?

uzun lafın kısası şuan için x2 kart kullanmak pek mantıklı bır durum degıl !!

ama ben illa 4870x2 alcam dersen onada dıycek bişeyım yok..hayırlı olsun derım
  • @skylınegtr34
    dx 10.1 neye yarar ya öyle bir kavram yok ya dx 11 desteklı kartlar çıkcak ve dx 11 desteklı oyunlar,işletım sıstemlerı cıkcak dx 10.1 atinin uydurdugu saçmalıklardan bırı hangı oyunda dx 10.1 destegı gördunuz..onun için yok öyle bişey

@cwarrior
    24 fpsını üzerını hıssedıyosan helal olsun derım ne deyım.ya arkadaşlar biraz samımı cvplar verelım

kımı 40 fps den sonra yavaşlıyor falan dıyor yanı bızde bazı şeylerı kullanıyor göruyoruz,sen göruyosun ben görmuyorum dıye bı kavram yok...24-25fps nın uzeri gereksız fps değerlerıdır .egonun tatmın etmek için 70-80fps alırsın bu farkı görmenın ımkanı yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz.yaranli
    menow arkadasım benden cok daha deneyimlisin

Bence ikiside değil. GTX 260'ın 216 shaderlı olanları hem her iki karttan daha ucuz hem de GTX280 den %1, 5 civarı daha yavaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 4 Kasım 2008; 19:42:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeathComesSlow

arkadaş gayet basit bir soru sormuş siz neler diyorsunuz...gtx280 mi 4870x2 mi?? demiş siz gtx260,4870 hatta 8800 gt bile tavsiye etmişsiniz üstüne monitör bile önermişsiniz.. soruya dönersek bir gtx280 kullanıcısı olarak sana 4870x2 almanı tavsiye ediyorum bazı eksileri olsada(fazla güç tüketimi,fazla ısınması,atinin yazılımsal bazı sorunları(ki bence bu sıralar nvidiadan daha sıkı çalısıolar bu konudada)) performans anlamında gtx280den hatrı sayılır biçimde daha iyi bir karttır...

işte fan olmayan birinden en doğru cevap. iktyas her türlü nvidia'yı önerir

• arkadaşlar sürekli crysis e örnekler vermişsiniz...nVidia nın GTX280 in HD4870X2 karşısında tek başarılı olduğu oyun,sitedeki video incelemeyi izledim,yabancı sitelerden test sonuçlarına baktım...sonuş ATI den yana...yanlızca lost planet gibi atı yle aşırı sorun yaşayan oyunlar düşük performans sergiliyor...
  • ben ne görursem onu söylerım nvıdıa kalıtelı kart yapıyor onu dıyoruz yanı başka bi amacımız yok forumda,ben ekran kartı almadan önce bana 4870 önerenler şimdi teste davet edıyorum gelemıyorlar nedense..bir iki kişi gelde onlarda yorum yapamadan gittiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: MISTIQuad

arkadaşlar sürekli crysis e örnekler vermişsiniz...nVidia nın GTX280 in HD4870X2 karşısında tek başarılı olduğu oyun,sitedeki video incelemeyi izledim,yabancı sitelerden test sonuçlarına baktım...sonuş ATI den yana...yanlızca lost planet gibi atı yle aşırı sorun yaşayan oyunlar düşük performans sergiliyor...

crysısı örnek vermemdekı neden 4870 ile 4870x2nın farklı performans sergılememesı crysısde yanı cıft gpunu işe yaramadıgını söylemektı yoksa kartları kıyaslamak degıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

quote:

arkadaşlar sürekli crysis e örnekler vermişsiniz...nVidia nın GTX280 in HD4870X2 karşısında tek başarılı olduğu oyun,sitedeki video incelemeyi izledim,yabancı sitelerden test sonuçlarına baktım...sonuş ATI den yana...yanlızca lost planet gibi atı yle aşırı sorun yaşayan oyunlar düşük performans sergiliyor...

crysısı örnek vermemdekı neden 4870 ile 4870x2nın farklı performans sergılememesı crysısde yanı cıft gpunu işe yaramadıgını söylemektı yoksa kartları kıyaslamak degıl

öyle birşey yok warhead de normalinde de cf çalışıyor yanlış bilgi vermeyelim

• quote:

24-25fps nın uzeri gereksız fps değerlerıdır .egonun tatmın etmek için 70-80fps alırsın bu farkı görmenın ımkanı yoktur

Eğer gerçekten böyle düşünüyorsan ciddi olarak bir göz doktoruna gitmeni öneriyorum...
    />
  • quote:

Orjinalden alıntı: eric13

quote:

quote:

öyle birşey yok warhead de normalinde de cf çalışıyor yanlış bilgi vermeyelim

ben dıkkat edıyosun warhead demedım sadece crysıs dedım,yanliş bılgı olmaz yanılma olur paşam

• quote:

dx 10.1 atinin uydurdugu saçmalıklardan bırı

dx 10.1, microsoft'un çıkarttığı ve vista sp1 ile yayınladığı bir teknoloji. bir yazılım. ati de buna destek veriyor. "dx 10.1 atinin uydurdugu saçmalıklardan bırı" iddiası, senin uydurduğun saçmalıklardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer_Sam -- 4 Kasım 2008; 20:45:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: daemonica

quote:

dx 10.1, microsoft'un çıkarttığı ve vista sp1 ile yayınladığı bir teknoloji. bir yazılım. ati de buna destek veriyor. "dx 10.1 atinin uydurdugu saçmalıklardan bırı" iddiası, senin uydurduğun saçmalıklardan biri.

tamamda dx 10.1 destekledı mıcrosoft ne olcak hangı oyunda bunu görceksın,veya hangı uygulamada bunu görceksın bende kullandım bunu bı fark göremedım...ya bılmedıgımız bişey söyleyın ya sp1 10.1 desteklese ne olcak nerde kullancan onu ben ondan bahsedıyorum sen sp1 ile destek verıyor dıyosun...bunlar gereksız özellıkler hiçbir getırısı yok bunların onun için saçmalıktan öte gitmez bunun faydalı bişey oldugunu savunanda saçmalamadan öteye gidemez

• quote:

quote:

+1
  • O işlemci için x2 derim gözüm kapalı
  • quote:

quote:

quote:

tamamda dx 10.1 destekledı mıcrosoft ne olcak hangı oyunda bunu görceksın,veya hangı uygulamada bunu görceksın bende kullandım bunu bı fark göremedım...ya bılmedıgımız bişey söyleyın ya sp1 10.1 desteklese ne olcak nerde kullancan onu ben ondan bahsedıyorum sen sp1 ile destek verıyor dıyosun...bunlar gereksız özellıkler hiçbir getırısı yok bunların onun için saçmalıktan öte gitmez bunun faydalı bişey oldugunu savunanda saçmalamadan öteye gidemez

Assassin's Creed
    Far Cry 2
    STALKER Clear Sky

ve bundan sonra gelecek oyunlarda da dx10.1'i çokça görmeye başlayacağız. Siz daha kendinizi kandırmaya devam edin, biz dx10.1 ile hem görüntü kalitesi hem de FPS'si dx9'dan daha yüksek olarak oyunları oynarız siz aval aval bakarken. DX10.1 sadece ATI'nin icat ettiği birşey olsaydı MS destek vermezdi. Öyle birşey zaten yok, MS çıkarır; donanım üreticileri destek verir. Destek vermemekte ısrar edenler ise (bknz Nvidia) binbir türlü driver çıkararak performansı arttırmaya çalışır anca.

Nvidia'nın neden eşşek yüküyle para vererek Assassin's Creed'deki DX10.1 desteğini kaldırttığını şurdan görebilirsiniz;

http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=4&t=171181&st=0&sk=t&sd=a&start=45#p1425612

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 4 Kasım 2008; 21:05:41 >

• far cry2 de böyle bir durum yok sadece assasıng creedte vardı onunda işini bitirdi nvıdıa ya pıyasada doğru duzgun dx10 desteklı oyunlar yok sen dx10.1den bahsedıyosun.bunlar boş ve incir cekırdegını doldurmayan özellıkler.işte bu gıbı özellıklerle sızı kandırırlar kart satarlar başka bi amaçları yok

ayırca elınde ne kart varsa sana far cry2 de fps dersı vermek isterım gel beklerım teste.bakalım kım daha yuksek fpsde oyun oynuyormuş görelım elınde 4870x2 daha varsa gel ben razıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iktyas -- 4 Kasım 2008; 21:12:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.