Şimdi Ara

HIS HD5870 GARANTİLİ FATURALI FULL KUTU TEMIZ 290TL !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARENA BİLGİSAYAR tarafından 1 YIL 6 AY GARANTİSİ yani 02.11.2013'e kadar DEVAM ETMEKTEDİR..
    Kart'ın hiç bir sorunu yoktur kutu içeriği tamdır, kargoyu alıcı öder istediğiniz kargo ile gönderebilirim. Fiyat 290TL dir.
    Ürün :
    -garantili
    -faturalı
    -eksiksiz kutu içerlikli ve temizdir

TAKAS KESİNLİKLE YOKTUR..

HD5870 , GTX560 ile HD6950 arasında performans gösterir istediğiniz testlere bakabilirsiniz

HIS HD5870  GARANTİLİ FATURALI FULL KUTU TEMIZ 290TL !!!!

isteyen olursa başka fotoğraflarınıda gönderebilirim.. Hayırlı forumlar..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkitolki77 -- 7 Mayıs 2012; 18:00:05 >

• Hayırlı satışlar
  • teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkitolki77 -- 23 Nisan 2012; 15:07:49 >
  • pm
  • hayırlı satışlar güzel bir karta benziyor
  • İnsanlar böyle güzel kartların böyle düşük fiyatların kıymetini bilmiyor. Gözümüz hep yükseklerde. Halbuki hepsi para tuzağı. Bu kartla oynamadığımız oyun varmı ki ? Bench denen şeyler skorlar derken gözümüz boyanıyor. Hayırlı satışlar kardeşim fiyat da ürün de gayet güzel.
  • teşekkür ederim hocam , bu kartın daha en az 1-2 sene Full HD oynatamıyacağı oyun yok çok ciddiyim insan kullanmadan anlıyamıyor bazı şeyleri yaşamak gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten çok güzel kart performans tan kuşkunuz olmasın benim arkadaşım kullanıyor ve çok memnun fiyat açısından gayet uygun halen satılmaması ilginç ama her an gidebilir bence bu fiyata bu cihaz süper :) hayırlı satışlar
  • kartın ısı değerleri nasıl? ayrıca 550 watt bir psuyla problem yaşarmıyım psu:aerocool vp-550
  • Süper kart,süper fiat,makinada işlemci ve power yetseydi kesin alırdım. 300 wattlık powerle nereye kadar.
    550 watt aerocool bu karta yeter.
    Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 7 Mayıs 2012; 20:30:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Süper kart,süper fiat,makinada işlemci ve power yetseydi kesin alırdım. 300 wattlık powerle nereye kadar.
    550 watt aerocool bu karta yeter.
    Hayırlı satışlar.

teşekkür ederim güzel yorumun için hocam. Verelim kartı sonra alırsınız güç kaynağı aynı anda takarsınız
  • Çok iyi fiyat, 250 tl civarına HD6850 almaktansa, 290 a HD5870 çok çok daha mantıklı. Şu anda piyasadaki f/p oranı en iyi olan kart bana göre HD5870 dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Çok iyi fiyat, 250 tl civarına HD6850 almaktansa, 290 a HD5870 çok çok daha mantıklı. Şu anda piyasadaki f/p oranı en iyi olan kart bana göre HD5870 dir.

çok haklısınız hocam ayrıca güzel yorumunuz için teşekkür ederim
  • pm attım hocam cevap bekliyorum

birde şunu merak ediyorum bu kartın enerji tüketimi yükte ve yüksüz kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

pm attım hocam cevap bekliyorum

birde şunu merak ediyorum bu kartın enerji tüketimi yükte ve yüksüz kaç ?

ayrıntılı şekilde anlattım hocam pm attım..
  • kart tarafımdan alınmıştır
  • Hayirli olsun her iki tarafada
  • Ürün satılmıştır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.