Şimdi Ara

his radeon 9600xt turbo 4x-8x agp sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar bende msı kat4av anakartim var yeni bi ekran karti aldim 9600xt turbo kart 4x agp de normal bir sekilde calisiyor ama 8x agp yaptigimda bilgisayar kitleniyor oyun oynarken hemen basinda kitleniyor arada bir degil surekli kitleniyor nedenini bir turlu cozemedim anakartim 8x agp yi destekliyor elimde fx5200 de var onu taktigimda hicbir problem olmuyor. problemi bir turlu cozemedim driverleri yukluyorum olmuyor ayni. yardim ederseniz cok sevinirim iyi gunler.

• son olarak kartim baska bi bilgisayarda sorunsuz olarak calisiyor yani 8x agp olarak. sorun benim makinede ama nerede?
  • Anakartın 8x deteği varsa fx 5200 ekran kartı 8x de problem çıkarmadan çakılaşbiliyorsa yeni almış olduğun ekran kartında sorun olabilir bence ekran kartını emin olmak için başka bir anakartta dene böylelikle kesin problemi belirlemiş olursun, kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmp16

Anakartın 8x deteği varsa fx 5200 ekran kartı 8x de problem çıkarmadan çakılaşbiliyorsa yeni almış olduğun ekran kartında sorun olabilir bence ekran kartını emin olmak için başka bir anakartta dene böylelikle kesin problemi belirlemiş olursun, kolay gelsin

üstünde yazan mesajı okudunmu
  • biostan ekran kartının kaç gözüktüğüne bak. mesela ekran kartın 128 olsa bile bios da 64 gözükebilir. sende windowstan 8x e getirdiğinde makine ıkınır haliyle.. bi dene.. he bide gene setup tan agp slotun kaç gözüktüğüne de bak.. işine yarayacaktır.. umarım..
  • msjlar icin tesekkur ederim ama soylemistim abi karti baska makinede denedigimi bi dalginlik olmus sanirim.
    biostan agp yi degistiremiyorum bir turlu auto olarak gorunuyor ve degismiyor ustune gelemiyorum nedense anlayamadim ? agp yi degistirmek icin en yapmam lazim bulamadim?
    kartin 64 mu 128 mi olduguna bakarim abi ona bakmadim saolasin umarim duzelir?
  • GEREKLİ BÜTÜN SEÇENEKLERİN AKTİF OLMASI LAZIM. EĞER DİSABLE OLAN BİR BÖLÜM VARSA EKRAN KARTIYLA İLGİLİ O YÜZDEN YAPABİLİR. SANA BAŞKA BİR YÖNTEM SÖLİM BEN. BAŞLAT ÇUBUĞUNDA ATİ SİMGESİ OLACAK. ONA SAĞ TIKLA EKRA AYARLARINI SEÇ ORADA BU 4X FİLAN AYARLARI VAR. ORAYI AÇINCA ORDAKİ YÖNERGELERİ İZLE ORADANDA 4X 8X SEÇİMİ YAPABİLİRSİN. Bİ DENE BAKALIM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı-agp 8x
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.