Şimdi Ara

HIS Radeon HD 4870 IceQ 4+ Turbo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartın görüntüleride nete düşmeye başladı.
    İşte yeni 4870 his iceq4

HIS Radeon HD 4870 IceQ 4+ Turbo HIS Radeon HD 4870 IceQ 4+ Turbo HIS Radeon HD 4870 IceQ 4+ Turbo HIS Radeon HD 4870 IceQ 4+ Turbo
     HIS Radeon HD 4870 IceQ 4+ Turbo

Buda sıcaklık testi
    http://www.generation-3d.com/UserImgs/imgs/Articles-/4870-his-iceq4/fan.PNG

Detaylı inceleme ve testlerini donanımhaber ekibinden bekliyoruz..Güzel bir kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 11 Ocak 2009; 16:28:38 >

• hadi ordan be 700 lira diyolar karta 20 mhz fazladan o.c yapmışlar çüşşşşşş diyorum alt tarafı bi soğutucu piyasada 80 liraya süper soğutucular var piyasada alın referans tasarım bi 4870 olsun bitsin daha ucuza gelir
  • Ben de bu kartın bekleyenlerindenim. $379 + KDV fakat Vatan Bilgisayar'da KDV onlardanmış, yani $379. Piyasaya girdikten 1 ay kadar sonra alınabilir bir kart gibi duruyor. İncelemelere bakmak lazım gerçi de dünyanın en iyi HD 4850'sini yapan bir firma en kötü HD 4870'ini de yapmaz sanırım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeGaSuS@01

hadi ordan be 700 lira diyolar karta 20 mhz fazladan o.c yapmışlar çüşşşşşş diyorum alt tarafı bi soğutucu piyasada 80 liraya süper soğutucular var piyasada alın referans tasarım bi 4870 olsun bitsin daha ucuza gelir

700tl olur mu hiç akıl var mantık var... Geldiği zaman düşer fiyatı. Sallamasyon bir fiyat çekmişlerdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 11 Ocak 2009; 18:25:18 >
  • 700 ytl olmasının sebebi vatandan kaynaklanıyor. piyasa fiyatı 600 civarı olur.

bilindik vatan fiyata önce bindirim yapıp sonra kdv indirimi yapıyoruz demek için 700ytl fiyat çekmişv
  • Yurtdışında 270 euro satış fiyatı,tabii vergisi kar'ı şuyu buyuyla bu kadar etmez yine,vatan'a aldanmayın yani :) 700 liraya bu kartı satamazlar,bir arkadaşın dediği gibi yoksa millet 2.el gtx 280 alınır,bu kartta düz versiyonunun 20 dolar fazlasına satılır taş çatlasa bence.
  • ben kartın 550 ytl civarında olacağını tahmin ediyorum....
  • Benim elimdeki 3 aylık HIS hd 4870 1 gb kac'a gider ?
    Valla bu kartı almaya çalışıcam galba :))
  • aga ati kart üreten firmalar içinde en iyisi bence his hangi kartını aldıysam hiç sorunsuz kullandım bence acele etmeyin nvidia nın yeni hamlesinden sonra ati fiyat kıracak
  • HIS firmasının Türkiye Distrübitörü Mascom'a attığım mail sonucu bu kartın ne zaman getireleceğini öğrendim,Teknik Destek'ten Ayhan Aydın kartın 22 Ocak'ta stoklardaki yerini alacağını belirtti,ilgilisine meraklısına duyurulur...
  • 4850 x2 derim dururum :P
  • off kart çoooook şekil yaw para olsa bide elimdeki kartı satabileceğimi bilsem almak isterdim ama olmaz
  • 4850 x2 derim dururum :P

_________

Oda çok para be :) vatanda peşin fiyati 735 ,taksitli 867.Ona peşin verecek parası olanlar zaten 4870 x2 yi hayli hayli alır :) Gerçi gtx bile alınır o paralara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gio Giotto

Bu kartın artısı çok :) Kriz mriz dinlemez,alır millet,tabii bilenler.Gtx 295'e verecek parası olmayanlar için en ideali,şahsi fikrime göre gtx 285'ten daha iyi.2 gblık 4870 x 2 leri alamayacaklar için en uygun kart.

http://www.guru3d.com/article/his-radeon-4870-iceq4-turbo-review/

Burayı okumanı tavsie ederim. Tamam kart güzel, ama fazla abartıyorsun.

Bu kart GTX 285 ile değil GTX 260 C.216 ile yarışıyor , bu bir.
    Bazı noktalarda GTX 260 geçiyor bazı noktalarda ICEq 4870 geçiyor.
    Ayrıca fanı gürültülü çalışıyormuş. Türkiye'ye pahalı girerse pek tutmaz, ama senin gibi adına bakıp da alanlar olabilir :)

• 285'i yanlışlıkla yazmışım,260 olmalıydı tabii ki.Bu kartın oc'lik hali 285'in default haline denk,260 ile 285'e fazla para vereceğine buna para verirsin,artı olarak bunlardan bahsettim,senin sandığın gibi bir abartı kısmı yok yani.Fan içinse;daha Türkiye'ye gelmemiş bir kartı deneyeni bile olmadan ''gürültülü'' olarak nitelendirmen sadece komik.Her kartı incelediğim gibi bu kartıda inceledim,kendi bütçeme göre en performanslı bulduğum kart bu sistemime göre,senin beni tanımadan ''adına bakarak alanlar'' sınıfa koyman ise seni bize anlatıyor yeterince...
  • Fiyatı uygun olursa alınacak güzel kartlardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gio Giotto

285'i yanlışlıkla yazmışım,260 olmalıydı tabii ki.Bu kartın oc'lik hali 285'in default haline denk,260 ile 285'e fazla para vereceğine buna para verirsin,artı olarak bunlardan bahsettim,senin sandığın gibi bir abartı kısmı yok yani.Fan içinse;daha Türkiye'ye gelmemiş bir kartı deneyeni bile olmadan ''gürültülü'' olarak nitelendirmen sadece komik.Her kartı incelediğim gibi bu kartıda inceledim,kendi bütçeme göre en performanslı bulduğum kart bu sistemime göre,senin beni tanımadan ''adına bakarak alanlar'' sınıfa koyman ise seni bize anlatıyor yeterince...

Fanı gürültülü olarak nitelendirmek için, Türkiye'ye gelmesi mi gerekiyor? Guru3D.com yeterince sağlam bir kaynak, başkasından duymama gerek yok. Ben okuduklarımı yazıyorum, sen de okuduğun yerlerin linklerini ver biz de okuyalım.

Guru3D yeterli gelmediyse bir de şunu incele:
    http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=661&Itemid=27&limit=1&limitstart=9

Neyse, ben kartı kötülemek istemiyorum, sadece ufak bir eksisini söyledim.

• arkadaslar ben bu kartı 2 gun once vatandan aldım.crysıs full detay acık 1650*1050 cozunurlukte ve sonuc super.yuk altındayken sıcaklık 65-70.ve cok sessız bır kart.
  • konuyu hortlatmışın nese kartın hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: salih78

arkadaslar ben bu kartı 2 gun once vatandan aldım.crysıs full detay acık 1650*1050 cozunurlukte ve sonuc super.yuk altındayken sıcaklık 65-70.ve cok sessız bır kart.

hocam masaüsütünde ve oyunlarda bellek sıcaklıkları nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.