NinjaNejat'ın verdiği linktekiyle MSI HD5850 arasında tercih yapsanız durum ne olur?
quote:
Orijinalden alıntı: fatihtekin88
NinjaNejat'ın verdiği linktekiyle MSI HD5850 arasında tercih yapsanız durum ne olur?
6850 oc olur 6870'e yaklaşır, 5850 oc olur 5870-6950'ye yaklaşır aradaki fark budur.
quote:
Orijinalden alıntı: fatihtekin88
Hocam ben söyleyeyim bu kartlar eşit hızda iken 5850 %10 daha hızlıdır. Ama 6850 daha az güç tüketir, daha az ısınır, CF verimi yüksektir ve ileride kolay satabileceğin birşeydir. Tercih senin burada
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim... İkisi de ahım şahım farklılık yaratmayacağından daha önce alışveriş yaptığım teknobiyotikten msi olanı aliyim diyorum... İlla satmak gibi bir amacım yok, beni 3 4 sene kastırmadan oyun açsın yeter... msi ın kendinden oc li anakartından almıştım... Artık oradan vericez bir ayar... :) Herkese teşekkürler...
doğru seçim
hocam aldıktan sonra buraya yazarmısınız; %17 indirimin üstüne ekstra %10 yapıyorlar mı? yoksa %17'nin içinde mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme