Şimdi Ara

His X800GTO IceQ 2 Turbo / Sapphire X800GTO Fireblade / Nvidia 6800gs HAngisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu ekran kartları arasında kaldım.Fiyatları ve nerede bulabileceğim hakkında bilgim yok.Lütfen yardım edin.Fakat bildiğim hepsi 256 mb/bit . HIS olan 500 çekirdek 1000 bellek hızına sahip Sapphire olan 400/980 her ikisininde iş hatları 6/12 6800gs 425/1000 5/12 fiyat olarak ise HIS>6800gs>Sapphire die biliyorum ha bide bulunabilme muhabbeti var (malum tr şartları) hangisini almalıyım NEDEN?..Fiyatları ve nereden alabileceğimi yazarsanız sevinirim.. ilgilenip zaman ayıran arkadaşlara çok teşşekür ederim Yorumları ve cevapları bekliyorum....karubburak

• bildiğim kadarıyla en iyisi 6800gs. msi ın modelini ankara daysan gigatek den, mavi den alabilirsin. diğer iller hakkında bilgim yok.
  • evt performans açısından en iisi 6800gs fakat fiyat/performans açısından bakıcak olursak hangisini almalıyım ? Overclock da yapabilirim kasa falan el verişli bu konu için bu kartı imzadaki sisteme düşünüyorum bunu da belirteyim.ayrıca istanbulda nerde, ne kadara bulabilirim bu kartları ? Lütfen yardımcı olun bir iki güne kadar pcyi alıcam ekran kartı belli deil işe bak
  • 1-2 hafta daha bekle.
  • arkadaşım aylardır hatta yıllardır bekliyorum şu an ki bilgisayarım p3 600 320 sdram his 9550 256mb 128 bit agp ekran kartı bu upgrade edilmiş hali (nası bi acı bilemezsin) kasa IBM Slim vs. vs. artık sabrım kalmadı evdekileri de hazır ikna etmişken halletmem lazım bu işi yardımcı olursanız sevinirim
  • 6800GS alınabilir fiyatı biraz daha düşerse x800gto tarih olur zaten testlerde 6800GS bariz önde.

http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=492&page=3
  • zaten benim de gönlüm ondan yana ama 1- his x800gto Iceq 2 Turbo görünüşü ve hızları ile aklımı çeliyo overlock falan da yapcam 2-6800gs nerden ne kadara bulabileceğimi bilmiyorum ve daha yeni olduğunda yorumlar tam çıkmadan karar veremiyorum bide bildiğim kadarıyla piyasada sadece msi ınki var hem o markaya soğukluğum hem de diğer markaların daha gelişmiş hızlı veya ii soğutuculu versiyonları çıkar da bu elimde patlar die korkuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önemli olan sonuç..görünüşde önemli tabii ama sonuç daha önemli...sonuçta 6800gs de sanıyorumki silencer takılıyo silencer nv5 olan modeli..heralde baya bi artış sağlanabilir üstelik..
  • HIS sadece soğutma olarak ön planda ve o/c potansiyeli yüksek ürünleri yok üzerinde gelen Sliencer sizi yanıltmasın.

Sapphire x800gto bu konuda daha iyi ama 6800GS dediğim gibi fiyatı biraz daha düşerse alınabilir.
  • arkadaşlar tamam ben karar verdim gibi bulursam eğer 6800gs alıcam ama fiyatları ve nerede bulabileceğimi bilen arkadaşlar lütfen aydınlatsın bu konuda beni buna ihtiyacım var
  • 6800gs nin testlerde bariz üstünlüğü var fiyatıda güzel
  • arkadaşalr testlerde dediğiniz gibi üstünlüğü var eyvallah ama fiyatı güzelden kastınız ne yani nekadar? ve nerede?
  • ya forumda bazı arkadaşlar ulaşmış 6800gs ye gigatek internette 251$ dolara satıyo gözüküyo ama ben istanbuldayım ya bilen yok mu istanbulda nerede ne kadara bu kartı bulabileceğimi? lütfen yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.