Şimdi Ara

Hisense 24K15 Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/116965/hisense-24k15-61-ekran-led-tv.aspx

Arkadaşlar yazlıkta ve mutfakta kullanmak için bu ürünü almak istiyorum. Beni en çok düşündüren Tepki süresinin 8 ms olması, acaba maçlarda falan sıkıntı olurmu.
    24"-26" başka tavsiyeleriniz varmı?.

• Ben akrabama aldım ve çok memnun LCD fiyatına LED Tv alıyorsunuz. Bundan ötesi mi var :) SAYGILAR
  • Bende tuvalete koyacagım acaba koku vede neme dayanıklımı bir bilene sorayımda

• quote:

Orijinalden alıntı: eklavuz

Ben akrabama aldım ve çok memnun LCD fiyatına LED Tv alıyorsunuz. Bundan ötesi mi var :) SAYGILAR

Cevabın içi teşekkürler.. Bimeks'ten ürünü aldım. Zaten amacım yazlığa giderken rahatlıkla yanımda taşıyabilmekti. Görüntüsü düşündüğümden daha güzel . İnce ve taşıması rahat. Bu fiyata iyi bir seçim yaptığıma inanıyorum.
    Saygılar..
  • Orijinalden alıntı: Gökdoğan

Bende tuvalete koyacagım acaba koku vede neme dayanıklımı bir bilene sorayımda

Amacın ne?. Sana beğendiremediğimiz birşeymi oldu. Hazretleri nasıl bir şey isterlerdi acaba!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su2004 -- 24 Haziran 2011; 22:59:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: su2004

quote:

Orijinalden alıntı: eklavuz

Ben akrabama aldım ve çok memnun LCD fiyatına LED Tv alıyorsunuz. Bundan ötesi mi var :) SAYGILAR

Cevabın içi teşekkürler.. Bimeks'ten ürünü aldım. Zaten amacım yazlığa giderken rahatlıkla yanımda taşıyabilmekti. Görüntüsü düşündüğümden daha güzel . İnce ve taşıması rahat. Bu fiyata iyi bir seçim yaptığıma inanıyorum.
    Saygılar..

USB'den film oynatıyor mu?
  • metrogross marketlerde 500 tl ben bugün aldım gayet şık ince tasarımı war görüntü kalitesi olarakta çok iyi metroda hem 500 tl ve hem bonus karta 90 tlde bonus veliyor yani 410 tl ye geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.