Şimdi Ara

Hisense LTDN42W67EU 106cm Full Hd Lcd Televizyon Nasıl bilirsiniz ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
19.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internette dolaşırken bu marka tv yi gördüm. 32" full hd fiyatına 42" full hd tv. yorumları da fena değil. sizce alayımmı ? değermi
    bonus card a 10ay taksitle ayda 115 tl + 4 ay erteleme imkanı var. çok makul geldi bana. Ama markayı ilk defa duyuyorum o yüzden biraz tereddüt ettim almakta. al derseniz alacağım bugün .

• markayı hiç duymadım,ancak özellikleri idare eder fiyatına göre iyi.. ancak sen neye göre istediğinede bahlı çnk 50 hz yani maçlar vb seyler için vasat durumda ama sd yayın falan dersen yi derimm
  • uydu yayinlari , divx film , xbox 360 icin almak istiyorum .macta izlerim arada bir. 50mhz olusu cok mu kötü ? ne gibi dez avantajlari var ?
  • 50hz denince...
    gözleri yorar, geçiş hızları düşük olur, doğal görünüm sağlıyamaz.. ki lcd lerde her zaman ilk sart 100hzdir:) 50hz tüplüden kalmadır ki lcd de daha iyidir ancak yani 50hzde olabilir...
    oyunlarda bu yukardea belirttiğim sorunlar olur ancak çok göze çarparmı işte orası basit çok incelersen çok düşünürsen olur ama fiyatına göre baya iyi onun için al derimm
  • Hisense çin kökenli bir marka ve türkiyeye yeni giriş yaptı bence bulaşmayın bu markaya ve bilindik markalara yönelin
  • 50 Hz olacaksa ve 1150 TL verdikten sonra,bilindik markalardanda 42" 1200-1300 Tl civarında çok rahat bulabilirsin.Hiç gereği yok
  • Çözünürlük
    1920 x 1080 ( Full HD)
    Kontrast Oranı
    50.000:1
    Parlaklık ( cd/m2 )
    450
    Tarama Hızı
    50 Hz
    Tepkime Süresi
    6,5 Milisaniye
    Diğer Özellikler
    Garanti Süresi
    2 Yıl
    Ekran Boyutu
    42'' (106 cm)
    HDMI Giriş
    3 Adet
    Marka
    Hisense
    PC Monitör Girişi
    Var
    Tipi
    Lcd Televizyon

fiyat/performans olarak gayet iyi ve tatminkar.ama şunu belirtmeliyim.hi sense çok büyük bir üretici.alınabilir.(futbol maçları izlenmeyecekse ve öçok haREKETLİ FİLM İZLENMEYECEKSE.SD DE 50 HZ KÖTÜDR AMA HD DE ÇOK FAZLA ANLAYAMASSINIZ.)
    saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL 42 PF6011 FULL-HD LCD Tv
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • değerli yorumlarınız için çok tşk. ederim . bazılarınız futbol maçı izlenmiyecekse alınabilir denmiş. şu anda maç dusunmuyorum ama ileride muhakkak izlerim+ xbox da baglamak istiyorum . birde aynı sitede 1100 tl ye lg nin 32 inch 100hz modeli var . ileriye donuk olmasi acısından lg yi almak daha mantıklı olur mu ?
  • boyutu seni tatmin ederse olur tabiki..
  • 200w yakıyor çok bence uzun vade için, 6.5ms tepki ve 50bin kontrast da çok az. bu saatden sonra alınırsa 100hz led alınır< hem açıkken az yakıyor hem kapalıyken güç tüketmiyor hem çok parlak hemde ömrü 5-10 kat daha uzun daha nolsun.
  • ya bırakın allah askına 50 hz le 100 hz ın farkını anlıyorsunuz sankkı gozlerınızle

sankı 100 hz yayın var guldurmeyın benı arkadaslar. benım onumde 100 tane lcd led var hıc farkları yok 3-4 bın tl vermedıkce

al kardesım al hisesne al

ben aldım 1.000 TL ye hemde. bu kadar kalıtelı bır urun gormdım aynı ozellıklerde samsung 1600 tl. gordugum en ıyı lcd bence. bu para en ıyısı
  • Hisense markası Çin kökenlidir ve Anadolu Grubu Samsung'tan olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra bu markanın distribütörlüğünü almıştır.Hisense Çin'de çok tutulan bir markadır.Ama özelliklere bakacaksak 50 Hz çok düşük bir rakam.Almaya değmeyecektir.Hisense'nin daha güzel modelleri var.Onlara bakmanızı tavsiye ederim.
  • 50 hrtz olayına neden takılıyorsunuz anlamıyorum,200 hrtzde olsa ekran işlemcisi önemlidir,200 hrtzlik bir tv Progressive tarama yapması önemli,yani Interlaced tarama yapan bir tvde titremeler bulanıklık v.s olması mümkün,böyle bir tv 600 hrtz dahi olsa pekte birşey fark etmeyecek,50 hrtzlik prograsive tarama yapan bir tv daha kaliteli akıcılık vereceği gerçektir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 12 Kasım 2010; 20:20:13 >
  • Ben de almayı düşünüyorum bu TV'den. Benim için önemli olan Playstation 3'de PES ve Fifa performansı. Göze batacak kötü bir tarafı yoktur değil mi bu oyunlarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mybsmdy -- 18 Kasım 2010; 13:29:29 >
  • Hisense markası ise alın derim. Arkasında Anadolu Elektronik var. Ayrıca bu firma LG ve Samsung'dan sonra panel üreten 3. firmaymış. Dünyada ise LCD TV satan ilk 5 firma arasındaymış. Yaklaşık 80 ülkede 1960'dan bu yana tv satıyormuş.

LCD tv'lef için yaklaşık 200 lisans bu firmanın elindeymiş ve Samsung, LG, Sony o lisanları kullanırken lisans parası ödüyormuş. Avrupa'da sattığı tv'ler ise Fransa ve Romanya fabrikalarında üretiliyormuş.

Ben yakından LCD'lerini ve Full LED tvlerini gördüm gerçekten çok çok iyiler. Samsung'un eski distribütörü olan Anadolu grubu tv'ye baktığı için garantide sorunda olmaz.

Bende ciddi ciddi bu markayı düşünmeye başladım.
  • Tepki Suresıne takılmayın her fırma kendıne gore olcme yontemı ıle olcuyor ve sonuc ona gore ıyı cıkıyor. 2 ms dıyorlar ama neye gore ? 6.5 ms neye gore? bunların standartı yok. o nedenle takılacak konular değil. para tuzağı sadece. bende 8 ms lık tv var hıc fark yok pcde takılıyorum pes nfs oynuyorum. rahat olun hisense ıyımıs hatta samsunga parca verıyormus..
  • Simdi samsung'a parça veriyormus yazdınız yaa artıkk taaaamam tum gittiğimiz hisense mağazalarında duyarızz:) en iyisi projeksiyonn:)
  • bu tvyi satın alıp tam incelemesi artıları eksileri paylaşsa güzel olur.samsung anadolu elektronik'i bıraktıktan sonra mecburen anadolu elektronikte bir marka buldu kaliteli olabilir ama araştırmak şart
  • Benım yazmamla olmuyor ama bıraz yabacı sıtelerı arastırın tvlere bakın.. Artı samsungun buyuk bır magazasının muduru bunu soyledı. bunun dısında servısı. yabancı forumlardada yazıyor.

İBM Hitaci Amd ile birlikte çalışıyor.
  • Hisense daha önce duyduğum bir marka . O kadar bilinmedik bir marka olduğunu sanmıyorum . Ve bu fiyat farkının da piyasada rekabet yaratmak ve piyasada biz de varız demek için olduğunu düşünüyorum . Ama yine de son karar sizin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.