şimdi bizim arklarla account wardı ben almamıştım sdc oynuyodum o satılcak da bana acc lazım cdkeyim yok kutulu oyunum da yok şimdi ben napiim?
Korsan olarak alıp sdc cd-key satın alarak oynama imkanım war mı? (veya level dergisinin verdiği cd ile?)
birde US mi oynicam avrupa mı hangi serverde türk çoktur neresi en ii bi yardımcı bulunun
olm ne acemice şeyler soruyosun ya sen diil miydin adam keklemeyi öğreten?? Bana kalırsa o accountu satmasaydın içinde bi sürü char vardı yazık olmuş bence
bana sorarasan hiç uğraşma derim ben korsan cd aldın diyelim 8 ytl orjinal cd keyi de internetten aldın diyelim o da 35 ytl topla ikisini 43 ytl bu kadar uğraşacağına git bir D&R e al 49.99 ytl ye orjinal wow hem zaten internetten cd key alma bence güvenli değil kullanılmış cd key verebilirler çünkü o yüzden en sağlıklısı ve en zahmetsizi benim dediğim yöntem level dergisis trial account veriyo o acc ile 14 gün oynayabilirsin sadece umarım yardımcı olabilmişimdir iyi oyunlar...
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
olm ne acemice şeyler soruyosun ya sen diil miydin adam keklemeyi öğreten?? Bana kalırsa o accountu satmasaydın içinde bi sürü char vardı yazık olmuş bence
ewt benim de oynamayı biliyom acc ı ben açmadım ben sdc oynadım ben o işleri bilmiyom ki sdc dolandırıcı + süper bi warrior oyuncusuyum yardım etsen ii olurdu
sendit.com dan alabilirsin 16 euroya şu an piyasadaki en ucuz orjinal wow,yani bence hiç korsan alıp serial key aliyim falan deme hiç uğraşma o işlerle.zaten 33-34 YTL'ye alırsın oyunu ondan sonra bu topicteki yazıma bak
ben o işleri bilmiyom ki sdc dolandırıcı + süper bi warrior oyuncusuyum
şakamı bu ya?
ne şaka mı?
quote:
sendit.com dan alabilirsin 16 euroya şu an piyasadaki en ucuz orjinal wow,yani bence hiç korsan alıp serial key aliyim falan deme hiç uğraşma o işlerle.zaten 33-34 YTL'ye alırsın oyunu ondan sonra bu topicteki yazıma bak
Düzeltme yapayım senditteki o işaret euro değil pound (sterlin) işareti.
Dun öglen saatlerinde D&R dan aldım ben ancak başkası ıcın getırtılen özel siparişi aldım .çünkü 15 gundur siparişi veren kişi gelıp almamıs bana kısmetmıs.
Su an D&R ların hıcbırınde kalmamıs ancak ÖZEL SİPARİŞ ile 3-4 gun ıcınde 49.90 ytl ye getiriyolar.Hiç internetten riske girmeyin bu arada SENDİT.COM da arkadasında belirttiğin gib euro değil Sterlin olarak satılıyo yani ucuz mucuz değil.
quote:
Orjinalden alıntı: YesFear
quote:
Orjinalden alıntı: Venom_sk
quote:
şakamı bu ya?
ben o işleri bilmiyom ki sdc dolandırıcı + süper bi warrior oyuncusuyum-->bu
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Venom_sk
quote:
şakamı bu ya?
ben o işleri bilmiyom ki sdc dolandırıcı + süper bi warrior oyuncusuyum-->bu
hyr gerçek ben acc almadım bana alanlar verdi oynadım warriorla çok daş oynarım öle işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme