Şimdi Ara

hişş 1 yardımcı bulunsun orjda oynayan elemanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi bizim arklarla account wardı ben almamıştım sdc oynuyodum o satılcak da bana acc lazım cdkeyim yok kutulu oyunum da yok şimdi ben napiim?

Korsan olarak alıp sdc cd-key satın alarak oynama imkanım war mı? (veya level dergisinin verdiği cd ile?)

birde US mi oynicam avrupa mı hangi serverde türk çoktur neresi en ii bi yardımcı bulunun

• olm ne acemice şeyler soruyosun ya sen diil miydin adam keklemeyi öğreten?? Bana kalırsa o accountu satmasaydın içinde bi sürü char vardı yazık olmuş bence
  • bana sorarasan hiç uğraşma derim ben korsan cd aldın diyelim 8 ytl orjinal cd keyi de internetten aldın diyelim o da 35 ytl topla ikisini 43 ytl bu kadar uğraşacağına git bir D&R e al 49.99 ytl ye orjinal wow
    hem zaten internetten cd key alma bence güvenli değil kullanılmış cd key verebilirler çünkü o yüzden en sağlıklısı ve en zahmetsizi benim dediğim yöntem level dergisis trial account veriyo o acc ile 14 gün oynayabilirsin sadece umarım yardımcı olabilmişimdir iyi oyunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

olm ne acemice şeyler soruyosun ya sen diil miydin adam keklemeyi öğreten?? Bana kalırsa o accountu satmasaydın içinde bi sürü char vardı yazık olmuş bence

ewt benim de oynamayı biliyom acc ı ben açmadım ben sdc oynadım ben o işleri bilmiyom ki sdc dolandırıcı + süper bi warrior oyuncusuyum yardım etsen ii olurdu
  • sendit.com dan alabilirsin 16 euroya şu an piyasadaki en ucuz orjinal wow,yani bence hiç korsan alıp serial key aliyim falan deme hiç uğraşma o işlerle.zaten 33-34 YTL'ye alırsın oyunu ondan sonra bu topicteki yazıma bak

http://forum.donanimhaber.com/m_8779644/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Venom_sk

quote:

olm ne acemice şeyler soruyosun ya sen diil miydin adam keklemeyi öğreten?? Bana kalırsa o accountu satmasaydın içinde bi sürü char vardı yazık olmuş bence

ben o işleri bilmiyom ki sdc dolandırıcı + süper bi warrior oyuncusuyum

şakamı bu ya?
  • ne şaka mı?
  • quote:

sendit.com dan alabilirsin 16 euroya şu an piyasadaki en ucuz orjinal wow,yani bence hiç korsan alıp serial key aliyim falan deme hiç uğraşma o işlerle.zaten 33-34 YTL'ye alırsın oyunu ondan sonra bu topicteki yazıma bak

http://forum.donanimhaber.com/m_8779644/tm.htm

Düzeltme yapayım senditteki o işaret euro değil pound (sterlin) işareti.

• Dun öglen saatlerinde D&R dan aldım ben ancak başkası ıcın getırtılen özel siparişi aldım .çünkü 15 gundur siparişi veren kişi gelıp almamıs bana kısmetmıs.

Su an D&R ların hıcbırınde kalmamıs ancak ÖZEL SİPARİŞ ile 3-4 gun ıcınde 49.90 ytl ye getiriyolar.Hiç internetten riske girmeyin bu arada SENDİT.COM da arkadasında belirttiğin gib euro değil Sterlin olarak satılıyo yani ucuz mucuz değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YesFear

quote:

quote:

şakamı bu ya?

ben o işleri bilmiyom ki sdc dolandırıcı + süper bi warrior oyuncusuyum-->bu

• quote:

quote:

quote:

quote:

şakamı bu ya?

ben o işleri bilmiyom ki sdc dolandırıcı + süper bi warrior oyuncusuyum-->bu

hyr gerçek ben acc almadım bana alanlar verdi oynadım warriorla çok daş oynarım öle işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.