Şimdi Ara

Hisseli arazi satmak (acil yardıma ihtiyacım var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün aldığım bir habere göre üzerime arsa olduğunu öğrendim (miras).Bayağıda büyük bir alan ve şuanda değerli biryer.Ama hisseli bir arazi.4 ortak var.Kendi payıma kadar olan alan bile büyük olduğu için satmak istiyorum

Arazi tarla diye geçiyor

Daha önce hiç arazi vs satışı yapmadım bilgim yok.Nası satabilirim,nereye danışmalıyım,ne yapmam lazım.Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgoldgreen -- 27 Ekim 2016; 16:31:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Arazi 4'e bölünmeden satılamaz. Önce herkesin kendi tapusunu alması lazım. Araziyi bölmezlerse de arazi komple açık arttırma ile satılır, herkes %25 parasını alır. Bildiğim kadarı ile böyle.

Arazi bölündü hocam ama nasıl satılabilir onu anlamıyorum.Mesela 4 e bölündü bana düşen kısmı ortası diyelim,bir alıcı neden bu araziyi almak istesin komple alabileceği biyer varken
  • Ilerde degerlenir veya ilerde izaleyi suyu davasiyla diger hisseleride alirim diye dusunup alan olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Ilerde degerlenir veya ilerde izaleyi suyu davasiyla diger hisseleride alirim diye dusunup alan olabilir.

Bu iş için civardakı emlakçılara danışsam işe yararmı acaba
  • Hocam dikkat edin bilgim 0 diyosunuz koparmasinlar sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.