Şimdi Ara

hitachi , philips yada vestel plazma mı? cvp verene kaspersky hediye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardım edene öncelikle 1 adet orjinal yasal kaspersky Activasyon Kodu Vereceğim. Daha önce hiç kullanılmamıştır. Yada isterse Rome Total War oyunu hediye.
    İkisinden biri.. karar sizin.. Yarım ise çok basit..

anlayan arkadaşlar bana hangi ürünü tercih etmem gerektiğini söyleyebilir mi? 3 ürün arasında kararsızım. Fiyatı göz önünde tutmaksızın hangi ürün daha iyi ve almaya değer bana söylermisiniz?

ÜRÜNLER

HITACHI P50T01 PLAZMA TV
    http://www.sonyvaiocenter.com/HITACHI_P50T01-PLAZMA-TV,2126.html

PHILIPS 50PFP5532D/12 PLAZMA TV
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152054&productid=evph50pfp5532d

VESTEL MILLENIUM 5005 127A
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=151290&productid=evves5005

Bana dopru düzgün Cevap vericek arkadaş lütfen bana özelden mesaj atsın, kendisine Kaspersky Internet Security 7 için aktivasyon kod göndereceğim. Sözümüz sözdür ;)

Saygılar.

• http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TH-50PZ70E-PLAZMA-TV,2808.html
    ben bunu tavsiye ederin full hd dir.

fakat hitachi -philips arasında philipsten vazgeçme hitachinin çözünürlüğüne de aldanma.
  • verdigin 2 seyi de netten 4 dakikada bulabilirim
    gerek yok sagol

para konusunda hersey esitse

philips
  • PANASONIC VIERA TH-50PZ70E PLAZMA TV bunun fiyatlar bana uymaz.

bu bahsettiğim 3 televiyonu aynı fiyata buldum.
    peki vestelmi yoksa philips mi dersiniz?

yani bu üçünden bedava verselerdi hangisini isterdiniz?
  • internete düşmüş lisans key değil, kutusunu açıp içinden çıkan aktivasyon kodunu vereceğim.
    Gerçekten güzel bir şekilde neden ve neyin alınmasını izah eden arkadaş lütfen bana Özelden de mesaj atsın. kaspersky ı isterse kutulu olarak kargoda yapabilirim ama kargo ücreti ödersiniz.

saygılar
  • Burası paylaşım sitesi ve kimse kimseye karşılık için bilgi vermiyor.
    Cevap veren şunu hediye edeceğim demeseniz daha fazla bilgi alırsınız.

Sorunuza gelince hepsinin diğerine göre + ve - özellikleri var,
    Siz kullanım amacınızı ve bütçenizi yazarsanız daha iyi olur.
    Pc mi bağlayacaksınız, SD yayın mı seyredeceksiniz, Oyun konsolu, DVD vs. vs.
    % lik dilimlerle detay yazın, cihazları bilenlerden daha detaylı bilgiler alabilirsiniz...

Bilgi paylastikca guzeldir...
  • Burası paylaşım sitesi ve kimse kimseye karşılık için bilgi vermiyor.
    Cevap veren şunu hediye edeceğim demeseniz daha fazla bilgi alırsınız.

Sorunuza gelince hepsinin diğerine göre + ve - özellikleri var,
    Siz kullanım amacınızı ve bütçenizi yazarsanız daha iyi olur.
    Pc mi bağlayacaksınız, SD yayın mı seyredeceksiniz, Oyun konsolu, DVD vs. vs.
    % lik dilimlerle detay yazın, cihazları bilenlerden daha detaylı bilgiler alabilirsiniz...

Bilgi paylastikca guzeldir...

• dvd ve televizyon için alacağım bu 3 ürünüde 3300 ytl lik fiyata buldum. arasında karar verem gerek. 50 inch olupda aynı fiyata a ve daha ii bir plazma yada lcd biliyorsanız buyrun paylaşın?
    yok bilmiyorsanız laf salatasına gerek yok :=) eyer bilgi karşılıksız paylaşılıyorsa, buyrun paylaşın , karşılıklı ise zaten seve seve elimde fazladan olan kaspersky 7 paketini paylaşmaya hazırım.

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenbey -- 11 Ocak 2008; 17:53:51 >
  • az salata yaparaktan bir daha soyleyim

1- 400 daha ver samsung q91 al derim
    2- olmuyorsa philips bu aksam arkadasta seyrettim gayet iyi o olsun diyorum
    eger ses sitemi alacaksan
    tx25 bu aksam dinledim ve gordum bu seti gayet iyi

original cd dinledim orginal dvd iszledim
    digi turk izledim kopya dvd izledim

hepsinede basarili

philps
  • Neyi almanız gerektiğini söyleyemem neyi almamanız gerektiğini söyleyebilirim:
    Vestelden uzak durun.
    Saygılarımla.
  • dostum,ben HITACHI 42PD9700 modelini kullanıyorum.her yönüyle çok beğeniyorum.digital tunerinden tut SD kart okuyucusuna kadar herşey var.biliyorsun bunları diğer markalar daha yeni yeni son modellerinde kullanmaya başladılar.ayrıca motorize ayağı var ki,çok süper bi şi.oturduğun yerden plazmayı istediğin yöne(30 redeceye kadar)kumandadan çevirebiliyorsun.menüleri kolay ve kullanıilı.renkler canlı.ayrıca PC de 1280*720p de kullanıyorsun ve çok süper bir görüntü veriyor.ses sistemi o kadar iyi ki,harici cihaza gerek bile yok.(profesyoneller kullanıcılar hariç)çalışırken bizz sesi yok,ancak yanına gelip kulağını dayarsan duyuyorsun.görüntüsü bence çok şık.malzemesi çok kaliteli.kontrastı çok iyi,sayı değeri düşük olabilir ama ben sonuna kadar açamıyorum bile.kumandası kaliteli ve kolay.benim panel çözünürlüğü 1024*1080,ve çok iyi bir panel.ayrıca bildiğiniz gibi HITACHI ,dünyada sayılı panel üreticilerindendir.panel çok parlak değil,yani yansıması çok rahatsız etmiyor.ancak dikkat edersen görüyorsun parlamayı.SD yayınlarda da çok memnunum.ben de hiç pixel yanması olmadı.bazen saatlerce açık kalıyor aynı kanalda(Allah a şükür)ayrıca sormak istediğin bir şey olursa cevap vermeye çalışırım,tabii biliyorsam.sevgilerle
    not:yalnız kerdeş,hediye olayını bence ayıp etmişsin.bence hiç bir arkadaş buraya hediye vereceksin diye yazı yazmaz.sevgilerle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.