Şimdi Ara

HİTLER GELECEGİ GİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASALAR HITLER NEDEN OKADAR İNSANI KATLETTI
    SİZCE BU BUYUK BİR HIRSMIYDI YADA BİLDİGİ BİSEYMİ VARDI
    BENCE GELECE GITTI VE OZAMANDA GÖRDÜGÜ BİR OLAY BU KONU İLE İLGİLİ .
    OZAMAN BILIM ADADMLARI SUPERSONİC HELIKOPTER ADINDA BİR BİRBULUS UZERİNDE CALISIYODU VE BU KONU COK GİZLİ TUTULUYODU VE BU CALISMA BIRDEN RAFA KALDRILDI VE HITLER POLONYAYA SAVAŞ ACTI VE YAHUDILERI KATLETMEYE BASLADI
    SUPERSONİC HELIKOPTER BECE BIR UFOYA BENZİYORDU VE ZAMANDA BIR SEKILDE YOLCULUK YAPABİYODU BUNUDA YANLISLIKLA BULMUS OLABILACAKLERINI DÜNÜYORUM.ELESTIRI VE VE FIKIRLERINIZI BEKLIYORUM.

• manitu ..
    lütfen bu başlığı konudışı bölümünde açarmısın..
  • Öncelikle burada yazılanların bir dilbilimci tarafından çözümlenmesi gerekiyor.Hitler ile ilgili birşeyler var ama tam çıkaramadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feylesof

Öncelikle burada yazılanların bir dilbilimci tarafından çözümlenmesi gerekiyor.Hitler ile ilgili birşeyler var ama tam çıkaramadım.

+2
  • quote:

Öncelikle burada yazılanların bir dilbilimci tarafından çözümlenmesi gerekiyor.Hitler ile ilgili birşeyler var ama tam çıkaramadım.

Adam diyor ki, lazın teki osurmuş 10 yıl sonra da osurcam deyip geleceği görmüş, bunun üzerine temel git lan demiş git lan git lan git lan zamanla ghitlan ghitlan ve hitlen hitlen sonunda hitler olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: manitu

ARKADASALAR HITLER NEDEN OKADAR İNSANI KATLETTI
    SİZCE BU BUYUK BİR HIRSMIYDI YADA BİLDİGİ BİSEYMİ VARDI
    BENCE GELECE GITTI VE OZAMANDA GÖRDÜGÜ BİR OLAY BU KONU İLE İLGİLİ .
    OZAMAN BILIM ADADMLARI SUPERSONİC HELIKOPTER ADINDA BİR BİRBULUS UZERİNDE CALISIYODU VE BU KONU COK GİZLİ TUTULUYODU VE BU CALISMA BIRDEN RAFA KALDRILDI VE HITLER POLONYAYA SAVAŞ ACTI VE YAHUDILERI KATLETMEYE BASLADI
    SUPERSONİC HELIKOPTER BECE BIR UFOYA BENZİYORDU VE ZAMANDA BIR SEKILDE YOLCULUK YAPABİYODU BUNUDA YANLISLIKLA BULMUS OLABILACAKLERINI DÜNÜYORUM.ELESTIRI VE VE FIKIRLERINIZI BEKLIYORUM.

evrim evrim evrim... başka bişiy bilmiyosunuz, yeter artık çok tartışıldı bunlar...

• Hm olay şu galiba arkadaş heyecandan tam dile getirememiş :

Arkadaşlar, Hitler neden o kadar insanı katletme yoluna gitti ? Bir sebebi olmalı diye düşünüyorum, bir hırs bir kinden mi ibaretti yoksa bizim bilmediğimiz ama onun bildiği birşey mi vardı.Aslına bakarsınız delice gelebilir ama bence Hitler geleceği gözleriyle gördü ve yaptığı herşey buna bir tepki olarak gelişti.2. Dünya Savaşı dolaylarında Naziler adına çalışan bilim adamları, süpersonik helikopter adlı bir hava aracı üzerinde çalışıyordu.Bu proje gerek Ruslardan gerek Amerikalılardan ve İngilizlerden saklanmış ve araştırılmıştır.Amaç çok hızlı giden bir hava aracı yapmak olsa da, sanırım birşeyler ters gitti ve açılan bir kapıdan zaman ötesi bir yere gidildi.

Hitler gördüklerinin etkisinde Polonya'ya Yahudi avına gitti.Bana kalırsa bu süpersonik helikopter dediğimiz UFO şekli diye tanımladığımız, o dairesel cisimlere benziyordu.İstemeden de olsa böyle bir icat bulmuş olabileceklerini düşünüyorum siz ne dersiniz ?

Böyle okuyunca belki pek mantıksız gelmedi ha

Şimdi gelelim olaya bence komik, zamanda yolculuk kavramına hala insan teknolojisi ile yapılabileceğine inanmasam da, bu kara delik ve başka boyut denilen uzaydaki kavramlar kafa karıştırıcı.Bir de bir teori var ya uzayda şöyle şöyle olursa adam 10 yıl yaşlanır ama dünya geldiğinde 1000 yıl ileride olur.İlginç tabi ama Hitler geleceği görmeden, niye iktidara gelip savaş silahları üretmeye çalışıp yanlışlıkla geleceği görebilsin, ahanda bir mantık atası, adamın zaten doğduğundan beri en büyük amacı Almanlar'ın üstün olduğu bir dünya oluşturmaktı..

Ama geleceği görmek imkansız mı ? Bilemem bugün kafamı vurdum belki etkisindeyim, belki dediklerime sonra güleceğim ama ışık hızından daha hızlı gidilir veya bir şekilde uzaydaki kara delikler kullanılırsa, gelecek görülebilir ve geçmiş değiştirilerek gelecek yeniden şekillendirilemez mi ?

Ühü neler diyom ben ya ah başım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dcocuk

Hm olay şu galiba arkadaş heyecandan tam dile getirememiş :

Arkadaşlar, Hitler neden o kadar insanı katletme yoluna gitti ? Bir sebebi olmalı diye düşünüyorum, bir hırs bir kinden mi ibaretti yoksa bizim bilmediğimiz ama onun bildiği birşey mi vardı.Aslına bakarsınız delice gelebilir ama bence Hitler geleceği gözleriyle gördü ve yaptığı herşey buna bir tepki olarak gelişti.2. Dünya Savaşı dolaylarında Naziler adına çalışan bilim adamları, süpersonik helikopter adlı bir hava aracı üzerinde çalışıyordu.Bu proje gerek Ruslardan gerek Amerikalılardan ve İngilizlerden saklanmış ve araştırılmıştır.Amaç çok hızlı giden bir hava aracı yapmak olsa da, sanırım birşeyler ters gitti ve açılan bir kapıdan zaman ötesi bir yere gidildi.

Hitler gördüklerinin etkisinde Polonya'ya Yahudi avına gitti.Bana kalırsa bu süpersonik helikopter dediğimiz UFO şekli diye tanımladığımız, o dairesel cisimlere benziyordu.İstemeden de olsa böyle bir icat bulmuş olabileceklerini düşünüyorum siz ne dersiniz ?

Böyle okuyunca belki pek mantıksız gelmedi ha

]

[cins]'in mesajına bakılırsa evrimle alakalı bir durum var ama senin tefsirin daha mantıklı geldi bana...

• doğrudur...
  • Burası Bilim ve kültür bölümü olduğuna göre

tüm iddialarımızı kaynak ve delilleriyle belgelememiz gerekir..

biri burda süperman var, batman uçuyor
    ötekisi geleceğe döndü, geçmişe gitti.
    evrim göçtü, hitler uçtu..

gibi şeyler söylerse.. çizgi filme döneriz be abi.
  • quote:

quote:

Adam diyor ki, lazın teki osurmuş 10 yıl sonra da osurcam deyip geleceği görmüş, bunun üzerine temel git lan demiş git lan git lan git lan zamanla ghitlan ghitlan ve hitlen hitlen sonunda hitler olmuş

süper

• quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

quote:

quote:

süper

Eyvallah da Yahudiler olaya nerede giriyor onu tam şeyedemedim

Cins bence evrim evrim mesajıyla ince bir espri yapmıştır, bilemücem adam cins

• Evet Hitler geleceğe gitti ama fazla geleceğe gitmedi.duyduki yahudiler toprakları ayarlamış devlet kuruyolar.Yerleşecek adam pek yok gibi ben bunları yarısını burda kesersem yarısı da ordaki ülkeye kaçar dedi heralde.Hitlerden kaçan koştu filistine insanların evlerine yerleştiler hazır eşyalı döşenmiş.katledilen çocukların daha sıcak duran yataklarına yatırdılar bebeklerini.
    Sonuç o da her lider gibi biraz ieri görüşlüdür.Ama tam kavrayamamış yahudileri 100.000 kişi bıraksa bile dünyayı yönetirlerdi heralde.
  • Bu hitler mevzusu bilim kurgu oldu biraz bende bi zamanlar bir yerlerde Hitlerin Excalibur kılıcını bulduğunu ondan böyle süper güç olduğunu falan okumuştum bana sorasanız aslında Hitler Saylonludur
  • ARKADAŞLARRRR!!!

TERLİ TERLİ SU İÇMEYİN,FAZLA TELEVİZYON İZLEMEYİN,ÇIPLAK AYAK GEZMEYİN,SIRTINIZI AÇIKTA BIRAKMAYIN,GECE ÜSTÜNÜZÜ İYİ ÖRTÜN,ELEKTRİKLERLE OYNAMAYIN,KAPIYI KİM O DEMEDEN AÇMAYIN,AKLINIZA MÜKAİT OLUNNN........
  • hitler aslında terminatör dü
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

hitler aslında terminatör dü

bi bakıma ole. ama mac yahudi sermaye sini elde etmek ve birinci savasta kacırılan fırsatı daha guclu bi savas-para makinesiyle bunu da biraz ırkcılıga bulandırarak yapmaktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.