Anladım çok teşekkürler, kolaylıklar dilerim.. |
Hitman 3 Türkçe Yama (İSTEK) (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1655Anladım çok teşekkürler, kolaylıklar dilerim..
Alıntıları GösterRica ederim 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok az kaldı rpkg nin paylaştığı tool çok fazla Json oluşturuyordu bunları tek bir Json yapıp sonra tekrar ayıracak bir Sistem yaptım Bu arada artık insanlara Türkçe oyunu Ücretsiz Oynaya bilecekleri bir sistemde kuruyorum
program kodlamaktan türkçe noktalama işaretleri kullanmadan yazdığım bu yorum için hepinizden özür dilerim şu ergen hariç
-
quote:
Orijinalden alıntı: lazenesÇok az kaldı rpkg nin paylaştığı tool çok fazla Json oluşturuyordu bunları tek bir Json yapıp sonra tekrar ayıracak bir Sistem yaptım Bu arada artık insanlara Türkçe oyunu Ücretsiz Oynaya bilecekleri bir sistemde kuruyorum
program kodlamaktan türkçe noktalama işaretleri kullanmadan yazdığım bu yorum için hepinizden özür dilerim şu ergen hariç
Eline sağlık kardeşim senin desteğinle açamadığımız
oyunları açıp herkesi Türkçe oyun oynama keyfine ücretsiz bir şekilde ulaştırıcaz.
quote:
Orijinalden alıntı: lazenesÇok az kaldı rpkg nin paylaştığı tool çok fazla Json oluşturuyordu bunları tek bir Json yapıp sonra tekrar ayıracak bir Sistem yaptım Bu arada artık insanlara Türkçe oyunu Ücretsiz Oynaya bilecekleri bir sistemde kuruyorum
Eline koluna sağlık o zaman, yaptığın ve yapacağın güzel işler için başarılar dilerim.
İlk güzel haberde şu oyunun çevirisi olur umarım..
-
@sinnerclown @lazenes Türkçe yama ne alemde acaba, bir gelişme var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1655@sinnerclown @lazenes Türkçe yama ne alemde acaba, bir gelişme var mı?
Geliyor gelmekte olan.;)
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownGeliyor gelmekte olan.;)
Alıntıları GösterAdamsın reis, merakla bekliyoruz ellerine sağlık :)
-
Yok mu bi gelişme hala yapılamadı mı Hitman 3'ün türkçe yaması :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: eye4yyouYok mu bi gelişme hala yapılamadı mı Hitman 3'ün türkçe yaması :(
Dostum çevirmen lazım.
Translate olarak çevrilse bile yeterli bence. Onu yapıcak birisi lazımsa ben kopyalar yapıştırırım :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: BersisBerkeTranslate olarak çevrilse bile yeterli bence. Onu yapıcak birisi lazımsa ben kopyalar yapıştırırım :)
Gidişat onu gösteriyor dostum.Kimse elini taşın altına koymuyor.discord sunucumuza beklerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 7 Mart 2021; 8:50:50 >
discord sunucusunu atarsanız ben kopyala yapıştır işlemini hallederim dostum
-
quote:
Orijinalden alıntı: BersisBerkediscord sunucusunu atarsanız ben kopyala yapıştır işlemini hallederim dostum
Bana kalsa basarım translate ama proje yöneticisi normal yama çıkarmaya çalışıyor sız sunucuya gelin aksi bir durum olursa bir operasyon yaparız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 9 Mart 2021; 15:4:9 > -
Türkçe yamada bir gelişme yok sanırım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 4 Mayıs 2021; 12:24:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X