Şimdi Ara

Hitman: Absolution (2012) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.636
Cevap
8
Favori
80.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi de thief 4 duyurulursa demeyin keyfimize
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

Bi de thief 4 duyurulursa demeyin keyfimize

Bu kadar oyunun arasında bir de Thief 4 çıkarsa tam olur.Para dayanmıyor oyuna
  • Uzun süren bekleyişin ardından barkod kafalı dostumuza kavuşuyoruz.

Geçtiğimiz Mart ayında IO Interactive'den Tore Blystad, yeni Hitman oyununun üzerindeki sis perdesinin çok yakında aralanacağını duyurmuştu hatırlarsanız. Hatta o dönemde ortalıkta bir de CGI ekran görüntüsü dolaşmaya başlamıştı.

Beklenen duyuru nihayet geldi ve yayınlanan teaser'dan anladığımız kadarıyla barkod kafalı dostumuzu bir tabancaya susturucu takarken gördüğümüz o ekran görüntüsü de gerçekmiş.

Oyunun ismi Hitman: Absolution olarak belirlenmiş. IO Interactive'den gelen ilk bilgiler ise; Agent 47'nin kendisini bu kez büyük bir ihanetin ve karanlık komploların içinde bulacağını gösteriyor. Serinin yönetmeni Tore Blystad'a göre Hitman: Absolution, serinin önceki oyunlarından oldukça farklı bir tada sahip olacak.

Beş yıl süren bekleyişin ardından daha çok bilgi istediğinizi biliyorum. Lakin şimdilik bizlerle paylaşınlar bunlardan ibaret. Şimdilik diyorum. Zira teaser'ın sonundaki barkoda dikkat ettiyseniz, (110706) 7 Haziran'da (ki E3'e denk geliyor) daha büyük bir şeyler olacak gibi. Belki daha fazla detay, belki de bir oynanış videosu. Bekleyip göreceğiz.

• Bu oyun çıkana kadar diğer serilerini oynamam gerek daha hiç bir hitman oyununu oynamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Bu oyun çıkana kadar diğer serilerini oynamam gerek daha hiç bir hitman oyununu oynamadım

Oldu mu şimdi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Bu oyun çıkana kadar diğer serilerini oynamam gerek daha hiç bir hitman oyununu oynamadım

Oldu mu şimdi hocam

Fırsatım olmadı hiç

Serinin en güzel oyunu hangisi veya senaryoyu tam olarak kavrayabileceğimiz oyun hangisi ?

• quote:

quote:

quote:

Oldu mu şimdi hocam

Fırsatım olmadı hiç

Serinin en güzel oyunu hangisi veya senaryoyu tam olarak kavrayabileceğimiz oyun hangisi ?

AC gibi hocam,hepsini oynayın.Oynanış tarzı yeter zaten
    İlk oyunun grafiklerine falan takılmayın siz,hepsi iyidir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oldu mu şimdi hocam

Fırsatım olmadı hiç

katılıyorum hepsini oynayın , en güzelleride contracts ve blood moneydir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oldu mu şimdi hocam

Fırsatım olmadı hiç

En kısa zamanda oynarım o zaman. Splinter Cell tarzı sanırım onu da çok severim.

• Evet,Splinter Cell tarzı.Stratejik gizlilik ön planda
  • cold blood serial killer
  • oooooooooo kel kafalı ruhsuz kankama kavuşuyorum sonunda süper haber
  • yeni oynayacaklar seriyi professional de oynasın sıfır silahla o zaman süper oluyo
  • Kel,kendine gelGeliyor kel
  • İşte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
  • Hitman dedin mi ceketini düzelteceksin arkadaş:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recoakk -- 11 Mayıs 2011; 19:23:11 >
  • Kel kafasıyla ve kırmızı kravatıyla bizi bizden alacak bu oyunda. Dayanamıyacam 3 ve 4ü yükleyip baştan oynayacam
  • Şunları dinleyin kendinize gelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 12 Mayıs 2011; 0:20:39 >

• Bende hic hitman oynmadim. 4. Oyunu oynayalim bakalim. 5 guzel olacak...
  • Keltoşum geri geliyor, o bir efsane, o bir keltoş..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.