Şimdi Ara

Hitman: Absolution (2012) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.636
Cevap
8
Favori
80.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün oyunlarını oynadım. 4.cüsü de çıkalı baya oldu. Yenisi çıkınca tadından yenmez oyun.
  • Bu oyun sallar gibi geliyor oyun dünyasını.Zaten Hitman serisinde oyun çöp olsa yine oynanır.Belli bir hayran kitlesi var serinin.Kel kafalı ajanımızı ellerimizde kahvelerimizle harddisklerimize bekliyoruz.
  • Konu video ile canlansın biraz...

• harika video oynanışını merak etmeye başladım iyice
  • Ben oyunun vidyosunu hiç beğenmedim. Benim bildiğim Ajan 47 birebir dövüşe girmez. Avına kendisini hissettirmeden yaklaşıp tek hamleyle indirir. Zaten oyunu herkese hitap edecek şekilde yaptıklarını söylemişlerdi. Böyle oyunu aksiyon öğeleriyle dolduracaklarsa üzülürüm. Ha babalar gibi oynarım ama üzülürüm.
  • buda splinter cell gibi olmuş full aksiyon , bu oyunun en önemli özelliği "görünmez" olmaya çalışmamızdı . yani çok iyi oynarsak (en zor da oynarsanız , yerde silah kalsa dahi adamlar haberleşip daha dikkatli davranıp insanlara daha şüpheli davranıyorlardı) kimin yaptığı belli olmadan görevi bitirebiliyorduk , ve buda oyunun muhteşem detayları olduğunu gösteriyordu blood money da yerde şarjör bırakmıştım adam onu görüp şüphelenmişti yav yuh demiştim resmen
  • videoda 47'nin hedefi bu sefer Diana sanırım....
  • kesinlikle diana'nın sesi!! who's there?
  • Diana olduğu kesinde öldürmeye gitmiyor. Çünkü Diana bizim hayatımızı kurtarmıştı. Bu görüntüler bizi onu öldürmeye gittiğimizi düşündürtüyor ama öyle değil bence.
  • Diğer arkadaşlara katılıyorum hitman terminator gibi dalmamalıydı, videoda çok fazla aksiyon var, bizim bildiğimiz hitman ilk cesedi saklar elbise değiştirir...
  • Adı üstünde trailer, cesetleri saklamasını mı gösterecek? Süper bir video olmuş bence, sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Benim anlamadığım Agent 47 en son oyunda ölmüyor muydu hatta Diana öldürüyordu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Benim anlamadığım Agent 47 en son oyunda ölmüyor muydu hatta Diana öldürüyordu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

sen oyunun alternatif sonunu oynamamışsın. hitman cenazede yatarken ok tuşlarını hareket ettirseydin hitman dirilecekti

1.13'e alın

• bloodmoney i hiçbir bölümde silah kullanmadan bitirmiştim professional de her bölüm professinonal biterebilmek için ne uğraşmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

harika video oynanışını merak etmeye başladım iyice

Tek kelimeyle mükemmel video.Süper bir oyun olmaya aday gibi..
  • daha fazla aksiyon ögeleri katilması iyi olmuş bence zaten büyük ihtimalle oyun her türlü oyun şeklini seçme özgürlüğünü verecektir
  • Bir resimde Agent 47'yi bir kolonun üstünde duvarın arkasına saklanmış gördüm umarım Assasin's Creed'teki Ezio gibi olmaz,duvarlara tırmanan hoplayan zıplayan
  • Ezio,Nico,Vito hepsinden olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Benim anlamadığım Agent 47 en son oyunda ölmüyor muydu hatta Diana öldürüyordu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

sen oyunun alternatif sonunu oynamamışsın. hitman cenazede yatarken ok tuşlarını hareket ettirseydin hitman dirilecekti

1.13'e alın

vay be 3 sene önce bitirmiştim oyunu ama dirildiğini bilmiyordum.bitti diye direk kapatmıştım

• Hitman: Absolution (2012) [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.