Şimdi Ara

Hitman: Absolution (2012) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.636
Cevap
8
Favori
80.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Habere gel:http://www.merlininkazani.com/Hitman_Absolution_oyuncuyu_zorlamayacak-oyun_haber-42361p1.html
    Hitman artık oyuncuyu zorlamayacakmış. Arkadaş burada bu oyunu bekleyen ne kadar insan varsa zorlanmak için bekliyordur. Zaten Hitman'in olayı o.
    Böyle haberlere nedense canım sıkılıyor tek derdimmiş gibi
    Neyse bana gizliliğimi versinlerde ne b.k yerlerse yesinler

• quote:

Orijinalden alıntı: John Locke

quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Jesper Kyd yok Geçmiş olsun hepimize Hitman 2 oynamaya devam.

Ne demek yok ya??? Off Hitman'i Hitman yapan adam o zaten.

47 yi seslendiren Bateson,Kyd bestecisiydi ikiside bırakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

quote:

quote:

47' nin sesi de değişecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

quote:

quote:

47' nin sesi de değişecek mi?

Eskisine benzetmeye çalışırlar muhtemelen

• battlefield 3
    cod mw3
    fm 2012
    hitman
    batman

ahh ulan niye yazın çıkarmazlar b oyunları :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Habere gel:http://www.merlininkazani.com/Hitman_Absolution_oyuncuyu_zorlamayacak-oyun_haber-42361p1.html
    Hitman artık oyuncuyu zorlamayacakmış. Arkadaş burada bu oyunu bekleyen ne kadar insan varsa zorlanmak için bekliyordur. Zaten Hitman'in olayı o.
    Böyle haberlere nedense canım sıkılıyor tek derdimmiş gibi
    Neyse bana gizliliğimi versinlerde ne b.k yerlerse yesinler

Kimse bu laflara dikkat etmiyor heralde. Herkes barkod kafa geliyor diye seviniyor. Adamlar oyunu kolaylaştırmış, Jesper Kyd yok, daha neler neler eksik. Yeni nesilin kurbanı olabilir.

• lanet olsun sana yeni nesil oyun trendi. hitman artık zorlamayacakmışmış. lan hep sizin yüzünüzden oluyor bunlar halo, cod ergenleri.. half-life'a "gideceğim yeri göstermiyo yea ne biçim oyun bu" diyen bir nesile başka türlü oyunlar da yetiştirilemezdi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

lanet olsun sana yeni nesil oyun trendi. hitman artık zorlamayacakmışmış. lan hep sizin yüzünüzden oluyor bunlar halo, cod ergenleri.. half-life'a "gideceğim yeri göstermiyo yea ne biçim oyun bu" diyen bir nesile başka türlü oyunlar da yetiştirilemezdi zaten.

sırf bu laf yüzünden alakasız olacak ama Fable III adlı oyunu oynayamıyorum... hitman'e gelince hadi ubisoft deseler anlarım EA yada BİOWARE deseler onuda anlarım ama Eidos dedikleri zaman orda dur derim.. Çünkü Eidos oyuncusunu üzmemiştir fazla.. ben yinede ümitliyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

quote:

lanet olsun sana yeni nesil oyun trendi. hitman artık zorlamayacakmışmış. lan hep sizin yüzünüzden oluyor bunlar halo, cod ergenleri.. half-life'a "gideceğim yeri göstermiyo yea ne biçim oyun bu" diyen bir nesile başka türlü oyunlar da yetiştirilemezdi zaten.

sırf bu laf yüzünden alakasız olacak ama Fable III adlı oyunu oynayamıyorum... hitman'e gelince hadi ubisoft deseler anlarım EA yada BİOWARE deseler onuda anlarım ama Eidos dedikleri zaman orda dur derim.. Çünkü Eidos oyuncusunu üzmemiştir fazla.. ben yinede ümitliyim..

fable 3 gibi rpg'lerde göstermesi lazım da half-life lineer bi fps, onda bile göstermiyor diye homurdananlar var. ayrıca eidos'u ben de severim, hele deus ex oyunları yüzünden iyice yalanası iş çıkardılar ama hitman çok tırt hale gelmiş gibi görünüyor. splinter cell'i yediler hitman'i de yiyecekler diye tırsıyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin
    ra
    quote:

fable 3 gibi rpg'lerde göstermesi lazım da half-life lineer bi fps, onda bile göstermiyor diye homurdananlar var. ayrıca eidos'u ben de severim, hele deus ex oyunları yüzünden iyice yalanası iş çıkardılar ama hitman çok tırt hale gelmiş gibi görünüyor. splinter cell'i yediler hitman'i de yiyecekler diye tırsıyorum..

Oyunun başına oturup zorlanarak oynayan adam ile kolay kolay eğlence çin oynayan adam sayısı bir değil. Sağlam oyuncular ergenlere göre daha az şu an. Adamlar millet sıkılmasın herkes alıp oynasın diye böyle bir şey yapmış olabilir. Ama doğru değil tabii oyunun kalitesinden ödün vermemek gerekir.

• Video bombaGüzel bir oyun geliyor yine.
  • oyuniçi videoyu izleyince aklıma hitman 2yi falan oynadığım zamanlar geldi.bir adamın peşinden yavaşça gitmek için nasıl uğraşırdım nasıl da tırsardım.bunu da aksiyon vari yapmışlar.stealth oyunu abi bu ya yapmayın şunu.
  • İyi gider yeni oyun öncesi :)

Hitman Contracts %100 Türkçe Yama
    http://www.oyunceviri.com/forum/showthread.php?4148

Hitman Blood Money %100 Türkçe Yama
    http://www.oyunceviri.com/forum/showthread.php?4029
  • İşte oyunum
    Umarım senaryoyu bitirmezler.Geçmişi aramaktan çok para için öldürmeyi istiyorum ben
  • çıkış tarihi yokmu ya tahmini ne olur sizce beyler
  • Yukarıdaki birkaç mesaja hitaben, bu ne çirkeflik? Daha oyun çıkmadı + Oynanış videosu beklentileri karşılaşıyor. Oyunu başka bir firma yapıyor gibi konuşuyorsunuz, Io kendi oyununu iyi bilmeyecek de kim bilecek?
  • oyun çıkmadı mı? playasiada var
    alıp oynayan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikomagnet

oyun çıkmadı mı? playasiada var
    alıp oynayan yok mu?

piyasada varmı hangi piyasa bu hiç güleceğim yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proleter82 -- 10 Kasım 2011; 13:51:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.