oyun çıkmadı mı? playasiada var alıp oynayan yok mu?
piyasada varmı hangi piyasa bu hiç güleceğim yoktu
play-asia'da var
gülmeden evvel dikkatli okumayı denesek :)
quote:
Orijinalden alıntı: psikomagnet
quote:
Orijinalden alıntı: proleter82
quote:
play-asia'da var
O senin gördüğün oyunun reklamıdır oyun 2012 de çıkacak diye biliyorum ben şu an piyasada olmuş olsa buralar böle sakin olmazdı zaten şenlik vardı şimdi burda
quote:
quote:
quote:
quote:
play-asia'da var
O senin gördüğün oyunun reklamıdır oyun 2012 de çıkacak diye biliyorum ben şu an piyasada olmuş olsa buralar böle sakin olmazdı zaten şenlik vardı şimdi burda
zaten emin olsam sormaz alırdım
pre-ordermış
Konuyu Yeni Trailer ile canlandıralım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 12 Aralık 2011; 19:46:55 >
quote:
Orijinalden alıntı: SerseriGezgin
Yok arkadaş olmamış,
Hitman terminator değildir, polis kıyafetinde gelir arkandan ümüğünü sıkar, göremezsin bile,
hitman profesyoneldir, babasının kellesine para koyulsa affetmez, bkz. hitman 1
hitmani asansörde falan kıstıramazsın, sen varlığını anladığında çokta binadan ayrılmıştır,
hitman kadın falan kurtarmaz, hitman bir suikastçidir,
hitman 5 kişinin arasına dalmaz, ışıkları kapatır, kaçar gider...
bu oyunu da casual oyunculara göre yaptılarsa, seriye yazık olmuş...
quote:
Orijinalden alıntı: TURK SITH
quote:
Yok arkadaş olmamış,
Hitman terminator değildir, polis kıyafetinde gelir arkandan ümüğünü sıkar, göremezsin bile,
hitmani asansörde falan kıstıramazsın, sen varlığını anladığında çokta binadan ayrılmıştır,
Gidişat iyi görünmüyor videoya göre. Böyle aksiyon oyunları dolu var piyasada. Ama bir Hitman gibi bir tane daha örneği yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
quote:
Orijinalden alıntı: TURK SITH
quote:
Yok arkadaş olmamış,
Gidişat iyi görünmüyor videoya göre. Böyle aksiyon oyunları dolu var piyasada. Ama bir Hitman gibi bir tane daha örneği yoktu.
arkadaşlara katılıyorum inşallah bu yanlışa düşmezler
içimden bi ses türkiyeye de gelseydi keşke diyo sonra öteki ses aman bırak gelseydi millet yaygara koparırdı türk katili derdi iyi olmuş diyo valla ben onların yalancısıyım öyle dediler yani demişlermişsinimizler
heycanla bekliyorum hitman 1-2-3-4 ve özellikle 4'dü 3 defa bitirdim
Fazla uzatmaya gerek yok kesinlikle diger hitman oyunları gibi harika bir oyun olacak
Splinter Cell serisi gibi bozacaktır bu da,zaten bu tür oyunların azlığından şikayetçiyiz bari bu seride aynı olay tekrarlanmasın.
hitman ateş gibidir yakar dokunamazssın hitman sex gibidir vazgeçilmez bırakın abi oyun çıksın öyle eleştirirsiniz bütün hitman oyunlarını oynamış biri olarak bu oyunda gayet başarılı olacaktır
İnsallah yakin dovus gorundugu gibidir bide sniper tufeklerine biraz daha onem istiyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: AAAragorn
Hocam bunlar nedir böyle cidden oyunun içine etmişler videolarda da belli olmuştu.
Oyun bomba gibi geliyor. Yok burası değiştiyse oynamam falan demeyin, kimi kandırıyorsunuz
Hitman havası bozulmuş olabilir ama bu oyunun kötü olacağı anlamına gelmez bence oyun çok güzel olacak.Aslında oyun çıkmadan kesin yargılarda bulunmamak lazım.
Ne zaman çikiyor tam olarak?
MGS bir bu iki noluyor arkadaş kime özeniyor bu yapımcılar.zaten filmi zoktarıktandı bide oyununda içine ederlerse görür IO the original assasin kimmiş
Hitman: Codename 47'nin ilk bölümünü hatırlayan? Çatıda sniperla hedefi bekliyorduk, vuruyorduk, ardından hızlıca silahı toplayıp aşağı inip kaçıyorduk arabamıza doğru ve bölüm bitiyordu. Tam klasik bir suikastti. Umarım Absolution aksiyona fazla kaymaz, ara ara serpiştirirler sadece.