Şimdi Ara

Hitman: Absolution (2012) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.636
Cevap
8
Favori
80.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TURK SITH

quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Konuyu Yeni Trailer ile canlandıralım..

Yok arkadaş olmamış,

Hitman terminator değildir, polis kıyafetinde gelir arkandan ümüğünü sıkar, göremezsin bile,

hitman profesyoneldir, babasının kellesine para koyulsa affetmez, bkz. hitman 1

hitmani asansörde falan kıstıramazsın, sen varlığını anladığında çokta binadan ayrılmıştır,

hitman kadın falan kurtarmaz, hitman bir suikastçidir,

hitman 5 kişinin arasına dalmaz, ışıkları kapatır, kaçar gider...

bu oyunu da casual oyunculara göre yaptılarsa, seriye yazık olmuş...

eklicek tek kelimem yok AGA BU NE? dememişler mi arkadaşım bu nedir böyle ya?Çay zehirleyerek adam öldürmekten geldiği noktaya bak.

aynı hatayı Metal Gear 'in yeni oyununda da gördük.Zaten piyasada suikastçı tarzı, stealth assasin olunan 2 oyundu ve 2 side basti bir aksiyon oyununa dönmüş.

Umarım aksiyon olsun trailer hareketlensin diye yapmışlardır böyle bir şeyi...

ilgilenenlere Metal Gear trailer altta

http://www.youtube.com/watch?v=5SNo8h-KfAU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -JuDgE- -- 17 Aralık 2011; 4:22:02 >

• Eleştirilere bir nebze katılıyorum fakat firma bu konuda çok hassas olduklarını söylüyor. Yani oyunu denemek gerek tabi. Ayrıca oyun Türkçe geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
    En azından altyazı.
  • Trailerdan anladığımız kadarıyla Dianayı öldürüyoruz.bkz. 2. trailer . Acaba kurtardığımız kız kim hikaye ile bağlantısını kuramadım
  • Hitmanlikten çıkmış oyun, gerçi bozulmayan seri kaldımı ki bu bozulmasın

• kim demiş hitman bozulacak diye?

http://www.destructoid.com/preview-hitman-absolution-is-more-than-a-stealth-game-219297.phtml

yalnız bu sitede sadece ps3 ve xbox için yazıyor

• Bu muhabbetleri çok gördük arkadaşlar. Yeni nesile kurban gitmiş diye. Bir grupta hep karşı çıkardı. Sonuç hep aynı oldu dikkat ederseniz. İstediğiniz tartışmaya bakın. Hitman de eski oyunlar gibi olmayacak. Bunu üç beş trailerdanmı anladın diyorsunuzdur. Evet, trailer ve yapılan açıklamalardan bariz şekilde anlaşılıyor.

Daha scripted bir oyun göreceğiz, SC gibi. Bize yani oyuncuya bile soğukkanlı olan 47 yerine daha kişisel özelliklerini öğreneceğimiz bir 47 gelicek, filmdeki gibi.

İstediğiniz kadar duvarlardan görmeyi kullanmayın. Eski Hitman ler gibi olmayacak oyun. Böyle diye oynamam diyen yok. Asıl olay oynamakta değil zaten, bizim klasik Türk halkı işte. Torrentten indir oyna zor bişeymi? Asıl mesele orjinal almak. Bir seriyi seviyorsan gidip paşa paşa parasını verirsin öncekilerini aldığın gibi. Hadi ben yine alıcam barkod kafayı çok sevdiğim için. Bir sürü fan (özellikle IO forumlarından) büyük ihtimalle almayacak. Yeni nesile göre kaliteli bir oyun olacaktır yalnız dediğim gibi eski Hitman tadı olmayacak.

Şimdiden alışsanız iyi edersiniz. Bir umut umarım dediklerimi yutarım diyorum tabi bunun ihtimalide görünenlere göre %1 gibi birşey.

Herşeyi geçtim en çok koyan Jesper Kyd ile David Bateson ın olmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Bu muhabbetleri çok gördük arkadaşlar. Yeni nesile kurban gitmiş diye. Bir grupta hep karşı çıkardı. Sonuç hep aynı oldu dikkat ederseniz. İstediğiniz tartışmaya bakın. Hitman de eski oyunlar gibi olmayacak. Bunu üç beş trailerdanmı anladın diyorsunuzdur. Evet, trailer ve yapılan açıklamalardan bariz şekilde anlaşılıyor.

Daha scripted bir oyun göreceğiz, SC gibi. Bize yani oyuncuya bile soğukkanlı olan 47 yerine daha kişisel özelliklerini öğreneceğimiz bir 47 gelicek, filmdeki gibi.

İstediğiniz kadar duvarlardan görmeyi kullanmayın. Eski Hitman ler gibi olmayacak oyun. Böyle diye oynamam diyen yok. Asıl olay oynamakta değil zaten, bizim klasik Türk halkı işte. Torrentten indir oyna zor bişeymi? Asıl mesele orjinal almak. Bir seriyi seviyorsan gidip paşa paşa parasını verirsin öncekilerini aldığın gibi. Hadi ben yine alıcam barkod kafayı çok sevdiğim için. Bir sürü fan (özellikle IO forumlarından) büyük ihtimalle almayacak. Yeni nesile göre kaliteli bir oyun olacaktır yalnız dediğim gibi eski Hitman tadı olmayacak.

Şimdiden alışsanız iyi edersiniz. Bir umut umarım dediklerimi yutarım diyorum tabi bunun ihtimalide görünenlere göre %1 gibi birşey.

Herşeyi geçtim en çok koyan Jesper Kyd ile David Bateson ın olmaması.

+1

Videolardan hiç "eski" Hitman'lerin havasını alamadım bende. Şu içgüdü olayıda biraz soğuttu beni.

Bari hikayesi biraz iyi olsunda onunla avunalım :/

Bu arada nette multiplayer desteği ile gelebilir diye bir söylenti var, umarım asılsızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 12 Ocak 2012; 14:59:01 >

• valla dostlar siz böyle söylüyorsanız daha umutsuzlanmak zorunda kalıyorum..

yinede eidos var işin içinde diğer firmalara benzemez diye düşünüyorum umutları yitirmeyelim diyorum
  • Eminimki oyun tamamen eski hitman oynanışını sahip olsaydı,bu seferde "bir oyun üzerine hiçmi birşey katmaz" diye eleştirecekti burdaki zihniyet.....Kanımca şahane bir oyun geliyor.Eski hitman ile yeni birtakım dinamikleri karıştırarak harika iş çıkarıyor eidos......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 13 Ocak 2012; 15:15:56 >
  • Peh, Hitman 1-2 yi HD grafiklerle piyasa sürseler hiç düşünmeden pre-order ederim. Hiç düşünmeden.

Kötü bir oyun olacağını söylemedik zaten. Ama "eski okul" dediğimiz o havadan çok uzak. Demolarda gösterilen çoğunlukla aksiyon ve yakın dövüş sahneleri. Bunlar eski oyunlarda da vardı az çok ama 47'nin özüne aykırı.

Polislerin bastığı bir mekandan kaçtığı gameplay demosu vardı. Onu izleyip, eski oyunlardan bir iki bölüm oynayın. Bariz bir eksiklik var yeni versiyonda.

Ha umarım bu dediklerimi yerimde özlediğim Ajan 47 döner. Bütünü bölümü gezip, ona göre plan yapıp, tam bir hayalet modunda bitirebiliriz görevi. En zor modda tek kayıt hakkımız olur ve sağlımız oturduğumuz yerde dolmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Eminimki oyun tamamen eski hitman oynanışını sahip olsaydı,bu seferde "bir oyun üzerine hiçmi birşey katmaz" diye eleştirecekti burdaki zihniyet.....Kanımca şahane bir oyun geliyor.Eski hitman ile yeni birtakım dinamikleri karıştırarak harika iş çıkarıyor eidos......

Para yine kazandı, yeni bir takım dinamikler hitman konseptiyle uyumlu değil...

Gidin tomb raider oynayın, hem poposu güzel...
  • quote:

quote:

Eminimki oyun tamamen eski hitman oynanışını sahip olsaydı,bu seferde "bir oyun üzerine hiçmi birşey katmaz" diye eleştirecekti burdaki zihniyet.....Kanımca şahane bir oyun geliyor.Eski hitman ile yeni birtakım dinamikleri karıştırarak harika iş çıkarıyor eidos......

Ehem Lara'nın kalçaya laf yok :)
  • quote:

quote:

Hitman oyununa, yeni konsepte uygun değil demek, diyalektin mantığına terstir. Dünya üzerinde hiçbirşey değişmeden duramaz. Bu şey oyun bile olsa..........
  • quote:

quote:

quote:

Hitman oyununa, yeni konsepte uygun değil demek, diyalektin mantığına terstir. Dünya üzerinde hiçbirşey değişmeden duramaz. Bu şey oyun bile olsa..........

O klasik güzel tadı verecekse oyunun değişmesin de ve gelişmesin hiç sakınca yok zaten zaten serinin her yeni oyununda üstüne bir şeyler katılmalıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky1920 -- 13 Ocak 2012; 2:05:34 >

• quote:

quote:

quote:

Mantık hatası yok, yayınlanan videolar hitman konseptine aykırı, değişim konusunda haklısın ama anafikir değişmez, amaç değişmez, temel değişmez, hitman oyununun amacı oyuncuya profesyonel katil deneyimi sunmaktır, ilk 4 oyun bu konsepttedir, hiçbir pro katil beş kişinin arasına dalmaz,

Biz hitman olarak silahları kapıda bırakıp binaya girmeyi seviyoruz, ondan sonra hangi polis ne zaman işiyor, hedefin kaldığı odanın yan oda boş mudur, güvenliğin rotasyon saatleri vs 15 dakika bunları hesap etmeyi seviyoruz... Sen kalkıp kadın kurtarmaya, kötü adamlara yaylım ateşi açmaya kalkarsan konsept bitmiştir,

Değişim olacaksa, konuyu güncelleyin, yeni silahlar ekleyin, yapay zekayı geliştirin, araç kullansın hitman, level tasarımlarını geliştirin vs...

Bak bakalım alttaki resmin altında ne yazıyor, konsept budur. (Hitman: Silent Assassin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK SITH -- 12 Ocak 2012; 17:53:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mantık hatası yok, yayınlanan videolar hitman konseptine aykırı, değişim konusunda haklısın ama anafikir değişmez, amaç değişmez, temel değişmez, hitman oyununun amacı oyuncuya profesyonel katil deneyimi sunmaktır, ilk 4 oyun bu konsepttedir, hiçbir pro katil beş kişinin arasına dalmaz,

Biz hitman olarak silahları kapıda bırakıp binaya girmeyi seviyoruz, ondan sonra hangi polis ne zaman işiyor, hedefin kaldığı odanın yan oda boş mudur, güvenliğin rotasyon saatleri vs 15 dakika bunları hesap etmeyi seviyoruz... Sen kalkıp kadın kurtarmaya, kötü adamlara yaylım ateşi açmaya kalkarsan konsept bitmiştir,

Değişim olacaksa, konuyu güncelleyin, yeni silahlar ekleyin, yapay zekayı geliştirin, araç kullansın hitman, level tasarımlarını geliştirin vs...

Bak bakalım alttaki resmin altında ne yazıyor, konsept budur. (Hitman: Silent Assassin)

Konu digital oyunsa her zaman değişim ve gelişim şarttır.Sizin söyleminiz evrime karşı çıkmak gibi birşey.Ha belkide onada karşın bilemiyorum.Ben yeni oyunun videolarını izlerken bana yabancı gelen çok az şey gördüm.Keltoş bizim keltoş.Teknolojinin el verdiği ölçüde yenilikler içermesi niye sıkıntı ayratır anlamıyorum
    Ve ayrıca,Bence bu oyun yeni eklenen;sizin deyiminizle racona ters yeni özellikleriyle hakettiği yere gelecektir.Hitman hiç öyle hit bir oyun olmadı.Bana sorarsan çoğu yeni yetmenin bilmediği bir Thief kadar bile olamadı.Bir klasik duruşu sergileyemedi.Ama benim gördüğüm bu yeni oluşum,bu yeni oyun
    iyi oyun olabilmenin gittikçe zorlaştığı, yeni nesil teriminin bile eskidiği şu günlerde dimdik ayakta duracak gibi...

• seriyi tekrar bitiricem

sessizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

quote:

quote:

quote:

quote:

Konu digital oyunsa her zaman değişim ve gelişim şarttır.Sizin söyleminiz evrime karşı çıkmak gibi birşey.Ha belkide onada karşın bilemiyorum.Ben yeni oyunun videolarını izlerken bana yabancı gelen çok az şey gördüm.Keltoş bizim keltoş.Teknolojinin el verdiği ölçüde yenilikler içermesi niye sıkıntı ayratır anlamıyorum
    Ve ayrıca,Bence bu oyun yeni eklenen;sizin deyiminizle racona ters yeni özellikleriyle hakettiği yere gelecektir.Hitman hiç öyle hit bir oyun olmadı.Bana sorarsan çoğu yeni yetmenin bilmediği bir Thief kadar bile olamadı.Bir klasik duruşu sergileyemedi.Ama benim gördüğüm bu yeni oluşum,bu yeni oyun
    iyi oyun olabilmenin gittikçe zorlaştığı, yeni nesil teriminin bile eskidiği şu günlerde dimdik ayakta duracak gibi...

Katılmamak mümkün değil....

• Bir adamin zilyon kere ayni noktaya isemesi cok mu mantikliydi yapmayin Allah askina. 5 kisinin arasina dalsin daha iyi ya...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.