Şimdi Ara

Hitman: Absolution (2012) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.636
Cevap
8
Favori
80.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tarikay93

1. oyundan bahsediyorsun. 2001 yılında 2. oyun çıkmamıştı. 2. oyun 2002 yılında çıktı. Ha tabii 2002 ya da 2003 ise bilemeyeceğim. Ama kanalizasyon işi 3. oyunla birlikte bitti diye hatırlıyorum. Ayrıca 3. oyun 2004 yılında çıktı. Demek ki o olamaz. Geriye sadece 1 ya da 2 kalıyor. Kanalizasyona atıyor demişsin. Bu da 1. oyunda bol bol kullanılan bir özellik.

Hocam bana 2 gibi geliyor çünkü o zamanlar gördüğüm en iyi grafikli oyundu.Çok etkilenmiştim.
    İlk çıkan oyunun grafikleri o kadar güzel olabilir miki ?

Kanalizasyon olayuında ise zaten dayım oynarken bir tek söylediğim bölümü hatırlıyorum.Ondan sonrası ya da öncesi hiç görmedim.
  • Eğer kanalizasyona inip etrafta dolanabiliyorsan 2. oyundur. Ancak kanalizasyonun içi sadece 2 adımlık yerse 1. oyundur. Ayrıca 2 oyunun da grafik olarak pek farkı yok.
  • quote:

Eğer kanalizasyona inip etrafta dolanabiliyorsan 2. oyundur. Ancak kanalizasyonun içi sadece 2 adımlık yerse 1. oyundur. Ayrıca 2 oyunun da grafik olarak pek farkı yok.

Hocam bizim adam hiç kazalizasyona girmiyor.Polisi öldürdük sonra giysiyi aldık.Zar zor adamı atıyoz.Bundan dolayı o bölümü 3-4 tekrar etti dayım.

1 galiba ''

Ben bayağı geride kalmışım şimdi Hitman 4 'ü denicem nasıl bakalım.Diğerlerini oynamaıdm hikayeler birbirine bağlı mı acaba kopukluk olur mu ?
  • Adam işte bir suikast manyağı. Her oyunda belli başlı adamlara suikast düzenliyorsun. Seride bir tek bağlanan oyunlar 1. oyunun sonu ile 3. oyunun başı. İlk oyun nerde bittiyse 3. oyun ordan başlıyor. 2. oyun ise bir geçişti. Rahip vardı, onu kurtarmaya çalışıyorduk. 4. oyun ise hiçbirine bağlı sayılmaz. Aynen bilgisayarımızdan Diana'nın bize ilettiği görevleri yapıyoruz. Oynayacaksan sana tavsiyem oyun hakkında hiçbir konuya ve mesaja bakma. Oyunun sonunu öğrenirsen sürpriz kaçar. Bir de iyi bir sisteminin olması lazım.
  • Hocam kaldırır kanımca ;
    6600 Gt
    Amd Athlon 3000+
    512 Dual Ram (1024 toplam)

Crysis - Assasian's Creed vb. oyunları kaldırıyor onuda kaldırır bence .

Peki oyu8n için müthiş bir İngilizce gerekiyor mu ? (Mesela görevi verince nereye gitceğini kendin mi buluyon yoksa haritada belli bir yer gösteriyor oraya mı gidiyon )(Hangi adamı da öldüreceğini gösteriyo mu ? =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: C£nq

quote:

Eğer kanalizasyona inip etrafta dolanabiliyorsan 2. oyundur. Ancak kanalizasyonun içi sadece 2 adımlık yerse 1. oyundur. Ayrıca 2 oyunun da grafik olarak pek farkı yok.

Hocam bizim adam hiç kazalizasyona girmiyor.Polisi öldürdük sonra giysiyi aldık.Zar zor adamı atıyoz.Bundan dolayı o bölümü 3-4 tekrar etti dayım.

1 galiba ''

Ben bayağı geride kalmışım şimdi Hitman 4 'ü denicem nasıl bakalım.Diğerlerini oynamaıdm hikayeler birbirine bağlı mı acaba kopukluk olur mu ?

polis dediği sanırım mavi giysiler giyen ellerinde kalaşnikov silahlar olan rus elemanlar..
    Üst katlara çıkıyoruz bir bölümde de general elbiseli bir elemanı sniper ile vuruyoruz..
    2 o silent bişey bişey... silent assassian şans işte bende bugün yüklemiştim.. onu oynuyordum sabah 3'den beri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xıvcax -- 6 Temmuz 2008; 11:20:16 >

• O sistem oyunu rahatça oynatır. Oyun için iyi bir İngilizce gerekmiyor. Tabii hikayeyi öğrenmek istiyorsan o başka. Görevi yaparken haritanda kırmızı renkli büyüyüp küçülen şekiller senin hedeflerin. Sanırım sarılar da isteğe bağlı kurbanlardı. Maviler polis, griler sivil, bir de VIP'ler vardı ama renklerini hatırlamıyorum. Adamları direkt olarak gidip öldürebilirsin. Fakat etrafta tanık bırakmak bölüm sonunda kazanacağın puanı ve parayı düşürecektir. Oyunun amacı zaten Silent Assassin olmak. Yani etrafta tanık bırakmadan, sessiz bir şekilde kurbanlarını öldüreceksin. Bazı bölümlerde kaza süsü vermen için imkanlar tanınıyor. Her bölümde kimin ne yaptığını, nerde dolaştığını iyi tespit edip doğru yolu seçeceksin.

Mesela oyunda festival bölümünde 3 hedefin var. Biri tavuk kılığında bir kadın. Belirli saatlerde ara sokakların birine gidip telefonla konuşuyor. Konuştuğu yerin üstünde de iple bağlanmış bir piyano var. Oraya bir yere bomba koyup kumanda ile uzaktan patlatınca piyano kadının kafasına düşüyordu. Böylece kaza süsü veriyorduk. Yalnız elindeki detanatörü biri görürse hiç iyi olmaz. Sessiz sedasız bir yerde patlatmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 6 Temmuz 2008; 13:19:46 >

• @xıvcax :

Evet hocam aynen öyleydi (Fazla geri kalmamışım iyi )

@traikay93:

Hocam bu oyunu kesin indirmem gerekiyor ya çok süper 'e benziyor.Biz Kiralık KAtil gibi bir şey oluyoruz yani oyunda ama sonu nasıl bitiyor.Sen adam öldürmek için sipariş alıyon filan nasıl bitebilir ki ?.

Birde farklı şekillerde öldürebileceğimiz kişiyi öldürme seçeneklerini kendimiz mi buluyoruz yoksa oyun bizi yönlendiriyor mu ?
  • Kurbanları öldürme yöntemleri değişik ve fazla sayıda. Örneğin bir bölümde istersen elektrik hatlarını bozup korumaların dikkatini çekip içeriye sızabilir, sokaktaki çöpçüyü öldürüp kıyafetini alarak arka bahçeye çöp toplama bahanesiyle girebilir, veya eve girip çıkan palyaçoyu öldürüp onun kıyafetini giyebilirsin. Bölümün adı "A New Life" ve burda en basit ve kolay yöntem ise eve malzeme taşıyan adamın dışardaki kamyonetindeki donutlara zehir boşaltıyorsun. Malzeme taşıyan adam ise gelip donutları emen yandaki araçta bulunan ajanlara götürüyor. Donutları yiyince ölüyorlar. Sende araca girip ajan kılığına girebilirsin. Böylece eve girebiliyorsun.

Oyunun sonunu söyleyip sürprizi bozacak değilim ama son bölümden bir önceki bölümde başkanı ve Parchezzi III diye bir adamı öldürüyoruz. Parchezzi denen herifi öldürmeye çalışırken bir takım olaylar falan çıkıyor işte. Hikayede orda iyice şekilleniyor. Sonra danışmanımız Diana bizim eve geliyor falan. Oraları söylemek istemiyorum.

• Henüz Hitman 5 in çıkıcağı konusunda resmi bir açıklama yapılmadı + ismiyle yazılmış ki buda çok saçma. İlk 4 oyunun isimlerini düşündüğünüzde(Codename 47, Silent Asssassin, Contracts, Blood Money) "Killer" bi kere çok abes kalıyor. Eidos dan resmi bi açıklama gelene kadar hala beklemedeyiz umarım yakın zamanda yapılır.
  • Walla Hitman serisinin bende hastasıyım ve arşivime eklemek için TRIPLE HIT PACK aldım. ilk oyun zaten vardı elimde böylece seriyi tamamladım. İsteyenlere taktik verilir, KILLER ismini sevmedim bizim keltoşun karizmasına yakışmamış.
  • Hitman oyunlarının senaryoları süper.
  • hitman abimiz geri dönüyor.....
  • Blood Money Süperdi Hadi Hayırlısı
  • Geleceği kesinleşti mi?Yani bi resmi açıklama yapıldı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hydr95

Geleceği kesinleşti mi?Yani bi resmi açıklama yapıldı mı?

Hayır resmi bir açıklama yapılmadı. Zaten Hitman: Killer diye dandik bir oyun ismi seriye hiç yakışmazdı.
  • bankot kafa keri dönüyor
  • Bütün serileri bitirdim blood money inanılmazdı
  • bir an önce çıksın 4 oyunuda kappattım 5. çıksın söyleyim yapımcıya :) bir gelişme varmı 5. oyunla ilgili_?
  • Hitman'da en sevdiğim şeylerden bir tanesi;özgürlük var.İllaki tek bir yol yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.