Şimdi Ara

Hitman: Absolution (2012) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.636
Cevap
8
Favori
80.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm serilerini zevkle oynadığım bi oyun bende sevindim bu habere 4 hala duruyo arada oynuyorum
  • İstanbul'dada Suikast Yapsın Kel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 29 Eylül 2008; 13:24:22 >
  • hitman filmide manyak oyunuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: canturk_35

quote:

Orjinalden alıntı: cumur

tüm serilerini zevkle oynadığım bi oyun bende sevindim bu habere 4 hala duruyo arada oynuyorum

Selam arkadaşım Benim Hitman 4 BlodMoney'in bi kaç bölümü bozuk nasıl düzgününü bulucam ya? Yardım edebilirmisin canturk_35@hotmail.com

Hitman: Absolution (2012) [ANA KONU]

bu part olayı nedır arkadasım soylermısın bende gotfather yuklu boyle bısey yok?

• quote:

Orjinalden alıntı: romeo_redline @hotma

quote:

Orjinalden alıntı: canturk_35

quote:

Orjinalden alıntı: cumur

tüm serilerini zevkle oynadığım bi oyun bende sevindim bu habere 4 hala duruyo arada oynuyorum

Selam arkadaşım Benim Hitman 4 BlodMoney'in bi kaç bölümü bozuk nasıl düzgününü bulucam ya? Yardım edebilirmisin canturk_35@hotmail.com

Hitman: Absolution (2012) [ANA KONU]

bu part olayı nedır arkadasım soylermısın bende gotfather yuklu boyle bısey yok?

Ben kendimi yaptım orda ondan yok!

• 4u kotu bitti bakalim 5nasil olacak.
  • Line Age II de ne öle ya kafa karıştırmayun !
  • Filminde uyuduğumu hatırlıyorum Hitman 5 olarak bi kaç yerde daha görmüştüm, şimdiye kadar Hitman beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı. Eminim bu da diğer serileri aratmayacak güzellikte olacaktır. Çıkış tarihi hakkında bir bilgi var mı?
  • En iyisi bence 2.cisiydi grafik olarak 3 ten daha iyiydi bence...ayrıca Rusyalı bölümler çok eğlenceliydi..
  • Hitman serisinden sadece Contactsı oynamıştım o oyun güzeldi.Torrentte Hitman Blood Moneyi gördüm.Bilgisayarda oyun yoktu indireyim dedim.İndirdim oyunu göz gezdirdim nedense beğenemedim.Hele dürbün olayı çok saçma...Bana hitap etmiyor bu oyun ama eski oyunlar adına yüklerim.Zaten boyutuda fazla olmaz.
  • hitman:blood money 10 üzerinden 10 luk oyundu oyunu bitirmiştim daha sonrada en zorda 2 bölüm hariç hepsini silent assasin olarak bitirmiştim,inşallah yeniside kendini böyle defalarca oynattırır.

bu arada video falan yokmu hiç ss falan ne boş bi konu olmuş oyunla ilgili haberden öte bi kaç materyal olsa bari
  • iptal mi edildi acaba hiç bir yeni bilgi yok
  • işallah Çok fazla bölüm yaparlar
  • Aga bu oyunu çok seviom ya Hitman Killer ne zaman çıkıo acaba?
  • Bende seviom ama korsanı durdurdular dışardan bulamıyorun
    Download edebiliyoruz sadece Bazen buluyorum ama onlarda
    bazı kısımlarda takılıyor neyse Gelsinde oynıyalım artık şu
    Hitman Killer'i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canturk_35 -- 24 Kasım 2008; 18:03:37 >
  • arkadaslar noldu hitman killer bilginiz varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kahramandoruk

arkadaslar noldu hitman killer bilginiz varmı

Şimdilik bir bilgi yok...
  • Yeni haber geli sandım ya Allah sizi napsın
  • Oyunun çıkış ismiyle ilgili bi olasılık daha "Hitman 5: Return" imiş Killer'dan daha uygun olacağı kesin
  • hitman codenme 47 ile hitman blood money tam bir klasik. 2. ve 3. oyunlarda ortalamanın üzerindeydi bana kalırsa. 5 oyunu heyecanla bekliyorum. Benim aklımda kalan efsanevi an 1. oyunda bir bölümde kılıçla saldıran bir manyağı pompalım ile kanlar içinde bırakmam olmuştu. Enfes bir sahneydi, gerçek gibi birşeydi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.