Birisi ortaya birşey sallamış. Millet hiç birşey bilmeden konu açar oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: Radical_Dreamer
Katılmamak elde değil.Zaten yapımcı tarafından da böyle bir proje hakkında açıklama gelmedi.
quote:
Orjinalden alıntı: MIKROP DOGAN
quote:
Orjinalden alıntı: canturk_35
Ewt gerçekten de çok sessiz olmamız istenio ben bıçak kullanıyorm sadece hedefi öldürüyorum ve beni hiç kimse görmüyor! Hayır böle fazla zevk alamıyorum, Çatışmada olmalı Silent Assassin güzel ama her bölümde uygulamamıza gerek yok! Bence 5 bölümde bir Sessiz olmak daha iyi!
müdür sen sessiz olmaktan zevk alamıyorsan hitman senin tarzın değil demek zorundayım.hitman serisi sağa sola mermi yağdıracağın ibret olsun diye cümle alem içinde adam katledebileceğimiz bir oyun değil.
Hayır Sessiz olmak güzel ama her bölümdede olmaz ki arada bir sesli olmamız lazım! (Sessiz olmakta güzel tabi)
quote:
Çok biliyosan kendin aç. Benim şimdiye kadar açtığım konulardan hangisi yalan çıkmış ki bu da çıksın?...
1 Adet kaynak gösterebiliyormusun? Ama gerçek bir kaynak. Gösteremiyorsan ne konuşuyorsun. Zaten Hitman gibi bir oyun çıkacak olsan çoğu yer yıkılır. Yıkılmıyorsa da büyük ihtimal ile doğru haber değildir.
quote:
Orjinalden alıntı: Pir
quote:
Çok biliyosan kendin aç. Benim şimdiye kadar açtığım konulardan hangisi yalan çıkmış ki bu da çıksın?...
Söylentiler doğru çıkar inş. da oynarız şu oyunu :)
Hiç ısınanamadım bu oyuna...
Kaynak göstermek zorunda değilim bu bir, kimseyi inandırmak zorunda değilim bu iki.
gamespotta TBA 2009 yazıyor ama ben de hatırlamıyorum resmi bir açıklama.
Madem ortaya birşey söyledin en azından arkasında dur.. Herkez birşey yazmasın kafasından . İyi ozman Crysis 10 çıkıyormuş cry engine 1000 kullanacakmış.
quote:
Madem ortaya birşey söyledin en azından arkasında dur.. Herkez birşey yazmasın kafasından . İyi ozman Crysis 10 çıkıyormuş cry engine 1000 kullanacakmış.
Neden bu kadar saldırgan olduğuna bir anlam veremedim. Arkadaşımız uzun süredir yeni çıkacak oyunlar hakkında bize işe yaracak bilgiler vermiştir hep..
quote:
Arkasında durmadığımı kim söyledi? Ben kaynak göstermek zorunda değilim dedim. Bu arada eğer güveniyorsan bilgine aç istediğin konuyu, alakader etmez.
Çıkmadı mı halaa
Bence erken açılmış bir konu daha ortada ne bir SS ne bir Teaser var. Eski oyun cinnet sebebiydi. Bir görev vardı Arap Şeyhini öldür diye 4 saat düşündüm sonunda herkesi öldürmeye karar vermiştim.
saçma sapan işler ne kadar eski bi forum 2007 deki açılmış forum hala duruyo
quote:
Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
Bence erken açılmış bir konu daha ortada ne bir SS ne bir Teaser var. Eski oyun cinnet sebebiydi. Bir görev vardı Arap Şeyhini öldür diye 4 saat düşündüm sonunda herkesi öldürmeye karar vermiştim.
O bölüm çok zordu yaa
quote:
Orjinalden alıntı: GöKHaN 35
quote:
Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
O bölüm çok zordu yaa
Aslında başta iyi gidiyordum kumarhaneden personel odasına girip dolaba saklandım bir kişi gördü taradım onu sonra 3 güvenlikçi gördü onlardı da taradım neyse asansöre bindim 1 kişiyi boğdum 2 kişi gördü onlarıda taradım cesetleri asansöre tıktım. Üst katta Yangın alarmını çaldım 6 koruma benden şüpelenip bana saldırdı kendimi tutamadım savurdum mermileri 6 koruma ve 10+ sivil can verdi. 1.5 saat namussuz petrol kralını aradım odasında buldum önce boğdum sonra sinirimi alamayıp 25 mermi sıktım. Neyse hala sinirleniyorum ya orayı geçmem bile mucizeydi
hitman gibi hasta olduğum bir serinin 5. oyununun konusu doğum günümde açılmış