Şimdi Ara

Hitman: Absolution (2012) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.636
Cevap
8
Favori
80.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şahbaba

Hitman bir triology'di ve bitti! tıpkı karayip korsanları gibi... karayip korsanları nasıl ki 4. film çekilmeyecekse, hitman'inde yeni oyunu çıkmayacak. BloodyMoney'de hitman öldü zaten. O öldü.

Trilogy üçleme olur benim bildiğim. Hitman'in 4 oyunu yapıldı...
  • quote:

Hitman bir triology'di ve bitti! tıpkı karayip korsanları gibi... karayip korsanları nasıl ki 4. film çekilmeyecekse, hitman'inde yeni oyunu çıkmayacak. BloodyMoney'de hitman öldü zaten. O öldü.

1.Dostum Hitman blood moneyde ölmedi.Uzak doğuya kaçtı.
    2.Karayip korsanlarının devam filmi çekilecekmiş konusunun ne olduğu tam bilmiyorum.X-Men Origins Wolverine gibi olur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Hitman bir triology'dir.. contract ara oyundur... tıpkı san adreas gibi..

Ancak ben de şimdi biraz araştırma yaptım, 5. oyunun (aslında 4 oluyor) gelmesi muhtemel. çünkü bloody money'in sonu bunu gerektiriyor. Hitman Diana o ruju dudağına sürüp agent 47 öpmesi, bir nevi panzehir gibi bir şey..

Mesajımı silmemein sebebi de budur... Bekliyoruz Yeni Hitman'i.. çıkacak inşallah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Hitman bir triology'dir.. contract ara oyundur... tıpkı san adreas gibi..

Ancak ben de şimdi biraz araştırma yaptım, 5. oyunun (aslında 4 oluyor) gelmesi muhtemel. çünkü bloody money'in sonu bunu gerektiriyor. Hitman Diana o ruju dudağına sürüp agent 47 öpmesi, bir nevi panzehir gibi bir şey..

Mesajımı silmemein sebebi de budur... Bekliyoruz Yeni Hitman'i.. çıkacak inşallah.

Oyunun isim haklarını eidos taşıyordu ve o da kapatıldı.Yeni bir dağıtımcı arıyordur yapımcı firma tabi bu nedenle sözde çıkacak oyunun adı değişik olabilir.Ve başka bir ihtimal de dağıtımcının değişmesi sonucu oyunun beklenenden daha da geç gelmesi.

En korkunç ihtimalse bir daha hitman oyunun gelmemesi olur herhalde.

• hitman finalinde öldü sanıp kapıyıp silmiştim oyunu bensonra forumda okudum tekrar yükliyip bitirmiştim inş yeni oyunlarıda çıkar
  • dostum bende ilk başta uyandırmak için kombinasyonda çok uğraşmıştım meğerkine çok basitbişimiş son bölümde tabutun içindeyken
  • Ne zaman çıkıyor bu
  • Hitman 5'i hazırlayacak olanlar Batman: Arkham Asylum'un geliştiricisi Rocksteady olabilirmiş.
    Kaynak: http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=21824
  • Eidos'un açıklamasına göre yeni Hitman oyununu Rocksteady Studios değil, yine IO Interactive geliştiriyor.
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=65310
  • hala belli değil :S
  • tarih 2010 sonuna doğruu die duymuştum
  • Rocksteady yapmasın yahu, batman 2 istiyoruz biz onladan
  • Şu oyunu hiç sevmiyorum ya , oynarken herkesin sevipte,zevk aldığı benim alamadığım tek oyun.
    Sizlerin çoğuyla ters düştüğüm tek oyun..
  • yine pırtladı bu konu böyle bir resmiyet yokki oyun olsn herhangi bir açıklama geren ya da duyan yok..
  • Çıkmıcak bence

• özledik hitman be seni.10. oyunun çıksa bile yine oynarım yine oynarım.
  • Hitman'ın yenisi çıkmaması gibi bir durum söz konusu değil elbet duyurulup,çıkar ama 2010 ama 2012.
  • Yeni oyunun duyurulması gerçekten güzel haber. Severek oynadığım serilerden biridir. Yenisini de severek oynayacağımdan eminim.
  • Abi çok iyi ya
    47 özletti kendini
  • Bu oyunun verdiği hissi hiçbir oyun veremiyor bana.Bekleyenler listesinde olduğum bir oyun daha.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.