Şimdi Ara

Hitman: Absolution (2012) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.636
Cevap
8
Favori
80.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Budur uzun zamandır bu oyunun hastasıyım...
  • varmı bi haber
  • 03 May, 2011 çıkış tarihi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Neden bilmiyorum fakat bir türlü oynayamıyorum bu oyunu.Blood Money,Contracts bu 2 oyunu oynadım fakat daha yarısına gelmeden sildim.Bir türlü beğenemiyorum.Büyük ihtimal bu oyundada olacak ama bir ümit.

+1
  • Demekki oyuna bakış açınız farklı
    Oyun tam bir şaheser bana göre. Türünün en iyisi bence. Onu taklit etmeye çalışan çok oldu (örn:velvet ass.) ama hiç biri başaramadı. En güzeli tartışmasız bizim keltoş 47 . Üstüne tanımam. Hele o keskin ve soğuk bakışı yokmu. O bakışı bile oyunu almaya yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

03 May, 2011 çıkış tarihi

Kim öle kim kala
  • Bende son oyunu bitirmiştim 2 sene önceydi heralde çok güzeldi Bide yıllar önce ilk oyunun yarıya kadar gelmiştim bitirmek nasip olmadı çok güzeldi halbuki

Ama 2 ve 3 ü beğenmemiştim , güzel değil mi bana mı öyle geldi acaba

5. oyunu da sabırsızlıkla bekliyoruz
  • en güzeli 2. olandı bence
  • quote:

bu tarih kesin mi ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BATYUS

quote:

bu tarih kesin mi ki ?

bekle bekle hal olduk
  • yeni haber varmı hitman 5'ten
  • 2010 sonuna doğru diye biliyorum.
  • Kaç sene geçti son oyundan.sanırım 5 oluyo.6 yıl sonra yeni bir oyun(2011 olarak düşünrsek) .

Son oyunun resmi olarak açıklandımı ?

blood money çok iyi bir oyundu.Kaza süsü verme kılık değiştirme gibi özellikleriyle çok iyidi.Adamın duruşu,karizması ve diğer özellikleriyle herkes isteristemez biraz hayran olmuştur.Tekrar söylüyorum 6 yıl çok fazla.Bu adamlar nabıyor ?
  • Oyun çıkacak haberi yapıldığı zaman yengem hamileydi
    Lan yeğenim yürümeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Kaç sene geçti son oyundan.sanırım 5 oluyo.6 yıl sonra yeni bir oyun(2011 olarak düşünrsek) .

blood money çok iyi bir oyundu.Kaza süsü verme kılık değiştirme gibi özellikleriyle çok iyidi.Adamın duruşu,karizması ve diğer özellikleriyle herkes isteristemez biraz hayran olmuştur.Tekrar söylüyorum 6 yıl çok fazla.Bu adamlar nabıyor ?

4 yıl oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Kaç sene geçti son oyundan.sanırım 5 oluyo.6 yıl sonra yeni bir oyun(2011 olarak düşünrsek) .

4 yıl oldu..

Olabilir.2006 diye hatırlıyorum ama wikipediaya baktıgımda bugün 2005 olarak gösterilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The maXz! -- 2 Mayıs 2010; 22:43:30 >

• 2010'un son çeyreğinde veya Mayıs 2011 de çıkabilir.
  • Olsun ben 1-2-3 bitirdim 4 ü sistemim yetmediği için oynayamamıştım.Şimdi kurdum ama diğerlerinden ona sıra gelmiyor.Ona özel vakit ayırmak istiyorum çünkü Hitman'i ciddi ciddi pro oynamayı seviyorum
  • ya en sevdiğim oyun çok varmış çıkmasına 2011.. inş bu yıl çıkar.bu ay çıksa ah
  • Bu oyun çıktığı zaman p2 300 pc ye sahiptim.Pc de değiştirmediği içn çalışmıyordu bende.İnternet cafede hitman 2 di sanırım 1-2 defa oynadım.En sevdiğim hareket arkadan gizlice gidip adamın boynunu iple(halat gibi kalın) çekip kendi sırtınızdan yere düşürüyordunuz.Birde boynundan iğne vurma vardı yanlış hatırlamıyorsam.O yüzden sırf arkadan giderdim bu hareketler için
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.