Şimdi Ara

Hitman: Absolution (2012) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.636
Cevap
8
Favori
80.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blood moneyde tüm bölümleri silent assasinde bitiyorum.sanırım assasinlik benim işim yayardım isteyene her türlü çeşit çeşit yollar söyleyebilirim.bu arada hitmanın film noldu ya kasımda çıkıcak diyorlardı.çıkmadı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

blood moneyde tüm bölümleri silent assasinde bitiyorum.sanırım assasinlik benim işim yayardım isteyene her türlü çeşit çeşit yollar söyleyebilirim.bu arada hitmanın film noldu ya kasımda çıkıcak diyorlardı.çıkmadı mı?

Bugün sinemalarda oynamaya başladı film.
  • ss yokmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

ss yokmu ?

Yakında inşallah..
  • quote:

blood moneyde tüm bölümleri silent assasinde bitiyorum.sanırım assasinlik benim işim yayardım isteyene her türlü çeşit çeşit yollar söyleyebilirim.bu arada hitmanın film noldu ya kasımda çıkıcak diyorlardı.çıkmadı mı?

@disaster, demekki aynı tarzda oynuyoruz. Ben de 2. oyundan itibaren hep silent assassin olarak bitirmeye uğraşmıştım. Bazı bölümler çok uzun olduğunda ve ben de çok zor ilerleyebildiğimde(çoğunlukla da şansın yardımıyla) birkaç gereksiz hedefi vurunca S.A. olarak bitiremiyordum baştan da oynamıyordum ama genelde 2-3-4'te yüzde doksan dokuz Silent Assassin olarak bitirmişimdir. Böyle rol yapmak çok hoşuma gidiyor. Yoksa zaten silahı aldın mı uzaktan birini vurursan diğerleri de kontrol için ölünün yanına gidiyor ve uzaktan hepsini temizleyebiliyorsunuz. İşin tadı sadece hedefi öldürmek, yürüyerek uzaklaşmak, mümkünse alarmı devreye sokmamak ve kimseye zarar vermemek. Bir kere kovalanıyordum ama alarm çalmamıştı, arkamdan ateş ede ede koşuyorlardı, Silent Assassin seviyesi ile bölümü noktalamak istediğimden tabana kuvvet kaçmıştım birkaç dakika

Ayrıca film bugün vizyona girdi diye biliyorum. Üniden direk eve geçtiğim için bakamadım ama 7 Aralık'ta gelecekti... Ben başrol oyuncusunu pek beğenmediğim için filme karşı biraz önyargılıyım. İzleyen arkadaşların yorumlarını aldıktan sonra gitmeyi düşünüyorum.

• @Pir oyunun tam ismi. Hitman 5: Killer değilmi..???
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

@Pir oyunun tam ismi. Hitman 5: Killer değilmi..???

Evet öyle ama zaten beşinci oyun olduğunu herkes bildiği için yazma gereği duymadım...
  • güzel haber. İyi bir seri. Grafikleri de geliştirirler umarım
  • walla uzun zamandırda oynamıyoduk çıksada sıkıntımız gitse bide istanbula falan gelse bildiğimiz mekanlarda da suikast falan yapsak
  • Blood Money inanılmazdı inş buda güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

@disaster, demekki aynı tarzda oynuyoruz. Ben de 2. oyundan itibaren hep silent assassin olarak bitirmeye uğraşmıştım. Bazı bölümler çok uzun olduğunda ve ben de çok zor ilerleyebildiğimde(çoğunlukla da şansın yardımıyla) birkaç gereksiz hedefi vurunca S.A. olarak bitiremiyordum baştan da oynamıyordum ama genelde 2-3-4'te yüzde doksan dokuz Silent Assassin olarak bitirmişimdir. Böyle rol yapmak çok hoşuma gidiyor. Yoksa zaten silahı aldın mı uzaktan birini vurursan diğerleri de kontrol için ölünün yanına gidiyor ve uzaktan hepsini temizleyebiliyorsunuz. İşin tadı sadece hedefi öldürmek, yürüyerek uzaklaşmak, mümkünse alarmı devreye sokmamak ve kimseye zarar vermemek. Bir kere kovalanıyordum ama alarm çalmamıştı, arkamdan ateş ede ede koşuyorlardı, Silent Assassin seviyesi ile bölümü noktalamak istediğimden tabana kuvvet kaçmıştım birkaç dakika

Ayrıca film bugün vizyona girdi diye biliyorum. Üniden direk eve geçtiğim için bakamadım ama 7 Aralık'ta gelecekti... Ben başrol oyuncusunu pek beğenmediğim için filme karşı biraz önyargılıyım. İzleyen arkadaşların yorumlarını aldıktan sonra gitmeyi düşünüyorum.

evet @Dave oyuna yaklaşımlarımız aynıymışbu arada filmi izleyenler sırf aksiyon içeriği olduğunu ve baya bi erotik sahne olduğunu söylediler.Agent 47'i oynayan elemanı yakıştıramadığımdan ve gizlilikten uzaklaşıldığından dolayı hayalimdeki agent 47'i filmi izleyerek baltalamayacağım valla.hitmanın olayı aksiyon değil gizlilik dedikçe adamlar aksiyona boğmuşlar filmi.....

• filmde hazır çıkmışken
  • Oyun 2008 yılının Mayıs ayında piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Size biraz yeni oyun hakkında açıklama yapmak istiyorum: Oyun yine her seride olduğu gibi üç seviyede oynanacak ''Normal'' ''Expert'' ve ''Professional'' olarak. Oyunda yine birçok ülkede çeşitli suikastler işleyeceğiz. İskoçya'dan Suriye'ye kadar birçok ülke gezeceğiz. Suriye, Vietnam, Tayland, Portekiz, Norveç, İsviçre, Küba, İskoçya gibi ülkelerde çeşitli suikastler işleyeceğiz. Dileğim oyunun verilen tarihte çıkması çıkması.
  • Bu oyunun Mayıs da çıkma gibi bir lüksü yok en erken 2009 başında çıkar. Ayrıca oyunun ismi resmi olarak açıklanmadı. Hitman:Killer gibi isimler sadece söylentiden ibaret. Her duyduğunuza inananıyorsunuz ne diyim...
  • Evet filmi çıktı hani oyun nerde resmi bir açıklama yok konu açılıyor çıkarsa bilemem ama çıkacağı belli olmayan ve açıklanmamış bir oyunun konusu çok saçma
  • Güzel haber çok teşekkür ederim.....
  • sevindim çıksın bi an önce
  • Hitmanin serisinin en iyisi 2 inciydi(silent assasion).Umarım bu da öyle olur
  • Ya hala oyun hakkında ss vbvb şeyler yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Ya hala oyun hakkında ss vbvb şeyler yok mu

Maalesef...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.