Şimdi Ara

HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
12.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XBOX360 ta seçim yerini bulabildiniz mi?
  • bölge ile de alakalı olabilir, çok zor olmadığı için denemekte fayda var. Ayrıca yine bu forumda 23 studios ekibinden kişiler vardı, onlarada danışarak hızlı cevaplar alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YILMAZ.NQ7

Arkadaşlar daha iki gün önce D&R'dan X360'a aldığım Hitman Absolution Profession edition Türkçe altyazı menü oyunu X360'a taktım ne türkçe menü ne türkçe altyazı var ayarları kurcaladım türkçe diye seçenek yok eğer bu sorunu yapan veya yardımcı olan biri olursa çok sevinirim ... YARDIMINIZA İHTİYACIM VARRRR

İsterseniz makul fiyata bana satın. Şaka bir yana gidin iade edin insanları kandırmaya hakları.

• ya kesin vardır sen görememişsindir
    hayrına isoyu upload etsen de baksak
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

ya kesin vardır sen görememişsindir
    hayrına isoyu upload etsen de baksak

harbiden çok güzel olurdu
  • oyun dondu ya. ana ekranda ilk bölüme girerken takıldı kaldı. bu sorunu yaşayan var mı başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YILMAZ.NQ7

D&R'la konuştum pazartesi firmayla konuşuruz değişim hakkını isteriz dedi .....
    halbuki oyunun jelatininde türkçe altyazı menü yazıyordu şans herhalde yanlış basmışlar bilmiyorum o şansda beni buldu ya hayırlısı

Hocam ben bilgisayara internetten indirdim bende bile turkce var ilk altyaziyi actin mi ?

• Bir sonuç çıktı mı bu konudan, ben de türkçe altyazı seçeneğini bulamayanlardanım.
  • Şok haber beyler oyun d@r gibi marketlerden kaldirilmiş hicbir versiyonda tr dil destegi yokmuş gecen bir arkadaş konu acmişti hatta dogruymuş demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Şok haber beyler oyun d@r gibi marketlerden kaldirilmiş hicbir versiyonda tr dil destegi yokmuş gecen bir arkadaş konu acmişti hatta dogruymuş demek.

İlk gelen ürünlerde vardı büyük ihtimalle.Çünkü oyun incelemelerinde oyun türkçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maslock

quote:

Şok haber beyler oyun d@r gibi marketlerden kaldirilmiş hicbir versiyonda tr dil destegi yokmuş gecen bir arkadaş konu acmişti hatta dogruymuş demek.

İlk gelen ürünlerde vardı büyük ihtimalle.Çünkü oyun incelemelerinde oyun türkçe.

O incelenen versiyonların hepsi PC den ama, yukarıda cümleyi yanlış kurdum D&R gibi yerlerden oyunun Xbox 360 versiyonlarını toplatıyorlarmış şuan PS3 sürümü hakkında bir bilgim yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maslock

quote:

O incelenen versiyonların hepsi PC den ama, yukarıda cümleyi yanlış kurdum D&R gibi yerlerden oyunun Xbox 360 versiyonlarını toplatıyorlarmış şuan PS3 sürümü hakkında bir bilgim yok.

olan o kadar para veren insanlara oldu desene.

• bi oyun oynariz dedik Tr altyazili ellerine yuzlerine bulastirmislar
  • Ciddi ciddi gelmeyecek galiba TR altyazılı versiyonu.
  • Fazla İngilizce gerektiren bir oyun değil, iyi ki çıktığı zaman yurtdışından almışım yoksa boş yere bekleyecektim.
  • 23 Studios elemanları bir açıklama yapsalar aslında
  • Bu yapımcıların kendi açıklaması değil miydi zaten Türkçe altyazılı gelecek diye daha ne sebeple kaldırılıyor anlamış değilim.
  • Beter olsunlar rezil herifler.

Sadece türkiyeye getirilen dvd lere koyarlarsa altyazıyı böyle olur. Bir tek kendileri zeki zaten. Dünyanın neresinde var bölgeye özel altyazı.

Sürünsünler.

• http://www.zavvi.com/games/platforms/xbox-360/hitman-absolution/10460617.html (kargo beleş)

hiç kasmaya gerek yok sonuçta rpg oyunu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi md07tr -- 19 Aralık 2012; 12:08:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Bu yapımcıların kendi açıklaması değil miydi zaten Türkçe altyazılı gelecek diye daha ne sebeple kaldırılıyor anlamış değilim.

Tr altyazı yok diye kaldırmışlar raflardan oyunları.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.