Şimdi Ara

HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
12.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha iki gün önce D&R'dan X360'a aldığım Hitman Absolution Profession edition Türkçe altyazı menü oyunu X360'a taktım ne türkçe menü ne türkçe altyazı var ayarları kurcaladım türkçe diye seçenek yok eğer bu sorunu yapan veya yardımcı olan biri olursa çok sevinirim ... YARDIMINIZA İHTİYACIM VARRRR

• Yapay Zekanın Yanıtı

HITMAN: ABSOLUTION Türkçe Yama Yardımı (Xbox 360)

Hitman: Absolution Türkçe Yama ile oyunu Türkçe dilinde deneyimleyebilirsiniz. Oyunun tüm metinlerini ve seslendirmelerini Türkçe'ye çeviren bu yama, oyun keyfinizi artıracaktır.

Xbox 360 için Türkçe Yama Kurulumu

• Türkçe yama dosyasını indirin.
    • Xbox 360'ınızda, oyunun kurulu olduğu USB sürücüsünü takın.
    • "Content" klasörünü açın ve Türkçe yama dosyasını buraya kopyalayın.
    • Oyunu başlatın ve Türkçe dilini seçin.

Yama Özellikleri

• Oyunun tüm metinlerini ve seslendirmelerini Türkçe'ye çevirir.
    • Orijinal oyun deneyimini korurken, oyunu Türkçe olarak anlamanıza yardımcı olur.
    • Oyun keyfinizi artırır ve daha sürükleyici bir deneyim sunar.

Hitman: Absolution Türkçe yamasını indirerek oyunu Türkçe olarak oynayabilir ve aksiyon dolu maceranın keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • daha turkce surum cıkmadı?
  • Orjinal aldın ise muhakkak vardır altyazı. ayarlardan türkçe dili seçmelisin.
    Eğer kopya ise boşa arama. kopyalarda türkçe yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YILMAZ.NQ7

Arkadaşlar daha iki gün önce D&R'dan X360'a aldığım Hitman Absolution Profession edition Türkçe altyazı menü oyunu X360'a taktım ne türkçe menü ne türkçe altyazı var ayarları kurcaladım türkçe diye seçenek yok eğer bu sorunu yapan veya yardımcı olan biri olursa çok sevinirim ... YARDIMINIZA İHTİYACIM VARRRR

Yok artik daha neler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar daha iki gün önce D&R'dan X360'a aldığım Hitman Absolution Profession edition Türkçe altyazı menü oyunu X360'a taktım ne türkçe menü ne türkçe altyazı var ayarları kurcaladım türkçe diye seçenek yok eğer bu sorunu yapan veya yardımcı olan biri olursa çok sevinirim ... YARDIMINIZA İHTİYACIM VARRRR

türkiyede türkçe sürün yokmu

• Yuh hadi ben korsancıyım da sen nasıl türkçe oynayamıyorsun bizi mi kekliyor ki tiglon

• quote:

Oyuna bir daha dikkatli şekilde bak bence. Yine de sorunu halledemezsen müşteri temsilcisini bir ara derim. O kadar para vermişsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dashboardu Türkçe'ye çevirirsen bir ihtimal altyazı gelebilir. Bazı avrupa sürüm oyunlarda dashboardun dili oyunun altyazısını etkileyebiliyordu. Olmadı D&R'a gidip iade edebiliyorsan bence et.
  • vardır arkadaşım options'larda iyi kurcala
  • Subtitle langueges falan diye bir seçenek yok mu orda vardır türkçe
  • ARKADAŞLAR HEPSİNİ YAPTIM AMA TÜRKÇE DİYE BİŞEY YOKKKKK
  • DİL AYARLARI YOKKK BE ABİİİ
  • quote:

DİL AYARLARI YOKKK BE ABİİİ

Dashboard ayarlarından Türkiye'yi seçip denesene bir de. Yukarda yazmıştım bazı oyunlarda hangi dashboard dili seçiliyse o açılabiliyor.
  • dashboardıda türkçe yaptım ama gene olmuyor...
  • Oyunun jelatininde turkce altyazili yaziyomuydu.Eger yaziyosa fisinle beraber iade et tr yok diye.Bana olcakki ortaligi ayaga kaldiririm.

• Pro Edition da Türkçe dil desteği koymamış olabilirler.
  • D&R'la konuştum pazartesi firmayla konuşuruz değişim hakkını isteriz dedi .....
    halbuki oyunun jelatininde türkçe altyazı menü yazıyordu şans herhalde yanlış basmışlar bilmiyorum o şansda beni buldu ya hayırlısı
  • Var mı bir gelişme? Bir oyunun Türkçe altyazısı bu kadar amatörce çıkarılamaz sanırım.
  • ayarlardan tr altyazıyı seçmezsen olmaz tabi,ayarlaman gerekiyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.