Şimdi Ara

HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
12.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hort gibi olacak ama ne oldu ses çıktı mı oyundan? Türkçe değilse iade hakkın var ne yaptın?
  • Arkadaş konuyla ilgisini kesti sanırım, ne zamandır cevap vermiyor sorulanlara.
  • TR altyazılar da çok küçük. Bir noktadan sonra okumak çok güçleşiyor açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNNroaD -- 29 Aralık 2012; 23:21:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Şok haber beyler oyun d@r gibi marketlerden kaldirilmiş hicbir versiyonda tr dil destegi yokmuş gecen bir arkadaş konu acmişti hatta dogruymuş demek.

Olaya bak
  • Yapmayın etmeyin atmayın Ben aldım D&R den gayette var Türkçe altyazı. Oyundaki tüm yazılar Türkçe.
    Alın size bolca SS.

HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360 HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360 HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360
     HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360 HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360 HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360 HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360

• ARKADAŞLAR SORUN ÇÖZÜLDÜ Hitman:ABSOLUTİON'un Professional , deluxe Edition sürümlerinde türkçe alt yazı yokmuş sadece basım hatası dediler BENDE HİTMAN'IN NORMAL OLAN SÜRÜMÜNÜ ALDIM SADECE NORMAN SÜRÜMLERDE TR ALYAZI MENÜ VAR PARAMIN ÜSÜTÜNÜ ALDIM BİRAZ EK YAPIM BaTTLefield3 Premium edition aldım. ilginiz için teşşekür ederim hepinize çok saolun ama Professional , deluxe Edition sürümlerinde türkçe alt yazı yokmuş... D&R dan söylediler ....
  • türkçe altyazıyı onlinedan ekleyebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

türkçe altyazıyı onlinedan ekleyebiliyor muyuz?

Hayır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

türkçe altyazıyı onlinedan ekleyebiliyor muyuz?

Hayır.

Tr hesabından da mı olmuyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaça sattı oyunu üçkağıtçı D&R ? 180 mi 200 TL mi ? Shopto.net de 19 pounds 55 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Yapmayın etmeyin atmayın Ben aldım D&R den gayette var Türkçe altyazı. Oyundaki tüm yazılar Türkçe.
    Alın size bolca SS.

HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360 HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360 HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360
     HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360 HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360 HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360 HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360

hocam hayrına jtagrip falan yapsan millet altyazılı oynasa.

• Arkadaşlar oyunun türkçe altyazılı versiyonu kadıköyde var mıdır malum şekilde ?
  • Bildiğim kadarıyla türkçe versiyonu yalnızca orjinal oyunlarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Bildiğim kadarıyla türkçe versiyonu yalnızca orjinal oyunlarda var.

Sadece tekno ve müzik market mağazalarında satılan versiyonda TR altyazı desteği var bende zorent de bulamayınca mecburen orjinal almak zorunda kaldım gittigidiyor da sıfırı 89 TL ve 3 ay taksit yaptırdım.
  • quote:

quote:

Sadece tekno ve müzik market mağazalarında satılan versiyonda TR altyazı desteği var bende zorent de bulamayınca mecburen orjinal almak zorunda kaldım gittigidiyor da sıfırı 89 TL ve 3 ay taksit yaptırdım.

Hatları karıştırdın.
  • quote:

quote:

quote:

Hatları karıştırdın.

Hayır karıştırmadım, tabii ki sadece orjinal oyunda tr dil desteği var ama TR de her orjinal satılan yerde mesela spot dükkanlarda oyunun İngilizce versiyon var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hatları karıştırdın.

Hayır karıştırmadım, tabii ki sadece orjinal oyunda tr dil desteği var ama TR de her orjinal satılan yerde mesela spot dükkanlarda oyunun İngilizce versiyon var.

Demek istediğim;soruyu soran kişi ben değildim,yanlış kişiye alıntı yaptığındı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Yapmayın etmeyin atmayın Ben aldım D&R den gayette var Türkçe altyazı. Oyundaki tüm yazılar Türkçe.
    Alın size bolca SS.

hocam ilerde hitmanı atmak isterseniz ben alabilirim.
    türkçe altyazı desteği var diyim çıkmıyormuş.. sizin cd kesin türkçe olduğundan güvenebilirim.

•  HİTMAN ABSOLUTİON TR ALT YAZI MENÜ YARDIM XBOX 360

Benim Türkçe Hitman da bugün elime ulaştı kısmet şimdi oynamakmış. 2012 yılında sevdiğim türlerden 2 oyunu ertelemiştim biri Hitman öteki de RE 6.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 16 Nisan 2013; 19:31:23 >
  • Absolution'ı oynayın gençler çok sağlam oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.