Şimdi Ara

HITMAN REBOOT ANAKONU [PS4] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
12
Favori
13.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun olmuyor işte tutmuyor neden hala diretiyorlar anlamak mümkün değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Bu oyun olmuyor işte tutmuyor neden hala diretiyorlar anlamak mümkün değil

tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charli293

oyunun tam deneyim paketini aldim.zamaninda bloodmoney'i defalarca kez oynamistim.yeni hitman oyunuda direk bloodmoney'nin izinden gitmis.Aldiktan aonra bir pismanlik hissi yasamadim acikcasi cunku yapilacak cik fazla ekstra sey koymuslar.hedefi farkli sekillerde öldürmenin onlarca yolu var.oyun 3 bölum olarak cikis yapti ve her biri kendini defalarca kez oynatir.özellikler esas bölüm olan paris cok buyuk tasarlanmis etrafi kesfederek oynamak cok keyifli olmus.Bir ara kayboldugum oldu paris bölümunde.oyunu kolaylastian yardimlarin hepsi ayarlar kisminda kapatilabiliyor.Yardim olmadan oynayinca daha cok keyif aldim.Bir bolum var suan hemen biter gibi dusunmeyin icerigi gayet yeterli ve dolu olmus.hitman oyunlarindan hoslaniyorsaniz bu oyunuda dusunmeden alin derim.

Detaylı yorum için teşekkürler dostum. Ben de aynı senin gibi Blood Money'i defalarca oynadım. PS4 ilk çıktığı günden beri bu oyunun duyurulmasını bekliyordum. Olumlu yorumların beni sevindirdi. Ay ay bölüm çıkacak olmasına da takılmıyorum. Belki daha da heyecanlı olacak böylesi.

Sindire sindire oynamayı severim oyunu. Bu sebeple beğeneceğimi ümit ediyorum.

Gta'da auto-aim, yarış oyunlarında ise fren çizgisi düşmanı birisi olarak ilk iş oyundaki yardımları kapatacağım.

• elusive target modu çok hoşuma gitti. yani sana bi hedef verilecek o hedefi belirli tarihe kadar öldürdün öldürdün, öldüremedin adamı bi daha göremiyosun. ayrıca bu oyun modunu duyurulan her hedef için sadece bir kere oynayabiliyosun, yani tekrar şansını deneme ihtimali yok, kaydettiğin yerden başlama yok, adamı vurmaya çalışırken ıskaladın veya şüphelendi adam kaçarsa tamamen ortadan kayboluyo. baya gerçekçi bi mod olmuş bence.
  • Efsane geri döndüSabahtan beri aralıksız oynuyorum.Paris bölümünde her türlü süikasti yaptım.Tek bölüm olmasına rağmen hiç sıkılmadan oynadım,oynuyorum.Bölüm tasarımı inanılmaz güzel olmuş.Bir sürü seçenek var önünde istediğin şekilde oyna.Ah bide Tr altyazı olsaydıArada seslerde takılma oluyor bende sanırım sürekli internete bağlı olduğu için arada kesilmeler oluyor,internetimde çok kötü bu ara.

• Aşırı kısa olmuş oynamamla bitmesi bir oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yellow_Lambo kullanıcısına yanıt
    özellikle instingt modunun kapatin.Bu sekilde daha gercekci ve heyecanli oluyor.Bana kalirsa hic koyulmamasi gerekirdi.yeni hitman oynayanlar icin dusunulmus belliki.eski hitmanciler sevmez pek.

• quote:

özellikle instingt modunun kapatin.Bu sekilde daha gercekci ve heyecanli oluyor.Bana kalirsa hic koyulmamasi gerekirdi.yeni hitman oynayanlar icin dusunulmus belliki.eski hitmanciler sevmez pek.

Kesinlikle katılıyorum. Hitman serisiyle asla bağdaşmayan bir özellik. Yeni oyuncular için düşünülmüş ancak oyunun o yaratıcı ve spontane yapısına ters bir özellik.

Bir dahaki oyunda tamamen kaldırırlar İnşallah.

Bir de ben bir noktayı kaçırdım. Oyunun her ay gelecek bölümleri ücretsiz olacak değil mi ?
  • Yellow_Lambo kullanıcısına yanıt
    Evet ucretsiz olucak.italya,fas,tayland,amerika ve japonya gelicek sirasiyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yellow_Lambo

quote:

Kesinlikle katılıyorum. Hitman serisiyle asla bağdaşmayan bir özellik. Yeni oyuncular için düşünülmüş ancak oyunun o yaratıcı ve spontane yapısına ters bir özellik.

Bir dahaki oyunda tamamen kaldırırlar İnşallah.

Bir de ben bir noktayı kaçırdım. Oyunun her ay gelecek bölümleri ücretsiz olacak değil mi ?

eğer full paket almışsan ücretsiz gelecek.

• episode oyunlarının da suyu çıkmaya başladı. oyun ne kadar güzel olursa olsun tüm içerik oyuna aktarıldığında oynarım ben bunu. hem o zaman fiyat da indirim yer kesin.
  • Dostlar hangi paketi aldığımızda tüm bölümler ve yeni çıkacak paketler yükleniyor ? Dijital ilk kez alıyorum o yüzden sorayım istedim.

• *DeviantART kullanıcısına yanıt
    full experience (tam deneyim)paketi.

• quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Dostlar hangi paketi aldığımızda tüm bölümler ve yeni çıkacak paketler yükleniyor ? Dijital ilk kez alıyorum o yüzden sorayım istedim.

Hitman Tam Deneyim i alıcaksın 179 lira olanı bende 1 saat önce aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVitoCarleone_ -- 12 Mart 2016; 23:20:40 >
  • Telltale oyunu değil bu Hitman. Sen oyunu prestij olarak böyle küçük bir seviyeye çekip başarılı son 2 oyun sonrası çıtanıda aşağı çekersen satışlar çakılır. 40-50 lira seviyesine inene kadar almayı düşünmüyorum. Puanlarıda oyunun kendi seviyesine göre çok aşağıda.

• Oyunu PS4'e mi PC'ye mi alsam karar veremedim.

Intel Core i5 2.8 GHz, NVIDIA Geforce GTX 950M, 12 gb ram.

Nasıl bir sonuç alırım acaba? Steam'deki önerilen gereksinimlere göre düşük.
  • oyun en ucuz hangi psnde. bi de forumda kardeşlik konusu vardı kalktı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnzoLodovico

quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Dostlar hangi paketi aldığımızda tüm bölümler ve yeni çıkacak paketler yükleniyor ? Dijital ilk kez alıyorum o yüzden sorayım istedim.

Hitman Tam Deneyim i alıcaksın 179 lira olanı bende 1 saat önce aldım

Peki şuan tam deneyim paketinde kaç bölüm var hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 14 Mart 2016; 15:11:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

oyun en ucuz hangi psnde. bi de forumda kardeşlik konusu vardı kalktı mı

Playstation dijital kardeslik bolumune tasindi

• linkinmi atabilir misin konunun
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.