< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 5 Şubat 2016; 20:03:10 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 5 Şubat 2016; 20:03:10 > |
Gittim psstoreden tam sürümü aldım sazan gibi.
Hayatımda bir oyun için yükleme ekranının bu kadar uzun sürdüğünü hiç görmemiştim. Ve oyunda bence tam bir hayal kırıklığı. Tamam grafik ve detaylar güzel ama keşke o kadar oyunada odaklansalardı.görevler çok sade. Öldür çık zaten klasik Hitman ama o absolutioda ki senaryodaki akıcılık ve hava yok. Her ay bir görev geliypr dün 2. Si geldi neymiş 2 bilim adamını öldür. Evet öldürdük. Ok eline sağlık bu kadar. Sonra yan görevler veriyorlar beni deli eden.neymiş aynı mekandaki ahçıbaşını sadece iple öldür. Yok bahçevanın kız kardeşinin halasının oğlunu bıçakla öldür. Yok 5 cesedi çatıdan at. Bu nedir yaw. Paris görevinde bu yan görevleri yüzüne bile bakmadım. Bugüne kadar çıkan tüm Hitman serilerinin bir hayranı olarak seve seve aldım bunu ama tam bir hayal kırıklığı para tuzağı başla hiçbişe değil. En azından absolutionda ve öncelerinde bir amaç vardır. Kızı kötü bir. Hayattan kurtarmak için mücadele veriyordun bir amacın vardı. Bunda düpedüz kiralık katilin amaçsız modelisin. Toy zamanlarını oynuyorsun. Öldür çık al paranı. Silahlarını modifiye edemiyorsun. Sana ne verirlerse o. Dur şu karşı kulenin tepesinden indireyim şunu yok abiler yok. Susturuculu dandirik 1.2 silah. 4 tane madeni para nedir? Atıyorsun yere npc mal gibi aaa bu ne lan diye 200 metre seni kovalıyor zaten o Ada'm sığır kör. Böyle bir yapmacık sıfır yapay zekalı beni Hitman serisinden soğutan dandirik dundirik kundirik bir oyun olmuş Yazık... |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |