Şimdi Ara

HITMAN REBOOT ANAKONU [PS4] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
12
Favori
13.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fozcam

io interactive'de çalışan bir çok türk var bu türkler sayesinde absolution tr altyazılı çıkmıştı. o zaman yeni nesikde neden bir bölümü türkiye'de geçmesin? gerçekten efsane olur

Hakan Abrak

HITMAN REBOOT ANAKONU [PS4]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne zaman çıkıyor bilgi yok mu henüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Ne zaman çıkıyor bilgi yok mu henüz?

Şimdilik konudaki bilgilerden fazla bilgi yok.
  • Blood money ve absolution çok güzel oyunlardı, eminim next gende de başarılı bir oyuna imza atacaklardır, merakla bekliyoruz😊

• Hitman: Absolution ile gerçekten güzel bir geri dönüş yapan Hitman serisinin yeni oyununa ait ilk detaylar geçtiğimiz yıl bu dönemlerde karşımıza çıkmıştı. E3 2014'te yeni bir Hitman oyununun gösterilmeyeceği duyurulurken de yeni oyuna ait paylaşacakları bazı detayların olduğu söylenmişti.

Şimdi ise Hitman serisine ait resmi Twitter hesabından bir oyuncuya verilen yanıtta, yeni Hitman oyununa ait daha fazla bilginin bu sene içerisinde paylaşılacağı söyleniyor.

• E3 videosu eklendi.
  • Hadi hayırlısı sonunda resmileşti e3 ün en güzel haberi oldu benim için büyük olasılıkla Türkçe altyazı ve menü ile gelecektir yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Saga -- 17 Haziran 2015; 0:11:22 >
  • yanlız her oyunda bu adamın yüz hatlarını değiştiriyorlar nedense şimdide baya genç gibi duruyor
  • Oyun steamde listelendi fiyat 150 tl resmen. Square Enix'in TR Distribütörü Tiglon değilmiydi? Fiyat çok uçuk..

Ayrıca diller arasında Türkçe görünmüyor standart diller eklenmiş daha sonra Türkçe gelirmi muamma. Türkçe inş gelecektir.
  • Of of bu da geliyor nihayet. Absolution efsaneydi.

E3 2015 harika şeyler gösterdi bize ya.
  • Tr psn de 150 TL

• Steamde birçok türkçe dile sahip oyunda türkçe ibaresi yer almıyor, sanırsam bu oyunda onlardan biri.
  • matrim kullanıcısına yanıt
    47 nin ilk baslardaki olaylarini anlatiyomus hocam belkide ondandir . Yada ben yanlis okudum

• Yeni oyununda baş yapımcısı da Hakan Abrak... Türkçe dil umutlarımızı artıran bir haber.

Baş Yapımcı Hakan Abrak Yeni Hitman'den Söz Etti
    http://oyungezer.com.tr/haber/41723-hakan-abrak-yeni-hitman
  • Karakter çalıntı !!

• Beta ne zaman arkadaşlar?

• Hitman Serisinin Yeni Oyununda Ek Görevler Ücretsiz Olacak

E3 2015'in en büyük bombalarından biri olan Hitman duyuruldu ve oyuna dair yeni
    detaylar paylaşılmaya devam ediliyor.

Şimdi ise Square Enix tarafından yapılmış olan basın konferansında yeni Hitman
    oyununa sürekli olarak ek görevler yayımlanacağı açıklandı.Üstelik bu ek görevler
    için oyuncular tek bir kuruş bile ödemeyecekler.

Ayrıca bu ek görevlerin bazıları süreli olacak yani hedefinizi 2 gün içerisinde
    öldürmezseniz eğer onu bir daha göremeyeceksiniz.

2016 yılı içerisinde sürekli olarak güncellemeler alıp geliştirilmeye ve büyütülmeye
    çalışılacak olan Hitman, 8 Aralık tarihinde PS4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya
    sürülecek.

Kaynak @bsc
  • Yeni hitman in bu kadar erken duyurulması çok iyi oldu. Ps2 zamanında 3 oyun çıkmıştı. Ps3 de ise 1 oyun vardı. En azından bu nesile bir oyun daha gelir.

Efsanevi seridir gözümde. 1 yıl önce ilk çıkan oyunları oturup yeniden oynamıştım. Üstüne "Hitman Absolution: Elite Edition" satın aldım ama uynayamadım hala.
  • Beyler oyunu bekliyorum ama aklımda soru işaretleri var. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

1 - Oyun kutulu çıkacak mı? Herkes dijital olacak gibi şeyler söylüyordu.

2 - Oyunda ilerlemek için durmadan güncellemek mi gerekiyor?

3 - Satın alacağımız içerikler bulunacak mı?

4 - Oyun Open World olacak gibi şeyler duydum, Gerçekten mi Open World?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.