Şimdi Ara

HITMAN REBOOT ANAKONU [PS4] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
12
Favori
13.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimisi ilk bölüm çok kısa hemen bitiyor diyor, kimisi çok uzun diyor.Hangisi doğru arkadaşlar?
  • yeni bir fragman daha yayınlanmış

• Oyun gerçekten keyifli. Parça parça sunulmasından ötürü mü ilgi gösterilmedi anlamadım. Ben iyi tarafından bakıyorum. Oyuncuların geri bildirimlerini dikkate alarak gittikçe iyileştireceklerdir bölümleri.

Efsaneye Blood Money ile bağlanan biri olarak beni tatmin etti açıkçası.
  • İtalya bölümü geldi mi arkadaşlar ? PC 'ye alacaktım oyunu fakat pc de optimizasyon problemi varmış. Bir de ps4 sürümü ingiltere psn'de pc'den daha ucuz. 20 TL fark var aralarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 8 Nisan 2016; 22:11:44 >
  • *DeviantART kullanıcısına yanıt
    26 Nisan da çıkacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu bölüm bölüm çıkararrak sanırım tüm challengeları feastleri vs vs yapmamızı istemişler . yalnız bir şey var. opportuniesleri kapatınca suikasti tasarlamak çok zor özellikle paris bölümünde çünkü mekan çok büyük
  • Oyun satış anlamında bildiğin patladı. Hikayesiz Hitman çıkarıp parça parça satarsan sanada parça parça giydirirler böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 11 Nisan 2016; 19:40:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet... absolotionda hikaye mukemmeldi . ileri gideceğine geriye gittiler
  • bu arada şu an için paris görevi son görev mi ?
  • oyun paramparça olmuş

• french press kullanıcısına yanıt
    Dostum işin zevki de orada zaten. Her şey kapalı olsun ki gerçek bir hitman deneyimi yaşayalım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Yellow_Lambo

Dostum işin zevki de orada zaten. Her şey kapalı olsun ki gerçek bir hitman deneyimi yaşayalım .

parisi suit only bitirdiysen büyük başarı :)
  • Paris bölümü oldukça büyük. Baştan tekrar tekrar oynamak sıkar diyordum ama en azından 3-4 kere farklı bir yöntemle öldürmek istiyorum

Hikayesi yok diyenler kendine göre haklı olabilir, şahsen ben Hitman gibi bir oyunda hikaye beklemiyorum ve istemiyorum. Agent 47'ı da ilgilendirmiyor kimi neden öldürdüğü. Hikayesi olmamasına karşın bölüm başında kimin ne olduğu detaylı bir şekilde anlatılıyor sinematikte.

Bölüm bölüm çıkacak olması benim için eksi puandır, bunu hep söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HajHaj -- 13 Nisan 2016; 19:32:19 >
  • Oyun gerçekten muazzam, tekrar oynanılabilirlik çok yüksek.Tek saçma kısım internet olmazsa boş yere oynuyorsunuz, bir halt açılmıyor.
    Eğer bölümleri parça parça sunmasalardı, şuan bir çoğumuz 1-2 öldürme şekli deneyip yeni bölüme geçebilirdik.Bence Hitman'ı özümsetmek adına güzel bir yöntem.
    Oportunityleri kapattım fakat insict açık oynuyorum.
    Merak ettiğim şey hedef dışı öldürme yapmadan only suit öldürme ihtimali var mı
    Bunun için uğraşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Oyun gerçekten muazzam, tekrar oynanılabilirlik çok yüksek.Tek saçma kısım internet olmazsa boş yere oynuyorsunuz, bir halt açılmıyor.
    Eğer bölümleri parça parça sunmasalardı, şuan bir çoğumuz 1-2 öldürme şekli deneyip yeni bölüme geçebilirdik.Bence Hitman'ı özümsetmek adına güzel bir yöntem.
    Oportunityleri kapattım fakat insict açık oynuyorum.
    Merak ettiğim şey hedef dışı öldürme yapmadan only suit öldürme ihtimali var mı
    Bunun için uğraşacağım.

bildiğim kadarıyla hedef dışı öldürürsen olmuyor. arkadan bayıltıp sakladığın zaman oluyor ama. baya uğraştım ama aldım suit only. merak edenlere anlatayım nasıl yaptığımı;

öncelikle silah seçiminde lockpick ekliyorum ve dışarıda bahçenin olduğu yere sniper saklanmasını istiyorum (sniper kutusu olmadığından elde taşımak sıkıntı). ilk başta ikinci kata çıkıp havaifişek tetikleyicisini alıyorum, sonra o bahçeli mekana inip bodyguardlara gözükmeden bahçedeki küçük klubeye girip sniperı çıkarıyorum. sonra lockpick ile bahçenin altındaki tünele girip büyük billboarda tırmanıyorum. havaifişekleri tetikliyorum ve iki hedefin aynı anda ortaya çıkmasını bekliyorum. ikisi ortaya çıkar çıkmaz 10sn geçmeden ikisini de indiriyorum. daha sonra bodyguardlar tünele geliyor onlara gözükmemek için duvarın arkasına saklanıyorum, onlar gittikten sonra evin bodrum katından kaçarak bölümü tamamlıyorum.

• Sonunda Suit Only'yi aldım.Hedef dışı öldürmede de oluyor.2 kişiyi öldürmek zorunda kaldım.Biraz canım sıkıldı buna Vampire Magician kıyafetini buldum fakat vampire magician challangeları tamamlamanız lazım diyor? O Challangelar ne?

Nasıl Suit Only aldığımı yazayım.

Önce binanın içine girip kokteyllerin vs olduğu bölümden bahçeye çıkıyorsunuz.Havuzun olduğu yerden eğilerek vs helikopterin olduğu kısma doğru geçiyorsunuz.Kulübenin arkasından binanın hemen önünde oturan güvenlik elemanı şaşırtmak için para atıyorsunuz ortaya doğru.O oraya doğru gidince arkasından binanın diğer tarafına doğru geçip borudan en üst kısma tırmanıyorsunuz.En üst kısma tırmanınca sorun yok, kimse sizden şüphelenmiyor.Üstteki abla ara sıra içki içmek için masaya geliyor.Biz o sırada masanın arka sol çaprazında biraz uzakta soteye yatıyoruz.Geldiği gibi kafasına sıkıyoruz ve hemen kimse bizi fark etmeden aşağıya sarkıtıyoruz kendimizi.Arama vs bitince tekrar yukarı çıkıp normal yaşama devam ediyoruz.Çıktıktan sonra önünde garson gibi bişey bekleyen güvenlik kapısı var.Ordan hızlıca giriyoruz.ilerleyip iki tane korumanın pencerelere gitmesini bekliyoruz.Gidince ikisine de bir güzel sıkıyoruz.Sonra pencerelerden Victor'u vuruyoruz.Sonra da binadan elimizi kolumuzu sallayarak çıkıyoruz
    .

• HITMAN | Episode 2: Sapienza - Çıkış Fragmanı | PS4

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Salı gününü iple çekiyorum valla. O değil paris bölümünde bulunan tüm assasinationsları tamamlayacağım yakında Bu yeni çıkan bölüm baya iyiye benziyor.

Oyunu oynayanlara bir sorum olacak. Sizde de loading süreleri uzun sürüyor mu açılması vs ? Birde atıyorum öldünüz tekrar replay veya load yaptığınız zaman arka fonda loadingde çalan müzik çok kısa süreliğine takılıyor mu ? Çok kısa ama 2-3 saniye falan. Bir de oyun aleti baya yoruyor, ekstra fan koydum yanına artık. Baya etki ediyor, yaz aylarında falan işimize yarayabilir. Hele Uncharted'ta baya lazım olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 22 Nisan 2016; 9:22:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Salı gününü iple çekiyorum valla. O değil paris bölümünde bulunan tüm assasinationsları tamamlayacağım yakında Bu yeni çıkan bölüm baya iyiye benziyor.

Oyunu oynayanlara bir sorum olacak. Sizde de loading süreleri uzun sürüyor mu açılması vs ? Birde atıyorum öldünüz tekrar replay veya load yaptığınız zaman arka fonda loadingde çalan müzik çok kısa süreliğine takılıyor mu ? Çok kısa ama 2-3 saniye falan. Bir de oyun aleti baya yoruyor, ekstra fan koydum yanına artık. Baya etki ediyor, yaz aylarında falan işimize yarayabilir. Hele Uncharted'ta baya lazım olacak.

ilk loading baya sürüyor diğer şeyleri hiç farketmedim, hiç dikkat etmem, takılmam öyle ayrıntılara.

• quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Aynen hocam ses takılmaları vs çok oluyor.Bazen bölüm başlarken takılma oluyor bende.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.