Şimdi Ara

Hitman Serisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar birkaç gün önce Hitman serisine başlamaya karar verdim. Tam aradığım tarzda bir oyundu. Benim oyunda en fazla önem verdiğim şey grafik ve oynanabilirliktir. Buna göre bir yanım Türkçe altyazı olduğu için ve grafikleri için Hitman serisine Absolution'dan başlamak istiyor. Diğer yanımda hikayeyi kavramak açısından ilkinden başla diyor. Çok kararsız kaldım. Lütfen aydınlatın beni. Eğer oyunlara Absolutiondan başlarsam hikayeyi kavrar mıyım ? Yani oyunlar birbirinin devamı mı ? Oynayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

• İlk oyundan başlamanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

İlk oyundan başlamanı tavsiye ederim.

Sanırım öyle yapacağım. Teşekkürler.
  • Absolution harika bir oyun. En zorunda oynamanı tavsiye ederim. Bitirene kadar canım çıktı
  • Bence blood money den başlasanda olur eğerki grafikten ve hikayeden keyif alıyorsan BM oyna sonra absolution a geç en sonda filmini izle
  • Bildiğim kadarıyla öyle aşırı bir senaryo devamlılığı yok. Bence google dan falan araştır, oyunların hikayesi özet geçilmiştir kesin. Onları okuyup devam et Absolution'dan. Ben de normalde ilk oyundan başlama hastasıyım. Hatta Prince Of Persia 3D (1999) oyununu bile oynadım 3-4 ay önce bu seriye başlarken.

Ancak Hitman in ilk oyunu biraz boğucu. Hem de grafikler çekilcek gibi değil. Oku geç...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deus Ex Serisi
    8 yıl önce açıldı
    Mortal Kombat Serisi [Hikaye]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.